test
Znaleziono 171 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "wadwicz"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jestem pracownikiem firmy i stwierdzam, że jest naprawdę dobra.
użytkownik
20 maj (5 miesięcy temu)
20 maj (5 miesięcy temu)
Czy aktualnie jest ktoś kto pracuje w tej firmie? Jak wygląda praca w firmie wadwicz Sp. z o.o.? Jaka jest atmosfera?
użytkownik
19 kwi (7 miesięcy temu)
19 kwi (7 miesięcy temu)
Czy macie jakiś powód, że taka cisza zapanowała na forum?
użytkownik
19 kwi (7 miesięcy temu)
19 kwi (7 miesięcy temu)
Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęło już prawie 30 dni. Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej sytuacji firmy wadwicz? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?
użytkownik
8 kwi (7 miesięcy temu)
8 kwi (7 miesięcy temu)
Zachęcam osoby związane z firmą wadwicz oraz te które w przeszłości pracowały dla tej firmy, do napisania swojej opinii na temat tego pracodawcy. Nowe wieści dotyczące obecnego zatrudnienia oraz kwestii atmosfery w pracy będą przydatną informacją dla nowych kandydatów, których interesować będzie praca dla tej firmy.
użytkownik
27 mar (7 miesięcy temu)
27 mar (7 miesięcy temu)
Pani K. - brak kontaktu z kontrahentami zawala praca nie polecam nie można się z tą pania skontaktować nie odbiera tel ani nie odp na [email protected]!!!!
użytkownik
20 mar (7 miesięcy temu)
20 mar (7 miesięcy temu)
Nawet jeśli agencja nie jest decyzyjna że względu na minimum szacunku do osób,Na których się zarabia należało by poinformować o tym wcześniej. Niestety słowo klucz szacunek a to występuje tam w niewielkim stopniu w niewielkich dawkach i dużych odstępach czasowych.
użytkownik
15 mar (8 miesięcy temu)
15 mar (8 miesięcy temu)
@WR wątek dotyczy firmy wadwicz Sp. z o.o., która jest agencją pracy tymczasowej - podejrzewam że w Twoim przypadku sama grupa nie była decyzyjna w sprawie stawek czy zakończeniu umowy i być może komentarz należałoby umieścić na wątku odpowiedniego salonu firmy Orange.

wadwicz prowadzi w tym momencie liczne rekrutacje na swojej stronie (http://www.wadwicz.pl/pl/wyniki-wyszukiwania/query) - z pewnością każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie. Współpracujecie obecnie z wadwicz i możecie podzielić się opiniami na temat tej agencji?
użytkownik
15 mar (8 miesięcy temu)
15 mar (8 miesięcy temu)
Nie polecam. Pani Karolina z oddziału w Poznaniu opryskliwa niezadowolona muchy w nosie moze miała gorszy dzień ale nie jest to powód zeby sie na innych wyżywać. Nie rozumiem jak taka osoba może na codzień pracować z ludźmi.
użytkownik
12 mar (8 miesięcy temu)
12 mar (8 miesięcy temu)
Współpracowałam z Orange w Gdańsku do momentu otrzymania grafiku nie zostałam przez nikogo poinformowana,że mam uciety etat na 3/4. Po kilku dniach zostajemy poinformowani,że lokalizacja zostanie w czerwcu zamknięta o czym pracownicy szepcza już od połowy stycznia. Po tym wszyscy otrzymali podwyżkę 2 złote brutto KPINA!!! Nie ma pieniędzy na pełne etaty dla pracowników a jest na chujowa podwyżkę,żeby ludzie nie pouciekali. ŻAŁOSNE od strony agencji żadnych informacji.
użytkownik
28 sty (9 miesięcy temu)
28 sty (9 miesięcy temu)
ja
użytkownik
8 sty (10 miesięcy temu)
8 sty (10 miesięcy temu)
Jak ktoś nie ma ochoty pracować, to w ogóle nie podejmie się żadnej pracy ani współpracy. Żyjemy w wolnym kraju i jeżeli ktoś ma taką chęć, coś mu się podoba bądź nie, to ma święte prawo do tego aby swoją opinię wyrazić. Oczywiście nie wszyscy musimy się zgadzać i na tym właśnie polega równość, wolność i odpowiedzialność.
użytkownik
6 sty (10 miesięcy temu)
6 sty (10 miesięcy temu)
Wypowiedział Pan umowę na własną prośbę. Firma przychyliła się do Pana prośby o rozwiązanie za porozumieniem stron. Bezczelnością z Pana strony jest upominać się w takiej sytuacji o rzekomo premię, z podanych nam informacji nic Pan nie zrobił aby na takowa zasłużyć, nie rozumiemy dlaczego złożył Pan pismo o zwolnienie sam i tak firma miała Pana zwolnić....
użytkownik
27.11.2017 (11 miesięcy temu)
27.11.2017 (11 miesięcy temu)
Nie pracuje w wadwiczu i nie mogę się wypowiedzieć. Proszę nie mieć do mnie pretensji z tego tytułu.
użytkownik
05.09.2017 (rok temu)
05.09.2017 (rok temu)
@Constans czy Ty pracujesz w firmie wadwicz Sp. z o.o.? Może powiesz coś o sowich doświadczeniach związanych z firmą?
@das dlaczego uważasz, że firma wykorzystuje ludzi? W jaki sposób? Powiedz coś więcej na ten temat.
Będą to istotne informacje dla osób, które rozważają tutaj pracę.
użytkownik
04.09.2017 (rok temu)
04.09.2017 (rok temu)
Jeśli ktoś nie potrafi pracować lub co gorsze nie ma ochoty na solidna pracę to zawsze będzie obarczał winą za swoje niepowodzenia firmę dla której tak pracuje.
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
Witam mam pytanie czy jest transport do firmy do Ołtarzowa z Pruszkowa ?
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
OPL wykorzystuje ludzi. Sam jestem współpracownikiem.
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
czy ktoś pracował w orange jako pracownik biurowy ds. bezpieczeństwa ? oczywiście zatrudniony przez firmę wadwicz ?
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
czy ktoś pracował w orange jako pracownik biurowy ds. bezpieczeństwa ? oczywiście zatrudniony przez firmę wadwicz ?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "wadwicz"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin