test
Znaleziono 64 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "workshop"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Poszukiwani są Backend Magento Developerzy (junior, mid, senior), Programiści PHP, Frontend Magento Developer (junior, mid), UX Designer (junior, mid, senior), Tester oprogramowania (junior, mid) oraz stażyści ze wszystkich tych obszarów, którzy po zakończeniu 3-miesięcznego stażu byliby zainteresowani dalszą, stałą współpracą.
Co firma może zaoferować: elastyczny czas pracy, porządny sprzęt, biuro w centrum miasta (Kraków, Wrocław, Rzeszów), możliwość samoorganizacji, stały rozwój zawodowy, spotkania integracyjne, możliwość udziału w eventach branżowych w Polsce i za granicą, szkolenia, workshopy, hackathony, lekcje angielskiego, pakiet medyczny i wiele więcej.
Preferowana forma zatrudnienia to B2B, umowa zlecenia.
użytkownik
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
Dysponujecie jakimiś informacjami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem w workshop Norge. To coś, co może okazać się bardzo ważne dla innych użytkowników.
użytkownik
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
Podstawowe założenie to nastawić się na ciężkie chwile a później już będzie znacznie lepiej!! Agencja pracować za nas nie będzie.
użytkownik
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jechałem do Canady zupełnie bez angielskiego pracowałem tam 5 lat i się nauczyłem , łatwo nie było ale dla chcącego , trzeba było zacisnąć żeby po 2 miesiącach już było Łatwiej Pozdrawiam
użytkownik
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
Słyszałem, że agencja ma dobre notowania. Podpowiedzcie jakie mieszkania załatwiają?
użytkownik
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
Powiem wam jak tu jest.
Lightning talki i workshopy? Szkoda że się często do nich ludzi zmusza, bo są one argumentem przy podwyżce - kolejnym żeby nie dać, jak nie robisz. Wyjazdy na konferencje? Oczywiście, że są. Pojedź za swoje a my powiemy że tam byliśmy... Chcesz pojechać na jakąś, to nagle się okazuje, że nie ma budżetu na to. Certyfikaty? Masz robić po godzinach w domu jeden za drugim, bo firma potrzebuje. Zrobisz kilka i ciągle mało... Inaczej zapomnij o podwyżce. Szkolenia? Szkoda że są zazwyczaj tajne... jak wiele takich szkoleń - tylko dla wybranych. Big data? Cisnęli ostro z tym, a projektów nie ma.
Parking - dla wybranych. Brak jasnej informacji, kto dostanie. Ile to dostało tylko po znajomości. Nawet nowe osoby... Codziennie rano jest szukanie miejsca w okolicy. Sąsiednia firma jakoś potrafiła o to zadbać. Codzienne jeżdżenie i szukanie kilkaset metrów od budynku.
Co do wymagań - to jak ktoś tam pisał - każdy ma być człowiekiem od wszystkiego.
użytkownik
16.02.2018 (rok temu)
16.02.2018 (rok temu)
Nie jest źle, stawki dobre, dojazdowke płacą, moim konsultantem był Dag Bertil, po jego odejściu straciłem kontakt z firmą.Znasz język i masz fach to wszędzie dasz sobie radę .
użytkownik
04.01.2018 (rok temu)
04.01.2018 (rok temu)
Jak ktoś chce wyjechać żeby zarobić to nie interesuje się jakimiś głupstwami. Normalna agencja, sporo praca i kasa!!
użytkownik
04.01.2018 (rok temu)
04.01.2018 (rok temu)
pracuje w workshop norge już chwile nie powiem nic zlego kasa jest robota jest angielski musisz kumac jak chcesz jechać za granice choć byłem teraz w tromso z gosciami co nic nie umieli i było git teraz tez jade z worksop mogę polecić w 100 proc wszystko się zgadza jak ktoś jest xxxxxxx i się mu nie chce robic to może nie jechać ale pamiętaj ze nie jesteś norek wiec nie licz ze będziesz leżał i będą chcieli płacić robic cza i tyle polecam workshop i pozdrawiam
użytkownik
13.12.2017 (rok temu)
Szanowny Panie Ricky
Próbuję sięgnąć pamięcią do dnia, w którym mogliśmy mieć okazję "współpracy" i nie jestem w stanie nic takiego sobie przypomnieć. Ponad to, od początku prowadzenia firmy, współpracuję z tymi samymi osobami, którym chyba nie jest u mnie tak źle, skoro na nic nie narzekają i nie odchodzą.
Wydaje mi się, że naszą firmę znasz wyłącznie ze zdjęć, a twoja opinia wynika wyłącznie z potrzeby zepsucia naszego wizerunku w oczach innych.
Może zajmujesz się czymś podobnym i również wycinasz proste rzeczy na ploterze CNC? Cóż... gdybyś chociaż zostawił swoje prawdziwe imię i nazwisko byłoby mi łatwiej to wszystko zrozumieć.
Panie Ricky, jeśli masz więcej uwag dotyczących mojej firmy, to zapraszam Cię na rozmowę, z przyjemnością poznam osobę, która tak wiele ma ze mną wspólnego, choć chyba nigdy nie przekroczyła progu moich drzwi.
Doceniam twoje zaangażowanie i ten niezwykłe barwy, pełen metafor opis. Muszę przyznać, że pochlebia mi to w pewien sposób, że wykazałeś się aż takim zaangażowaniem i pomysłowością, opisując moją pracownię. Bo jeśli jesteś osobą z konkurencyjnej firmy i posuwasz się do takich kroków, aby popsuć mój wizerunek, to chyba dostrzegasz potencjał mojej pracy i jakość z jaką ją wykonuję. Dziękuję że dałeś mi o sobie znać. Będę na Ciebie uważać, bo wiem że mnie obserwujesz.
użytkownik
19.09.2017 (rok temu)
19.09.2017 (rok temu)
O kolego ,oni od fizycznego wymagają taki język angielski an poziomie pracowników kadry zarządzającej .....Miłą obsługa oprócz jednego Pana ...
użytkownik
18.09.2017 (rok temu)
18.09.2017 (rok temu)
A co to za biuro mają w Płocku _gdzie wysokie kryteria stawiają z językiem dla fizycznych ..Czy ktos miał z nimi styczność ..
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
@Szwager - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w workshop Norge? Czy potwierdzasz informację podaną we wpisie @Młody 37, że w tym momencie firma nie zatrudnia nowych pracowników? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
użytkownik
21.08.2017 (rok temu)
21.08.2017 (rok temu)
Hej Joanna,
Mamy szeroki wachlarz szkoleń i programów, chociażby Starter Kit, Level Up itp. programy należą do naszego działu Learning&Development. Pracownicy mogą zapisywać się na szkolenia wewnętrzne – od technicznych, managerskich poprzez miękkie. Dodatkowo raz w roku każdy z firmy na workshopie, czyli wyjeździe integracyjnym odbywa 8h szkolenie, na które zapisuje się z wyprzedzeniem. Niektóre z nich można poprowadzić samemu, dla innych pracowników:)

Pozdrawiam!
użytkownik
01.08.2017 (rok temu)
01.08.2017 (rok temu)
Aktiv Bemanning -praca była 200 km za oslo bez dojazdówki ..
użytkownik
31.07.2017 (rok temu)
31.07.2017 (rok temu)
Chyba zleceń nie mAja pracuje u nich od roku i zawsze praca była a teraz słabo wyjeb mnie 36 km za oslo bez dojazdówki
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
Czy aktualnie dostępne są nowe oferty pracy? Posiadacie informacje na ten temat? Wszelkie wskazówki i rady dotyczące pracy w workshop Norge będą pomocne dla osób szukających zatrudnienia poza granicami Polski.
użytkownik
03.07.2017 (rok temu)
03.07.2017 (rok temu)
:) Pozdrawiam pracownicę, która "nie robiła zupełnie nic". Nie inwestujemy w pracowników, którzy mają postawę roszczeniową, a do pracy przychodzą "robić prywatne rzeczy".
Pozdrawiam cały zespół , któremu ufam i wiem, że mam do czynienia z odpowiedzialnymi , samodzielnymi i żyjącymi pasją ludźmi.
użytkownik
28.06.2017 (rok temu)
28.06.2017 (rok temu)
To prawda ,,niestety szefuńciowi Frankowi wydaje się ,że Polacy to NIEWOLNICY których rekrutuje pies pasterski(Łukasz)".Krótko mówiąc żal dupę ściska jeśli odchodzisz z firmy a właścicielowi to nie odpowiada to okrada cię z pieniędzy przez ciebie zarobionych ,uważam ,że pracownik który zarabia pieniądze dla firmy powinien być szanowany przez firmę a tutaj tego niema ,,CZYSTY WYZYSK" Na dodatek ubiera pracowników w ubrania z logo firmy workshop (oczywiście zaklejone ) ale po kilku praniach nalepka schodzi i pojawia się loNajlepszy FachowiecSHOP ,,wygląda to na złodziejstwo"? powinna się nim zająć policja
użytkownik
26.06.2017 (rok temu)
26.06.2017 (rok temu)
Przecież to jakaś kpina.

Rzekomo firma zajmująca się "stolarstwem".



Niestety żadna z pracujących tam osób nie jest kompetentna w zakresie wiedzy o drewnie i jego obróbce.

Amatorka leje się po ścianach obitych płytami osb.

Niestety kolejna firma, w której niestety nie można się niczego nauczyć, a i z wypłatą jest problem.

Proste rzeczy, które wycina się ręcznie wrzucają na ploter CNC.



Czekam tylko jak ktoś ich poda do sądu za kopiowanie cudzych prac.

3/4 ich prac była już dawno, dawno temu w internecie.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "workshop"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin