test
Znaleziono 77 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "tyczyn"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
25.08.2018 (5 miesięcy temu)
25.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jestem kierownikiem po OHP stanowisko załatwili mi koledzy ze związków szybko zrobiłem zaoczne w tyczynie(byłem tylko po odbiór świadectwa) zakład mi wszystko opłacił, teraz jestem wielkim Panem kierownikiem mam dom samochód i gram gieroja na hali buhaaa
użytkownik
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
no to ci pojasnie
dwa wypadki od poczatku roku a wczesniej kilka lat zadnego
sam wiesz ze w turbo lepiej placa a to oznacza nierowne traktowanie bo inna placa za te sama prace
główno prawda z tym kolesiostwem i polowa na chorobowym(zbyt duzo gandzi?)
gdyby lepiej placili to i ten co to pisal pozowli sobie mowic hooyou
a dziewczyny to maja prze... ale te z tyczyna :)
użytkownik
12.05.2018 (9 miesięcy temu)
12.05.2018 (9 miesięcy temu)
@bylypracownik, to co opisałeś, powinno zostać przez kogoś zweryfikowane. Jeśli rzeczywiście takie sytuacje w UNIMET miały miejsce to nie jest to zgodne z żadnym kodeksem pracowniczym. Jednak przydałoby się jeszcze potwierdzenie ze strony innych pracowników. Ktoś kto jeszcze tu zagłada powinien się wypowiedzieć.
użytkownik
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jakiś pracownik chciałby opowiedzieć o swojej pracy w UNIMET Sp. Jawna? Wiele osób w dzisiejszych czasach szuka pracy, więc informacje na forum są bardzo przydatne.
użytkownik
01.02.2018 (rok temu)
01.02.2018 (rok temu)
Opinia o Barbara Tyczyńska-Hoffmann, lekarz
Bydgoszcz, Monte Cassino 55

Witam! Czy korzystaliście może z usług Barbara Tyczyńska-Hoffmann, lekarz. Czy była miła atmosfera?
Sądosław.
użytkownik
22.01.2018 (rok temu)
22.01.2018 (rok temu)
Może to i lepiej że podstawówce jak po zaocznej turystyce czy po tyczynie
użytkownik
22.01.2018 (rok temu)
22.01.2018 (rok temu)
To bardzo dobrze że po podstawówce czy nawet bez przyjmują bo tacy ludzie są bardziej rozgarnieci i pracowitsi niż pseudo wyksztalciuchy po zaocznych w tyczynie, ale liczę bardzo na to że co niektórzy kierasy zakasaja rękaw i staną w tym roku na maszynie wszystko się ku temu zapowiada tylko bliżej wiosny, zobaczymy jak oni do pracy się przykładają buhaaa
użytkownik
18.09.2017 (rok temu)
18.09.2017 (rok temu)
Bez żartów....., a w TC nie ma ludzi na stanowiskach kierowniczych po zawodówce? Nie ma ludzi co najpierw dostają awanse po znajomości, a później na szybkiego robią studia zaoczne i non stop nie ma ich w pracy za zgodą znajomych przełożonych? Czy w TC nie ma pewnego kierownika strefy po OHP, który teraz robi/robił wieczorowo jakąś średnią szkołę z pewnie kupioną maturą? Wcale bym się nie zdziwił, jakby ta osoba za kilka lat wykazała się wyższym wykształceniem..., oczywiście kupionym w tyczynie czy innej dziurze..... No co, czy wymyślam jakieś niestworzone historie?
użytkownik
30.07.2017 (rok temu)
30.07.2017 (rok temu)
Za co zwolnilißcie Wojtka tyczyńskiego pewne Lucyna ta małpa
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Kierownik unimetu w tyczynie to jakieś nieporozumienie traktuje pracowników jak za przeproszeniem zwykłe gó...na. Oczekuje donoszenia na innych kto tego nie robi jest przez niego wyzywanym i gnębionym. Niestety ma nad sobą ludzi z którymi trzyma i nic mu nie grozi. Nie zatrudniajcie się tam bo nie wytrzymacie psychicznie. Dobrze by było żeby ktoś dostrzegł te opinie i coś z tym zrobił
użytkownik
27.02.2017 (rok temu)
27.02.2017 (rok temu)
Opinia o Lidia Żyłka, lekarz
tyczyn, Rynek 10

Pani doktor Lidia Żyłka powinna dawno być na emeryturze,i nie zajmować miejsca młodszym i ambitniejszym lekarzom!!!W nagłych przypadkach nie przyjmuje pacjentów.Pani doktor życzę smacznego!
użytkownik
23.02.2017 (rok temu)
23.02.2017 (rok temu)
A różnie, różniaście np. tyczyn, Kielnarowa itp.
użytkownik
06.08.2016 (2 lata temu)
06.08.2016 (2 lata temu)
Powiem Wam tak tyczyn odwierci 3000 m i na tym koniec :)Jak to w Karpatach sypnie,wzrost ciśnienia ,strata cyrkulacji i obrotów, a co jeśli szambo wybije?
użytkownik
29.05.2016 (2 lata temu)
29.05.2016 (2 lata temu)
PO PROSTY KOBIETA SUPER MIŁA CIEPŁO NIEJ TRYSKA DOBRE PODEJŚCIE DO CÓRKI NA PRAWDĘ GODNA POLECENIA
użytkownik
22.04.2016 (2 lata temu)
22.04.2016 (2 lata temu)
@Zbynio a te dodatki dla rodziny to co dokładnie? Jeśli się orientujesz to napisz proszę, chętnie dowiem się jak UNIMET działa. Firma mi się w sumie podoba, ale nie jestem pewien wysokości zarobków na produkcji.
użytkownik
03.03.2016 (2 lata temu)
03.03.2016 (2 lata temu)
Ze strony pgnig
Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług wiertniczych dla projektów geologicznych w ramach
funkcjonującego u Zamawiającego systemu Daily Rate:
1 Przemyśl 283 Luty/Marzec 2016
2 Draganowa 4K Luty/Marzec 2016
3 tyczyn 2K Luty/Marzec 2016
4 Przemyśl 286 Luty/Marzec 2016
5 Niebieszczany 1 Luty/Marzec 2016
6 Grotów 4k mar-16
7 Grotów 12k mar-16
8 Pisarowice 1 mar-16
9 Rekonstrukcja Siedleczka 8 mar-16
10 Struga 1 mar-16
11 Rekonstrukcja Barnówko 21k, 22k mar-16
12 Rokietnica 5H mar-16
13 Przeworsk 23 mar-16
14 Sędziszów 37 mar-16
15 Gnojnica 2K mar-16.
użytkownik
07.02.2016 (3 lata temu)
07.02.2016 (3 lata temu)
balustrada super nigdzie nie zajdziecie za takie pieniądze polecam
użytkownik
31.01.2016 (3 lata temu)
31.01.2016 (3 lata temu)
Zgadzam się całkowicie, Tyczyński to ściemniacz,już nie jednego oszukał, radzę trzymać się z daleka od tej firmy!
użytkownik
21.01.2016 (3 lata temu)
21.01.2016 (3 lata temu)
Informacja nie sprawdzona na 100 procent ale podobno przetarg na tyczyn wygrał UOS ( jednym z warunków było zadaszenie zbiorników płuczkowych ponieważ ma tam być płuczka olejowa) Jeśli to prawda to nikt mi nie powie ,że PGNiG nie robi wszystkiego aby "utopić " Exalo a z drugiej strony jeśli takie urządzenia jak Bentec i Drillmec stoją od roku to jaki problem było któreś przystosować do płuczki olejowej?.Rząd się zmienił i dalej wszystko idzie po staremu i gdzie tutaj jest ta dobra zmiana .Przemyśl dla G-Drilling ,Lublińce dla małej firemki co ma problemy ze wszystkim a My do likwidacji .Szkoda słów jeśli tym razem ZZ nic nie zrobi i nie zawiadomi Rządu to już nie ma nadziei
użytkownik
10.11.2015 (3 lata temu)
10.11.2015 (3 lata temu)
Opinia o Janusz Żołądek, lekarz
tyczyn, Zagrody 21J

Bardzo miły. Tłumaczy na czym polega dana choroba. Ma czas dla pacjenta. Nie spóźnia się. Zawsze chętny do pomocy. Nie odmawia przyjęcia. Uprzejmy. Czas przez niego poświęcony nie uważam za stracony. Polecam bardzo
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "tyczyn"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin