test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "ure"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Po odczytaniu wiadomości prosimy o skontaktowanie się z organizatorem telefonicznie lub mailowo w celu potwierdzenia przeczytania wiadomości oraz gotowości do wyjazdu.
Krzysztof Bazyl - kontakt: 0049 152 120 88871



Witamy, dziękujemy za podanie informacji.
Spotkanie, na którym zostaną podpisane umowy odbędzie się 11.02.2017 o godzinie 10:00 w biurze agencji Pluto Personal Agentur GmbH, adres:
Sonnenstraße 27,
80331 München, Niemcy
Prosimy o uregulowanie opłaty za pierwszy tydzień mieszkania w Monachium
(do 03.02.2017, godziny 18:00).
Umowy do wglądu zostaną wysłane 07.02.2017, o godzinie 16:00.

Informacje o pracodawcy:
Molkerei Weihenstephan GmbH & Co. KG
molkerei-weihenstephan.de
Adres zakładu pracy: Milchstraße 1,85354 Freising
Adres mieszkania: Dornröschenstraße 36, 81739 München

Informujemy, iż opłata nie jest warunkiem koniecznym do podjęcia przez Państwa pracy w Naszej firmie.
Osoby, które chcą korzystać z naszych mieszkań mają obowiązek
uiścić kwotę 330 zł (70 euro) przed wyjazdem, natomiast osoby, które
posiadają lokum w Monachium lub okolicy, bądź planują wynająć coś we własnym
zakresie - Nie muszą dokonywać żadnych płatności.
Przejazd jest opłacony przez firmę Pluto Personal.
Zapewniamy również transport z miejsca zamieszkania w Monachium do zakładu pracy (30-40 minut jazdy w jedną stronę).


Dane do przelewu :
Numer konta bankowego:

02 7999 9995 0651 6754 1104 0001

Odbiorca: Szymon Łyczakowski
Kraj Odbiorcy: Polska
Adres: Warszawa, ul. Wronia 12


Pozdrawiamy i dziękujemy za zaangażowanie,
Pluto Personal Agentur GmbH München.



DOSTALIŚCIE COŚ TAKIEGO?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Nie polecam firmy Unitech z Żar. Moje zamówienie miało być realizowane zgodnie z projektem. Pracownik firmy po przyjeździe na budowę przejrzał projekt , następnie zmierzył otwory ( nie wiem po co ) i się zaczęło……..Po oczekiwaniu około 8 tygodni na wymarzone jedyne okna dostałem telefon , że będzie montaż. Podekscytowany już z rana pojechałem na budowę sprawdzić jak to przebiega. Po zamontowaniu pierwszego okna zobaczyłem że wisi ono w powietrzu ( około 12 cm. nad parapetem) . W efekcie końcowym okazało się że WSZYSTKIE 15 OKIEN WISI W POWIETRZU I JEST NIE ZGODNE Z MOIMI USTALENIAMI I MOIM PROJEKTEM. Po złożeniu z mojej strony reklamacji i opisu źle wykonanej stolarki otrzymałem odpowiedź że muszę uregulować płatność. NIKT Z FIRMY NIE FATYGOWAŁ SIĘ NAWET WYJAŚNIĆ ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ I ŻEBY TEGO BYŁO MAŁO TO ZAŁOŻYLI MI SPRAWĘ W SĄDZIE WYSYŁAJĄC SWOJEGO ADWOKATA. Oczywiście miałem z góry przegraną sytuację ponieważ nie sprawdziłem że BARAN – PRACOWNIK FIRMY DOKONUJACY POMIARU NIE ZROBIŁ OPISU WYMIARÓW ZGODNIE Z PROJEKTEM , TYLKO PO SWOJEMU . Firma natomiast ma gdzieś klienta i nawet nie dąży do tego aby rozwiązać problem. OKNA KTÓRE MI WSTAWILI , WYWALIŁEM ( może sobie wstawię do kurnika , będąc na dzień dobry w plecy ) I KUPIŁEM INNE U INNEGO PRODUCENTA ………..NIE POLECAM FIRMY UNITECH !!!!!!!!!!!!!! W Żarach są inne firmy godne polecenia !!!!!!!!!!
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Odradzam wszystkim tych starter oszustów. Jakas pani namówiła mnie na usluge naprawy telewizora home asistens. Zrobilem wszystkie formalnosci. Od 3 miesiecy nie widze uregulaowanej mojej faktury. Jedyne co ta jakis pan wyjąkał mi numer telefonu do innego dzialu gdzie podobno rozliczaja latnosci i jak dodąd odbijam sie od telefonu do telofonu. Nie chce miec nic wspolnego a tą dziwną firemką amatorów i oszustów
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
Bez nadgodzin, nadgodzin nigdy nie ma, bo jak je masz to któregoś dnia Cię wyrzucają z pracy wcześniej żeby to uregulować i nie płacić. Norma ok. 120%
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
pracowałam, nie polecam. niby wynagrodzenie i płace uregulowane sa w dok. wewnetrznych ale i tak sa uznaniowe. bo jak cie kieras czy dyr nie poleci to ani awansu ani xxxxxxx zadnego. atmosfera zalezy od obszaru, ale w wiekszosci spoko. generalnie pion hr ma bardzo duze poparcie prezesa i firma robi sie na styl amerykancki. tzn. przerost bzdurnych rzeczy nad pracą.
użytkownik
13 lut (5 dni temu)
13 lut (5 dni temu)
przy zamowieniach internetowych, które robię masowo, nie nadążyłbym nad przeczytaniem regulaminu wszystkich dostawców: po prostu jest domniemanie, że zamawiam to i tylko to co zamawiam, a nie zamawiam czegoś dodatkowo z automatu,
Dla mnie liczba osób, które tak jak ja nieświadomie zostały obdarowane aktualizacjami dostępów bez wyraźnej zgody, świadczy o ewidentnym działaniu na szkodę klienta.
e-mail ze stycznia:
Dziękujemy za okazanie nam przez Państwa zaufania i skorzystanie z naszych usług. Dbamy o najwyższą jakość merytoryczną tworzonych przez nas produktów, dlatego jesteśmy przekonani, że cieszą się one Państwa uznaniem.

Informujemy, że do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy wpłaty na poczet poniższej faktury VAT dotyczącej złożonego przez Państwa zamówienia:

1708202/2 - Emocje w przedszkolu. Problemy wychowawcze. Trudne sytuacje - dostęp do portalu: www.emocjewprzedszkolu.pl
6170817/1 - Emocje w przedszkolu. Problemy wychowawcze. Trudne sytuacje - 17 aktualizacja 12/2018 r.
odpisałem:
proszę o duplikaty faktur w celu dokładniejszej identyfikacji
po otrzymaniu duplikatu napisałem:
to jakieś nieporozumienie,
zamawiałem raz - zakup jednorazowy - w październiku
na taki zakup dostałem od szkoły środki -
w grudniu nie wysyłałem żadnego zamówienia do Państwa,
proszę mi wskazać na jakiej podstawie jest to kolejne zobowiązanie
odpowiedzi na to nie dostałe ale za to dostałem kolejne wezwanie:
Jednocześnie informujemy, iż minął termin płatności faktury i sprawa została przekazana do Działu Monitoringu Należności.
Aby zablokować proces upominawczy prosimy o uregulowanie wskazanej niżej kwoty w nieprzekraczalnym terminie
do 2019-02-20.
na co wysłałem info:
już się w tej sprawie wypowiadałem: prosiłem o podanie podstaw dla których została mi wystawiona fv - czyli zamówienia ode mnie w tej kwestii

Są to działania identyczne z takimi jak miałem kilka lat temu z firmy zagranicznej, która prosiła o aktualizację danych, a jednocześnie długi tekst w którym była ukryta informacja o tym, że jest to jednocześnie zamówienia wpisu do książki tel. Mnóstwo ludzi się na ten trick nabrało, łącznie ze mną: coś co wydaje się być niewinną prośbą o aktualizację staje się de facto zamówieniem, ale tak skonstruowane graficznie, że aby dawało wrażenie zwykłej, bezpłatnej aktualizacji danych. Takie praktyki są w założeniu oszustwem i choć formalnie wydają się że są przegraną dla klienta to materialne jest to czyste oszustwo. Proponuję wszystkim którzy to czytają, aby firmę zgłosić do rzecznika konsumenta za stosowanie takich praktyk. Ja to też zrobię...
użytkownik
15 sty (miesiąc temu)
15 sty (miesiąc temu)
Wynajmowaliśmy pomieszczenia dla tej "firmy" i oczywiście do dnia dzisiejszego nie zostala uregulowana faktura pomimo wielokrotnych ponagleń. OSZUŚCI !!!!!!!!!!!
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
To znaczy że trzeba wpłacić całość? oni są tak poj..... że brak słów. Oszukują przy rozliczeniach byle z ajenta ściagnąć i jeszcze zapłąć całość? Naprawdę nie wiem po co Wy tam dalej siedzicie. Czy naprawdę myślicie ze nie dacie sobie rady poza Ruchem? Zacznijcie się cenić inaczej będą na Was jeździć ja na łysej kobyle. Ostatnio ze znanych mi osób odeszły z Ruchu 4 osoby a kolejnym 4 lecą wypowiedzenia. Zamykają i otwierają swoje własne punkty na normalnych, zdrowych zasadach.
W przypadku spłaty w trakcie pracy jesteście na straconej pozycji. Potrącą z prowizji i to całość do momentu uregulowania "niedoboru" No chyba że coś się zmieniło i zostawią przynajmniej na vat ale wątpię
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Pnie Adamie, podwyżka ok 20-30 nawet 40% ale 150% i to jeszcze prawie cztery miesiące wstecz? uważa Pan że jest to normalna praktyka uczciwej firmy? Oczywiście w umowie gwarancja stałej ceny, ja mam umowe tylko na roka i tak chcą wyłudzić ode mnie ok 30 000zł a jak nie zapłace to odcięcie od dostaw, wszystko zgodnie z prawem a Państwo za nimi stoi ure nie pomaga. Uważajcie na PULSAR ENERGIA, teraz już zmieniają odbiorce wierzytelności na PULSAR SA
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Uwaga!!! Oszustwo! Oszustwo! Pobiera zaliczki nie zaczynajac pracy! Potem unika kontaktu i odpowiedzialność! Jak sie wkoncu skontaktuje to kłamie ze się rozliczy a innym ludziom ,że wszystko jest uregulowane a nasze oskarżenia są wymyślone. Mijają cztery miesiące jak kasy nie widac i współpracy tak samo! Proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych , szykujemy pozew zbiorowy. Nie czytajcie tych bzdur są powklejane tylko po to żeby ukryć negatywne opinie! kontakt [email protected]
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Nie jestem autorem poprzedniej wiadomości, ale to już nie pierwszy raz, kiedy siostra wykłada pieniądze na rozwój firmy. nie jest to żadna oficjalna informacja, jednak wyszła ona od ludzi pracujących w siedzibie firmy, z którymi kontakt utrzymują ludzie pracujący na kierowniczych stanowiskach w zakładzie produkcyjnym w kolonii klepaczce.
Zaległe pensje nie zostały do końca uregulowane.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Mam rozumieć, że firma Nowakowski Piekarnie normalnie funkcjonuje dzięki inwestycji zewnętrznego inwestora w postaci siostry właściciela firmy? Skąd masz informację na ten temat? Wiesz może, czy również zaległe rozliczenia zostały uregulowane? Proszę o sprecyzowanie wpisu, aby był bardziej zrozumiały.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Czy coś się zmieniło w tej sprawie? Czy zobowiązanie zostało uregulowane?
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Przestrzegam przed p.Żanetą i jej firmą Fito Med, a wizyta była na ul. Wolności ....Mam wątpliwości czy ta Pani ma wykształcenia medycznego; mówi o sobie ,że jest laborantką, trychologiem, dietetykiem i dermatologiem w jednym!
Byłam u tej pani z moją nastoletnią córką z problemem wypadania włosów. bez wyników badań stwierdziła po 5 sekundowym badaniu kamerką ,ze córce nie odrosną włosy! ale jak kupię specyfik niewiadomego pochodzenia za kilkaset stówek to pomoże nie tracić włosów!Dziecko się załamało i wpadło w depresję.Na szczęście okazało się ,że ma problemy z tarczycą i nasza pani Doktor uregulowała dziecku hormony.
Dodam ,że udało mi się dowiedzieć chociaż skład pod pretekstem alergii u dziecka, tej mikstury ale pani stwierdziła ,że proporcji nie poda bo to jej tajemnica zawodowa!
Dodam,że włosy córce odrosły i są gęste jak kiedyś !

Aaa i jeszcze jedno odkrycie!
Kiedy byłam z wizytą u mojego dermatologa p.dr Hashima , który jest genialnym dermatologiem i ma cudowne recepty na preparaty i traf chciał był tam tez preparat o składzie który, ów pani chciała zaproponować nam za kilka stówek. Dodam ,że za specyfik zapłaciłam 12 zł.....
Nie pisałabym tego gdyby nie fakt ,że wychodząc od p.dr Hasima , przyjmującego koło Hali Polonia w budynku ING, vis a vis jego gabinetu była gabinet....p.Żanety!!!!!przy okazji zapytam się p. dr Hasima czyja to receptura ;), bo ów Pani raczej nie...
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Firma Sigma Instalacje informowała, dlaczego w dalszym ciągu nie uregulowała faktury za towar, który im dostarczałeś? Była to Twoja pierwsza tego typu dostawa do tej firmy, czy może w przeszłości mieliście już okazję współpracować? Napisz, proszę, jak to wyglądało.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Mds widze, ze dziala swietnie skoro non stop zapraszaja do wspolpracy :) Natomiast Pan Gawin robi sobie ze wszystkich istne żarty, nie odpisuje na wiadomosci i caly czas zwodzi ze wyplaci itd. obiecywal ze do konca roku ureguluje naleznosc. Czy ktokolwiek dostal zalegle delegacje, nadgodziny i wyplaty podstawowe ? Przeciez bylo obiecane a koniec roku mamy. Kolejne obietnice rzucane na wiatr... Szokuje mnie to ze ktokolwiek chce jeszcze z Tym Panem wspolpracowac
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Jak rozwiązała się Twoja sytuacja z płatnościami od firmy Expert Artur Ignatowski? Pracodawca uregulował całość zadłużenia wobec Twojej osoby? Może w dalszym ciągu tam pracujesz i jesteś w stanie napisać, jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia? Odpowiedz, proszę, jak to wygląda.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Ten "Pan Kierownik" Mariusz , to wcześniej niech ureguluje należności w Klubie do którego należał !!!
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Pracuje na brukselce i jestem bardzo zadowolony. Mimo ze praca na zewnątrz teraz. Tygodniówkę za 48 godzin mam 408 euro netto. Poniżej rozpiska dla niedowiarków. Polecam :):)

Loon normale uren 4 T 436,80
Loon overwerkuren 4 T 84,24
Vakantieuren 4 T 8,92
Uitruil huisvesting 4 * -30,17 -
ET-uitruil meerkosten levensonderhoud 4 * -30,02
---------------- ---------------- ---------------- ----------------
Loon voor loonbelasting en premies 469,77
Loonheffingen (Week wit) T 469,77 -72,85
Gediff. premie Whk (WGA-vast) 4 * 0,0900% 469,77 -0,42
---------------- ----------------
Netto loon 396,50
Vergoeding ET-uitruil meerkosten leve 4 32,03
Inhouding Ziektekostenverzekering 4 -19,67
---------------- ----------------
Netto te betalen 408,86
========= =========
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
Bądźmy precyzyjni, ure rozpoczęło postępowanie o odebranie koncesji. Chyba nikogo to nie dziwi.
xxxxxxx
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "ure"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin