test
Znaleziono 100 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "ziemia obiecana"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
28.08.2018 (5 miesięcy temu)
28.08.2018 (5 miesięcy temu)
Tak! Potwierdzam -jest coraz lepiej .Jednego mojego "ulubieńca" mają nawet beatyfikować ale Papież ma na razie
ważniejsze sprawy na głowie.Np dzisiaj kolejka chętnych do pracy kończyła się na stawie w Polance.
Istna ziemia obiecana.
użytkownik
09.08.2018 (6 miesięcy temu)
09.08.2018 (6 miesięcy temu)
Agrolok stara się stwarzać wrażenie że to ziemia obiecana. Jak w każdej firmie to ziemia obiecana dla rodziny i dyrektorów, ale nie tych chief operation, gdzie z kogoś się głupka robi że jest dyrektorem, bo właściciel i tak od dawna dobre stołki rozdał. Ale że ktoś nie rozumie kim jest to tym większy jego problem.
Zauważcie dlaczego z Brodnicy nie macie ludzi w firmie, tylko Rypin, Golub-Dobrzyń? To 1 rzecz którą zauważyłem na parkingu, patrząc na rejestracje samochodów. Bo jak ktoś miałby 35 km do Was, do firmy to połowę wypłaty pochłonie mu kilometrówka. I wtedy by pracował za najniższą krajową.
użytkownik
21.07.2018 (6 miesięcy temu)
21.07.2018 (6 miesięcy temu)
ostatnio mi płacili 30 zł netto za godzinę pracy za konfigurowanie wordpressa (wp_bakery). Praca polegała głównie na klikaniu i ustawianiu np menu restauracji należało na stronę wprowadzić, zdjęcie do slidera, w hotelu ustawić rodzaje pokoi. Praca zdalna z łóżka, czasem do 4 rano, bo wszyscy wyjeżdzali na wakacje, a na długi weekend musiało być zrobione. Praca łatwa i przyjemna. Firma z zachodniej Polski.

Nie wiem co trzeba umieć, żeby zarabiać 6000 zł w Radomiu - pewnie trzeba znać kogo trzeba, umieć załatwić przetarg (po znajomości) dla jaśnie Pana pracodawcy, do tego 5 języków mówionych i 5 języków programowania i sprawiać, by szef odlatywał gdy się mu prawi komplementy. Do tego zapewne Angular, MVC, jquery, RWD, CI/CD, Cloud, micro, testy, lizanie zada na 5 z plusem

Jesteście niekonkurencyjni i radziłbym kulturą nadrabiać, a nie skłaniać ludzi do pracy udając, jak to ciężko się do was dostać, że niby jesteście ziemią obiecaną, pracodawcy IT z Radomia. Nie jesteście. Nie jesteście nikim ważnym na arenie polskiej, jeśli chodzi o działy IT. Nikt nie chce dla Was pracować ze względu na rozwój, ciekawe projekty, kasy też nie płacicie dobrej, sugeruje xxxxxxx kłamstwo i manipulację też znieść, bo zostaniecie sami. Pewnie większość z was już po rozwodach, bo żaden normalny człowiek na wasze warunki nie chce się zgodzić, czy to mężczyzna jako pracownik czy kobieta jako żona. Współczuje Wam. Ogarnijcie się, dobra rada.
użytkownik
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
Maszonski przy Maratonie logistic to jest ziemia obiecana.............Panie Emilu niech pan nie zgrywa dobrotliwego pape smerfa z maratonu wasza negatywna opinia jest juz znana na caly kraj czas zgarniac kierowcow z Bangladeszu bo nikt narmalny w pana obozie wyzysku nie bedzie tyral.
użytkownik
24.03.2018 (10 miesięcy temu)
24.03.2018 (10 miesięcy temu)
Stary, to może od razu do Strassbourga z tą firmą. Skoro łamią podstawowe prawa człowieka z Kim Dzong Un na czele tej firmy. Skoro Kobylarnia i Budimex to taka ziemia obiecana to pracuj tam i nie oczerniaj bezpodstawnie innych.
Nikt tu nikomu nie urywa żadnych godzin, wszystkie są płacone i to z nawiązką. Są premie i w tym roku podwyżki w wysokości 1 dodatkowej pensji miesięcznej.
Proszę pamiętać że wysokość pensji jest uzależniona od sytuacji rynkowej. Istnieje niestety konkurencja która te rzeczy weryfikuje. Jeśli wszystkie składowe wykonywanych robót się nie zamykają w cenach rynkowych - firmę trzeba zamknąć. Jeśli ktoś tego nie rozumie to musi znaleźć pracę w budżetówce gdzie wynagrodzenie nie zależy w ogóle od żadnej sytuacji na rynku, tylko od budżetu jednostki.

Firma po chudych latach zaczęła inwestować z powrotem w nowe maszyny. W tym roku kupują nową rozkładarkę mas bitumicznych (raptem milion zł), ładowarkę i w planie jest również równiarka.

Radzę zająć się sobą i nie oczerniać innych. Jest też inne wyjście - założyć firmę, zatrudnić pracowników i płacić im wymarzone pensje. Nie krytykujmy innych tylko sami starajmy się zmienić Świat na lepszy.

Proszę pamiętać że bezpodstawne zniesławienie nie jest czynem za który należy się nagroda.


Jeszcze jedna myśl. Wszyscy który narzekają na zarobki - jest proste rozwiązanie, chociaż dla piszących tu jest już za późno dlatego przekonujcie swoje dzieci żeby nie miały tak źle jak wy . Niech się lepiej uczą i dążą do jak najlepszego wykształcenia - czeka je lepsze i wygodniejsze życie;)))
użytkownik
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
Zgodze się koam to totalne dno poniżej dna nie ma znaczenia czy Skoczów czy Bażanowice pare osób sie wypowie dobrze jak pies co broni swojej budu jak anna co dla niej koam to ziemia obiecana
użytkownik
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
zapier-dalasz charytatywnie pewnie xxxxxxx i 2 m mułu, promo biedra i lidl, ukrainiec to masie w faureci jak w Dubaju , ziemia obiecana
użytkownik
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
Jak się widzi w firmie takie osoby jak np Sabina to tylko można narzekać bo jest ona kłamliwą i niezrównoważoną osobą
użytkownik
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
Na pewno WARTO OMIJAĆ TĄ FIRMĘ, oszczędzisz sobie nerwów, czasu i wielu problemów.
xxxxxxx trzeba wszędzie, niekoniecznie tutaj bo to kiepski płatnik.

Mają swoich ludzi to im wystarczy. Niech dorzucą sobie paru Ukrainców i pasuje, ale Ukraińcy też wcale nie są głupi i umią liczyć, więc też im uciekną.

Ta firma jest skazana na WĘDRÓWKE LUDÓW, będą wymieniać skład produkcyjny co 3 miesiące albo częściej. Taki to cudowny RAJ i ziemia obiecana.
użytkownik
25.01.2018 (rok temu)
25.01.2018 (rok temu)
Niestety ale niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie.
użytkownik
22.01.2018 (rok temu)
ziemia obiecana tyle że 120 (sto dwadzieścia) lat później. Czytał to ktoś, widział film?
użytkownik
22.01.2018 (rok temu)
"ziemia obiecana"... 120 lat później...
użytkownik
05.01.2018 (rok temu)
05.01.2018 (rok temu)
Nic mi się nie udało! Jestem na "kuroniu" i mam 640 zł ...tak mnie urządzili! Kto mnie przyjmie rok przed emeryturą?...Na pewno nie żaden fabrykant...tak jak przed wojną ludzi traktuje się jak bydło a już w w moim wieku to najlepiej do ziemi,,,oby tylko ich konta rosły i mają to w d...to w d...e czy ty zdechniesz z głodu czy z choroby! "ziemia obiecana" to film który pokazał prawdę przedwojenną i....obecną!!!!Fabrykanci mają za nic robotnika!...Liczy się kasa na koncie nic więcej....taka to wywalczona "wolność i demokracja" przez durnych robotników>>>he..he nie wiedzieli debile że wywalczyli ją dla ..bogaczy a nie dla siebie! Sami zostali ludzkim gównem wysranym przez bogatych!!!! Julita nie wiem kim jesteś ale widzę że kimś z tzw. zarządu....nie przekręcaj faktów których nie ja jeden jestem przykładem w rej firmie!!!!!
użytkownik
04.01.2018 (rok temu)
04.01.2018 (rok temu)
Wyzysk pracownika atmosfera doprowadza do chorób psychicznych
użytkownik
12.11.2017 (rok temu)
12.11.2017 (rok temu)
Rozumiem. Ogólnie stosujemy falę dla nowych biurowych. Dla niepokornych jest kręcenie w..a. Jak dorwiemy tych co popierają związki to będzie pal. A tak poważnie to jest oczywiste, że będą w biurach osoby popierające związki. FJest to jednak mniejszość i to mniejszość pomijalna. A co do pensji to sprawa jest trudna i prosta. Nie podoba mi się moja wypłata - szukam lepiej płatnej pracy. Problem w tym, że okoliczne firmy nie płacą lepiej. Jeśli płacą lepiej to trzeba więcej robić. Nawet ziemia obiecana w postaci VW już nie jest rajem...
użytkownik
07.11.2017 (rok temu)
07.11.2017 (rok temu)
xxxxxxx

Czechy :) ziemia obiecana :), koszty życia takie same a kasa od 2500 zł nawet do 5000 netto. Naród też słowiański :), A dlaczego u nas jest tak źle ?. Kuźwa, Za komuny był wyż demograficzny w każdym domu było od 2 do 10 dzieci, Nagle nastała zmiana ustroju, xxxxxxx ludzi na bruk, plan balcerowicza, redukcja miejsc pracy, Jedyny żywiciel rodzicy z 5 dzieci na bruk wywalony, na zbity pysk, baba nie robi 5 dzieci, nie ma 500 plus, Taka była polska jeszcze 20 lat temu, Przez tą nędzę co się wychowało obecne pokolenie 30 latków, (bo teraz można kichę napchać jak się jest singlem) to obecne pokolenie boi się zakłądać rodziny. Było tak dawnej za komuny narobili dzieci one weszły w dorossłość w kapitaliźmie ( lata 1995 - 2005) a w tym czasie nastała redukcja etatów :/:/ co miała robić ta młodzież ? jak było za dużo ludzi Tylko unia była wybawieniem i wyjazd z Kaczolandu :). A wracając do Czech, to w Estonii płacą lepiej i w Czechach niż w Pl. 2500 zł netto to przecież jest mało :/:/ na budowę domu czy kupno mieszkania na kredyt :/:/. A co niektórzy myślą żę to kupa szmalu. Była nędz jest nędza i będzie nędza.

POLSKA
NYNDZA

Nawet Czesi i Estończyc lepiej zarabiają,
Brawo Jarosław, Brawo Władza, Brawo Kler,
Sprzedaliście fabryki, xxxxxxx przemysł, Zrobiliście redukcje, W Nimecie dawniej pracowało 1000 ludzi dziś jest ile ?, Zakłądów mięsnych nie ma, Ograniczyliście prdukcje, To ograniczcie miejsca w RZĄDZIE PRZY KORYCIE
użytkownik
28.08.2017 (rok temu)
28.08.2017 (rok temu)
Po prostu film ziemia obiecana z elementami Ojca Chrzestnego
użytkownik
04.08.2017 (rok temu)
no szkoda czasu cwaniaczku, bo ciebie by nawet na rozmowę nie wzięli za takie hajsy.

po drugie napisalem, że pracuje za 30-50zł/h w zależności od tego co robię. jakoś do tego się nie odniosłeś,. zapomniałeś czy celowo pominąłeś, by pasowało do twojej chorej teorii?



ja za wami na pewno nie bede biegał. nie chcecie dobrego programista, trudno, kiście się w swoim sosie. Pisalem, też że humansoft chciał mnie zatrudnić za więcej niż 3.000 zł netto, też pominąłeś... pewnie przeoczenie, jaka tam manipulacja cwaniaczku.



udowadniaj leszczom, że jesteście ziemią obiecaną programistów na całym swiecie, tylko aktualnie nie mogą sie do was dostać, bo macie tak wysokie wymagania...



możemy robić zakłady - prędzej upadnie humansoft, na którego oprogramowanie skarżą się klienci (tak czytałem opinie o tych waszych hermesach, nie ja je pisałem, nie płacz tylko )

czy zabraknie zleceń w internetach?



coraz więcej programistów ma dość pośredników takich jak wasza firma, którzy spijają śmietankę i płacą mało dobrym programistom, więc trend w internecie będzie się umacniał. Poza tym nawet na skórkach do wordpressa ludzie się dorabiają milionów (oczywiście pojedyncze przypadki, pokaż mi pracownika. który sie tyle dorobił).

Także życzę powodzenie w zawojowaniu świata hermesem i nie płacz już, bo Pis wam dowalił i nikt nie chce robić za psi grosz. Nawiasem po zmianach typu 500+ mam sporo klientów na sklepy internetowe dla mam z dziećmi, które też wolą pracować z domu :D
użytkownik
17.07.2017 (rok temu)
17.07.2017 (rok temu)
- Dla mądrych jest zawsze dobry czas.

– A kiedyż będzie dla uczciwych?

– Sza, panie Trawiński, oni mają niebo, po co im dobre czasy.



W.Reymont "ziemia obiecana".
użytkownik
24.06.2017 (rok temu)
24.06.2017 (rok temu)
Praca na odlewni jak ktoś oglądał film pt. ziemia obiecana to może sobie wyobrazić jak wygląda praca na odlewni nikt tam nie chce przyjść za 12 zł brutto !!!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "ziemia obiecana"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin