test
Znaleziono 136 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "wenda"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Pani Haniu, mogę prosić o kontakt? [email protected]
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych pod adres poszkodowaniprzezmkkwenda@gmail.com
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Oszuści bez dwóch zdań. Nie ma się nad czym zastanawiać.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
My sie nabralismy w czerwcu. Pan wenda nie realizuje umowy w terminie, naciagacz, pobiera zaliczki kilkadziesiat tysiecy i nic nie buduje. To najgorsza firma na jaka trafilismy. Zlodziej i oszust. Uwazajcie na niego. Nie podpisujcie umowy. Czytajcie komentarze!!!!
użytkownik
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
Fatalny wybór zrobiłam wybierając współprace z panem Wendą,wcześniej dzwoniąc na nr.telefonów inwestorów ze strony MKK,opinie były głównie pozytywne,nie wiem dlaczego bowiem ja mam Same kłopoty i nerwy.Przestrzegam
użytkownik
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
miałem styczność z tym "magikiem" wenda dwa lata temu, sporo nerwów, sporo straconych pieniędzy. dziwne ze to dziadostwo ciągle istnieje
użytkownik
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
Rozmawiałam dzisiaj z moim kierownikiem budowy i opowiadał o mega dramatycznej współpracy z Panem i gratulował, nam że nie podpisaliśmy z Panem umowy. Opowiadał, jak pan na realizowanej przez niego budowie np.: nie chciał dać ważnego elementu konstrukcyjnego dachu, jak pan chciał wcisnąć lewy beton.... W neciku nic nie ginie może pan sobie usuwać negatywy na opineo.pl ale facebook i inne strony przestrzegają inwestorów przed tym jakim jest pan szują. Nie ma pan sumienia?! Ludzie ciężko zarobione pieniądze i nerwy tracą!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
Ten Pan może co najwyżej spróbowa wybudować budę dla psa a i tak istnieje ryzyko, że nie zapłąci za drewno. Panie wenda wiem, że Pan to pisze. Niech Pan przestanie naciągać ludzi
Zachowuje sie Pan jak oszust i jest Pan partaczem.
użytkownik
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
Konkurencja? konkurencja zajmuje się zarabianiem pieniędzy a nie pisaniem postów. Dziś rynek jest rozgrzany i brakuje ludzi do pracy. Konkurencja nie musi pisać takich rzeczy. Panie wenda wiem, że Pan to pisze. Niech Pan przestanie naciągać ludzi
Zachowuje sie Pan jak oszust i jest Pan partaczem.
użytkownik
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
Korzystam z serwisu. Firma jest ok. Zawsze zrobione na czas i solidnie za przyzwoitą cenę.
użytkownik
15.03.2018 (11 miesięcy temu)
15.03.2018 (11 miesięcy temu)
Korzystałem z usług Mkk-Budownictwo. Firma w porządku, uczciwa i rzetelna. Były niewielkie opóźnienia, ale to się zdarza na budowie. Sam dom spełnia moje oczekiwania. Wybrałem stan deweloperski. Generalnie nie mam większych zastrzeżeń co do naszej współpracy.
użytkownik
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
Polecam ich usługi osobom zaczynającym drogę "budowniczego" włąsnego domu ;) także znajomym, bo wiem, że MKK jest godne tego polecenia.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "wenda"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin