test
Znaleziono 179 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "warbud"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
przez ZDM odbywa się w obecności funkcjonariusza policji. Ma on uprawnienia do ukarania kierowcy mandatem za ewentualne wykroczenia. Stanowiska kontrolne znajdują się na ulicach: Łopuszańskiej, Przyczółkowej, K. Wóycickiego, Połczyńskiej i w al. Krakowskiej. W przypadku uzasadnionych podejrzeń naruszenia prawa, policja może jednak zatrzymać kierowcę w dowolnym miejscu Warszawy i nakazać mu przejazd na stanowisko kontrolne.
Syta, Pożarowa, Zawodzie, Plytowa, Mszczonowska, Księżnej Anny kierowcy np na Betonomieszarkach mają 2 WZ na drogę 7 lub 8 metrów betonu 2 WZ schowana, tak samo wywrotki, patelnie Bącćie CZUJNI
~fvfvf
2017-01-26 20:23:27 Jak bedą kontrolować jak ITD to nic z tego nie będzie wywrotki na kiperku 40 ton betoniarki po 10 12 metrów betonu kontrole trzeba zacząć od centrum miasta po krańce betoniarnie są w miescie nie na obrzeżach
~fvfvf
2017-01-26 20:11:56 kontrolowac 4 oski na wyjezdzie z miasta i gruchy wtedy mają towar na pace do miasta na pusto
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Naliczone dotąd kary sięgają 400 tys. zł. Wpływy z kar będą przeznaczane m. in. na remonty dróg zniszczonych przez przeciążone pojazdy.

Jak to działa?
Pracownicy ZDM mogą zatrzymać pojazd, wylegitymować kierowcę, sprawdzić dokumenty pojazdu oraz ładunku, a także ważyć pojazd przy użyciu specjalistycznego sprzętu. W ich kompetencjach jest też prowadzenie postępowania administracyjnego, zmierzającego do nałożenia kary na przewoźnika i – co ważne – uniemożliwienia kontynuacji przewozu pojazdem przekraczającym normy. Każda kontrola przeprowadzana przez ZDM odbywa się w obecności funkcjonariusza policji lub inspektora Inspekcji Transportu Drogowego
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Szukać 2 WZ
ZDM wzioł się za Patolę gruszkową w Słoikowie będzie sporo miejsc na gruszki za smieszną kasę od lota
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
nie żałuj, pensje kiepskie i socjal leży. na święta ZERO dodatku
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Taka bogata firma a nie stac ich nawet na jakikolwiek dodatek finansowy na święta czy paczkę dla pracowników, DNO!!! warbud SA płaci ale warbud Beton NIE, a nawet jeszcze OBCINA!!!
użytkownik
26.10.2018 (2 miesiące temu)
26.10.2018 (2 miesiące temu)
Kierowcy z Wrocławia, dostaliście swoja kasę? warbud od środy telefonów nie odbiera.
Nam w Lublinie zapłacili dopiero okolo 20 .... I to w ratach
użytkownik
20.09.2018 (3 miesiące temu)
20.09.2018 (3 miesiące temu)
@Riki, nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą warbud, lecz zajmuję się moderacją tego wątku. Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Może warto samodzielnie skontaktować się z firmą?
@Wikileaks, rozumiem, że jesteś zatrudniony w firmie? Jakie jest Twoje zdanie na jej temat? Czy odpowiadają Ci warunki? Możesz zdradzić, czym się zajmujesz w warbud?
użytkownik
30.08.2018 (4 miesiące temu)
30.08.2018 (4 miesiące temu)
Sposób postępowania J. nie zmienia się od lat. Ciągle pojawiają się te same zachowania.To specyficzny człowiek. Są różni ludzie. Ma taki styl pracy. I co zrobisz. Trzeba uważać.
użytkownik
24.08.2018 (4 miesiące temu)
24.08.2018 (4 miesiące temu)
Witam Pani Marto zauważyłem że pani odpowiada z ramienia warbud a ja mam pytanie jak długo trzeba czekać na telefon z kadr żeby dostać już skierowanie na badania dziękuję i pozdrawiam
użytkownik
23.08.2018 (4 miesiące temu)
23.08.2018 (4 miesiące temu)
@Irek, pod poniższym linkiem możesz znaleźć aktualne oferty pracy i przeczytać więcej na temat rekrutacji: http://www.warbud.pl/pl/kariera/dla-profesjonalistow/aktualne-oferty-pracy
@trelemorele, a czy możesz odpowiedzieć na komentarz @Radek i opisać, jak wygląda kwestia benefitów?
użytkownik
15.08.2018 (5 miesięcy temu)
15.08.2018 (5 miesięcy temu)
nie warto. małe pieniądze zero możliwości awansu.
Nie szanują branżystów liczy się tylko budowlaniec.
użytkownik
10.08.2018 (5 miesięcy temu)
10.08.2018 (5 miesięcy temu)
Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?
użytkownik
10.08.2018 (5 miesięcy temu)
10.08.2018 (5 miesięcy temu)
bzdury piszą, nie mają pojęcia o stanowiskach i wykształceniach ludzi tu pracujących
użytkownik
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
BHP u wszystkich GW jest na takim samym poziomie co w Skanska. Opinia że S jest wyjątkowa bierze się z tego że ktoś kto pracuje w Bx, Porr, warbud itd nie przyjdzie do S. Kadra S to głównie młodzież wychowana na standardach szwedzko-exbudowo-niewiadomojakich z domieszką doświadczeń z lokalnych Januszbudów.
użytkownik
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
Taaa behape nastepny ;) tak sie sklada ze budimex cZy warbud maja taki sam poziom co ska i jakos zyja ;) troche wyzej u properciakow ale jakos nikt nie slyszal zeby im to w wynikach przeszkadzalo. Takze bez demagogii, firme rozwalilo zarzadzanie projektami i konkretne osoby
użytkownik
12.07.2018 (6 miesięcy temu)
12.07.2018 (6 miesięcy temu)
Czy macie powód, że tak rzadko zaglądacie na forum?
użytkownik
12.07.2018 (6 miesięcy temu)
12.07.2018 (6 miesięcy temu)
Brawo brawo , wreszcie ktoś prawdę napisał
użytkownik
04.06.2018 (7 miesięcy temu)
04.06.2018 (7 miesięcy temu)
Słyszałem dobre opinie o firmie, czy mają jakieś oferty pracy?
użytkownik
04.06.2018 (7 miesięcy temu)
04.06.2018 (7 miesięcy temu)
http://www.finansowanie.biz/
Planujesz inwestycje w swojej firmie ? Skontaktuj się z nami
użytkownik
23.03.2018 (9 miesięcy temu)
23.03.2018 (9 miesięcy temu)
@Pasjonat, jeżeli zauważyłeś brak konkretnej opinii, to znaczy, że decyzją administratora tego forum została ona usunięta, ponieważ była niezgodna z postanowieniami regulaminu forum. Zarówno negatywne jak i pozytywne opinie są cennym źródłem informacji dla osób zainteresowanych warbud S.A. jako pracodawcą. Ważne, aby przestrzegały regulaminu forum i w jak największym stopniu były merytoryczne.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "warbud"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin