test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "ups"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ludzie!!!! jak czytam wasze opinie o "tej" firmie jak jesttt super (birurowaaa - chyba raczej powinna być b...iurwa i pseudo dobrego _pracownika) to się rzygać chce. Karty upominkowe hahaha owszem były - prawda ale ile razy???? a co było przedtem ??? zapomnieliście te "pseudo wigilie" (prezent na świeta od p. prezesa - torcik wedlowski 9zł, wino czerwone wytrawne 12zł, kalendarz książkowy ale z imienny hmmm z 10zł). Wstyd państwo prezesi oj wstyd i to wszystko na rocznice powstania firmy :))). Awanse sekretarek - tez prawda były ale na co... na stanowiska na których te osoby są zupełnie nie kompetentne ale dobrze liżą -wiecie co i komu.... więc kochani pracownicy co się tu udzielacie sami wiecie jak jest i jacy jesteście i proszę nie prześcigajcie się z donosicielstwem na "bliźniego" bo u was wszyscy zdążą. Kiedyś przynajmniej siedzieliście pozamykani w swoich pokojach a teraz.... upsssss open space hihiii :))) i co "tam słychać" najgłośniej hmmm sorki kogo słychać :))) i wszystko jasne.... Pozdrowienia dla psychopatycznej krzykaczki z zaburzeniami osobowości. Drogi Przyszły Pracowniku PAMIĘTAJ - NIKT CI NIE DA TYLE CO EHRLE OBIECA :))) No i oczywiście szara eminencja firmy buka hahahah jak tam dieta? dobra rada - wiecj cukru to bedzie lepszy humor a na wagę proszę nie patrzeć ... jest wystarczająca :))) a może i wredota i minie i kultura wróci.... "bałwanku michelin a".
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Nie wiem dlaczego X-KOM zbywa wszystkich z podaniem konkretnego miesiąca otwarcia nowego magazynu na Bojemskiego zatem podam wam sam termin - KWIECIEŃ 2017.Umowy są do końca marca,potem każdy dostaje urlop lecz czy zostanie ponownie zatrudniony w nowym miejscu?Nie liczcie na to ponieważ X-KOM będzie zatrudniać całkiem nowy personel,łącznie 200 osób gdyż system pakowania jak i inne zostaną zautomatyzowane ( bez udziału człowieka ).Więc WIELKA TAJEMNICA otwarcia nowego magazynu została ujawniona.upsSSSS.......
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Pozdrawiam cała administracje , kadrę , kierowników i dyrektorów , którzy jadą na narty za zabrane ludziom pieniądze ... ojej... to chyba miała być tajemnica?ups...
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
Kamila do czego Ci takie informacje, a może jednak nie Kamila a Martyna? upss wydało się, sory. Ale oczywiście pomogę CI znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie, więc..
praca do lekkiej nie należy, dużo zależy od stanowiska na jakim pracujesz i czy zależy Ci na "premi" która kiedyś była jeszcze osiągalna a teraz ledwo co można wyrobić 100% gdzie za to masz jedno wielkie ZERO, ale spokojnie normy ciągle idą w góre O szacunku dla pracownika ze strony kierownictwa to można zapomnieć liczy się tylko ilości, ilość i ilość. Tylko kilka osób jest naprawdę w porządku ale to trzeba mieć szczęście na jaką zmianę trafisz, mi niestety nie było to dane po "zmianach" jakie nastały. Zmiana dyrektora może dla firmy wyszła by na dobre ale zatrudnienie "takiego" kierownika pokrzyżowało plany, a szkoda bo może z tej firmy coś jeszcze mogło być. Podsumowując kolorowo nie jest, ludzie przychodzą i zaraz odchodzą więc o czymś to świadczy, jak chcesz mało zarabiać i pracować z batem na plecach słysząc szybciej, szybciej, norma to śmiało ta firma takich ludzi potrzebuje ale chyba że jesteś bardziej ambitna to znajdziesz lepszą prace tak jak zrobiło to wiele osób które przepracowało tam wiele lat.
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Oczywiście jak pracujesz dłużej niż pół roku bo jako nowy pracownik nie dostaniesz nic . Chyba że robotę w święta. To jest właśnie ciepłe przyjęcie nowych pracowników przez MPK na święta. Ciekawe ile zarząd który  to wymyślił przyznał sobie nagrody na  święta? Tam pewnie nie patrzą na to jak długo ktoś jest zatrudniony  bo przecież to nagroda świąteczna a nie za staż pracy. ups tego nikt nie mówi przy podejmowaniu pracy tak jak z resztą o innych rzeczach. Patrzmy na wypłatę : 2 800 zł fajnie można pomyśleć ( nie wnikając już w to że to nie zbyt szałowy zarobek za wykonywanie takiej pracy) tylko nikt na rozmowie Ci nie powie że wystarczy jakaś drobnostka zawiniona przez Ciebie i zabierają Ci pół premii i dostajesz za miesiąc pracy 2 200zl.  Tyle można zarobić na magazynie przekładając paczki a nie wożąc setki ludzi dzień w dzień przez cały miesiąc w zatłoczonym mieście gdzie musisz mieć oczy dookoła głowy, myśleć za innych kierowców, pieszych oraz starać się przewidywać ich poczynania, być punktem informacyjnym jak również osobą na której można się wyżyć za jakiekolwiek niedogodności za które nie odpowiadasz lub nie dotyczy to w ogóle Twojej osoby ale jesteś najbliżej pod ręką. I można by tu pisać i pisać dlatego zastanów się zanim zdecydujesz bo rozmowa o tej pracy na dniach otwartych a rzeczywistość to dwa różne światy. Jakoś muszą znaleźć chętnych. Nie ot tak dopłacają do zdobycia uprawnień. Masz lojalkę na dwa lata a jak nie to płacisz całość za kurs i to nie jest by pomóc zdobyć uprawnienia tylko by móc Cię zatrzymać bo inaczej będziesz płacił resztę za kurs która będzie kwotą wyższą niż dostaniesz wypłaty.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
No proszę. Również w innej firmie w której teraz pracuję mam wolne, do 3ciego stycznia, ale tylko dlatego że wole odłożyć resztę na wakacje, żeby dostać „wczasy pod gruszą”. A Wy Teleferdki dalej kombinujecie z lewym chorobowym? ups... Ta firma to dno
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Nie padnie mówisz? ups, wiedziałem że jest źle - ale tego, że nie ma nawet aktywów niezabezpieczonych wystarczających na pokrycie kosztów postępowania upadłościowego, to już nie podejrzewałem ...
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Nasz "sztandarowy" produkt ma zawojować rynek pod sypką postacią. Jest środek sezonu, ile go sprzedano? Ta maszyna, to jakiś trup, do pakowania kisielu albo budyniu by się nadawała, gdzie do przyjęcia jest tolerancja plus/minus 1g, a nie 0,1g! Kto to zamówił i gdzie? Na wyprzedaży garażowej? Bez przerwy ktoś przy niej dłubie! Czy producent spełnił wszystkie wymagania? Czy w ogóle postawiliśmy jakieś konkretne wymagania? Przymknięte oko? A co ma pakować to do pudełek? Zakładano, że ci zapraszani emeryci. ups! Nie wypaliło. Wygląda to tak, jakby konkurencja sterowała decyzyjnymi ludźmi. No bo jak to inaczej określić? W pale przestaje to się już mieścić.
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Coś dla fanUF EMIN3MA:

Sometimes I just feel like, quittin I still might
Why do I put up this fight, why do I still write
Sometimes it's hard enough just dealin with real life
Sometimes I wanna jump on stage and just kill mics
And show these people what my level of skill's like
But I'm still white, sometimes I just hate life
Somethin ain't right, hit the brake lights
Case of the stage fright, drawin a blank like
Da-duh-duh-da-da, it ain't my fault
Great then I falls, my insides crawl
and I clam up (wham) I just slam shut
I just can't do it, my whole manhood's
just been stripped, I have just been vicked
So I must then get, off the bus then slip
Man fuck this shit yo, I'm goin the fuck home
World on my shoulders as I run back to this 8 Mile Road

[Chorus]
I'm a man, Gonna make a new plan
Time for me to just stand up, and travel new land
Time to really just take matters into my own hands
Once I'm over these tracks man I'ma never look back
(8 Mile Road) And I'm gone, I know right where I'm goin
Sorry momma I'm grown, I must travel alone
And go follow the footsteps I'm makin my own
Only way that I know how to escape from this 8 Mile Road

[Eminem]
I'm walkin these train tracks, tryin to regain back
the spirit I had 'fore I go back to the same crap
To the same plant, and the same pants
Tryin to chase rap, gotta move ASAP
And get a new plan, momma's got a new man
Poor little baby sister, she don't understand
Sits in front of the TV, buries her nose in the pad
And just colors until the crayon gets dull in her hand
While she colors her big brother and mother and dad
Ain't no tellin what really goes on in her little head
Wish I could be the daddy that neither one of us had
But I keep runnin from somethin I never wanted so bad!
Sometimes I get upset, cause I ain't blew up yet
It's like I grew up, but I ain't grow me two nuts yet
Don't gotta rep my step, don't got enough pep
The pressure's too much man, I'm just tryin to do what's best
And I try, sit alone and I cry
Yo I won't tell no lie, not a moment goes by
That I don't pray to the sky, please I'm beggin you God
Please don't let me be bitchin holdin no regular job
Yo I hope you can hear me homey wherever you are
Yo I'm tellin you dawg I'm bailin this trailer tomorrow
Tell my mother I love her, kiss baby sister goodbye
Say whenever you need me baby, I'm never too far
But yo I gotta get out there, the only way I know
And I'ma be back for you, the second that I blow
On everything I own, I'll make it on my own
Off to work I go, back to this 8 Mile Road

[Chorus]
I'm a man, Gonna make a new plan
Time for me to just stand up, and travel new land
Time to really just take matters into my own hands
Once I'm over these tracks man I'ma never look back
(8 Mile Road) And I'm gone, I know right where I'm goin
Sorry momma I'm grown, I must travel alone
And go follow the footsteps I'm makin my own
Only way that I know how to escape from this 8 Mile Road

[Eminem]
You gotta live it to feel it, you didn't you wouldn't get it
Or see what the big deal is, why it wasn't the skillest
To be walkin this borderline of Detroit city limits
It's different, it's a certain significance, a certificate
of authenticity, you'd never even see
But it's everything to me, it's my credibility
You never seen heard smelled or met a real MC
who's incredible upon the same pedestal as me
But yet I'm still unsigned, havin a rough time
Sit on the porch with all my friends and kick dumb rhymes
Go to work and serve MC's in the lunchline
But when it comes crunch time, where do my punchlines go
Who must I show, to bust my flow
Where must I go, who must I know
Or am I just another crab in the bucket
Cause I ain't havin no luck with this little Rabbit so fuck it
Maybe I need a new outlet, I'm startin to doubt shit
I'm feelin a little skeptical who I hang out with
I look like a bum, yo my clothes ain't about shit
if the Salvation Army tryin to salvage an outfit
And it's cold, tryin to travel this road
Plus I feel like I'm on stuck in this battlin mode
My defenses are so up, but one thing I don't want
is pity from no one, the city is no fun
There is no sun, and it's so dark
Sometimes I feel like I'm just bein pulled apart
I'm torn in my limbs, by each one of my friends
It's enough to make me just wanna jump out of my skin
Sometimes I feel like a robot, sometimes I just know not
what I'm doin I just blow, my head is a stove top
I just explode, the kettle gets so hot
Sometimes my mouth just overloads the ass that I don't got
But I've learned, it's time for me to U-turn
Yo it only takes one time for me to get burned
Ain't no fallin no next time I meet a new girl
I can no longer play stupid or be immature
I got every ingredient, all I need is the courage
Like I already got the beat, all I need is the words
Got the urge, suddenly it's a surge
Suddenly a new burst of energy is occured
Time to show these free world leaders the three and a third
I am no longer scared now, I'm free as a bird
Then I turn and cross over the medi
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
dopłaty do ups nawet 431,61 zł brutto dowód zdjęcia nadanej paczki oznaczonej wymiarami przez producenta oraz zdjęcia z ważenia
Operator/Typ usługi: ups Standard
Numer przesyłki 1Z0VW7326896131848
Typ przesyłki: PACZKA, waga 20.0 kg waga rzeczywista 16,90 kg
Wymiary podane : Dł. 79 cm x Szer. 58 cm x Wys. 67 cm wymiary rzeczywiste 79x57,5x67

Moje sugestie dla Apaczka:
weryfikacja rzeczywista z klientem

Lubię atmosferę w Apaczka za:
kontakt
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Na tle innych firm Ridersi nie wypadają najgorzej. Płacą uczciwie i w terminie. Są jednak dwa "ale". Po pierwsze jest nim jeden z dyspozytorów, którego nie wiedzieć czemu kierownictwo mimo licznych skarg i odejść z jego powodu kurierów wciąż trzyma na stanowisku. Po drugie niestabilność zarobków, częściowo wynikająca niestety z polityki firmy przyjmowania każdego kto się zgłosi. Są okresy, gdy zgłasza się zbyt wiele osób i tracą na tym wszyscy - zarówno wieloletni pracownicy, jak i ci nowi którzy po kilku cienkich wypłatach wypadają.
Zarobki wahają się od 1000 zł do 6500 zł miesięcznie, ale to tylko kwota na fakturze, trzeba jeszcze ponieść koszty. Piszę to zupełnie serio, to zależy od efektywności (jeździ się na %), szczęścia i dyspozytora.
Za te dwa ale odejmuję po jednej gwiazdce, jednak w tej branży to i tak nieźle. Lepiej jest prawdopodobnie tylko w Priorytecie (jeżeli chodzi o podejście do pracownika) i upsie (jeżeli chodzi o zarobki).

Moje sugestie dla Riders Express Sp. z o.o.:
Premie dla wieloletnich pracowników (np. rosnąca co rok), zagwarantowanie większej stabilności zatrudnienia (nie przyjmowanie zbyt dużej liczby osób na raz), zwolnienie "Pudziana".

Lubię atmosferę w Riders Express Sp. z o.o. za:
Jeżeli trzeba wziąć wolne żeby coś załatwić, to raczej nie ma problemu.
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Doceniam fakt, że postanowiłeś podzielić się swoimi spostrzeżeniami z innymi użytkownikami forum. Ale to, iż Tobie się nie powiodło wcale nie musi oznaczać, że z resztą będzie tak samo - miej to na uwadze. O jaką posadę konkretnie się ubiegałeś w ups SCS POLSKA?
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Hahaha a u nas nowy pracownik tak zachwalał firmę jak jechaliśmy do Niemiec obiecali mu złote góry.
Uciekł po montażu do domu. ups
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
upss. Ktoś tu się właśnie wysyłał, że jest klientem ultimo :)
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Paczki dla dzieci na święta ups a w paczce śliwki, żurawina, orzechy, super paczka.
Córka nawet nie zareagowała jak przyniosłam do domu tylko powiedziała a znowu paczka dla rodziców
Czy naprawdę w paczce dla dzieci musi być taki chłam
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Paczki dla dzieci na święta ups a w paczce śliwki, żurawina, orzechy, super paczka.
Córka nawet nie zareagowała jak przyniosłam do domu tylko powiedziała a znowu paczka dla rodziców
Czy naprawdę w paczce dla dzieci musi być taki chłam
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
ups;)
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Przestrzegam nowe osoby przed wyslaniem cv do ups w warszawie. Wszystko pieknie kasa umowa ale w polowie szkolenia zrezygnuja z ciebie bez podania przyczyny. Nie powiedza czemu za co, uczyles sie nie dali ci dojsc do testu po szkoleniu nawet. Zostajesz z niczym i nie wiesz co zrobiles. Nie chce by kogos to tez spotkalo..
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Można Ci przyznać rację. Ale trzeba wiedzieć, iż cała sztuka polega na tym, by potrafić wskazać zarówno dobre, jak i złe strony konkretnego pracodawcy. Mniemam, że jesteś zatrudniony w ups SCS POLSKA. Czy pracownicy mają tam możliwość uzyskania pełnego ubezpieczenia zdrowotnego?
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Biznesmen roku 2018 nagroda specjalna dla upsle....umyslo......
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "ups"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin