test

Opinie o ZC BEV AB Szwecja

Korzystałeś z usług ZC BEV AB Szwecja? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): oszukani
Data: 2018-02-21 14:15

Wizyt: 2010
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.02.2018 (11 miesięcy temu)
21.02.2018 (11 miesięcy temu)

ZC BEV AB Szwecja

Nie polecam. Zostaliśmy oszukani przez tę firmę ZC BEV AB - Zbigniew Cieślak i Radosław Rostkowski - https://www.poloniainfo.se/forum/temat.php?temat=52915
użytkownik
04.06.2018 (7 miesięcy temu)
04.06.2018 (7 miesięcy temu)
Ogłaszają pod nazwą Firmabev
użytkownik
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
Ci panowie powinni odpowiedzieć przed polskim wymiarem sprawiedliwości. Oszukali już nie jedną osobę.
Pracowałem u nich jako elektryk. Nie wypłacili mi całego wynagrodzenia. Zostałem oszukany.
Tych osób trzeba w Szwecji unikać jak ognia, jeśli nie chce się być oszukanym.
użytkownik
02.10.2018 (3 miesiące temu)
02.10.2018 (3 miesiące temu)
Prosze o kontakt jesli ktos pana oszukal w mojej firmie. Byl pan kontaktowany przez mojego prawnika i jakos te oszustwa nie trafily do sadu.
Za nie potwierdzone i falszywe oskarzania na oficjalnych forach bedzie pan podany do sadu.
użytkownik
10.10.2018 (3 miesiące temu)
10.10.2018 (3 miesiące temu)
Jak ognia to trzeba unikać ludzi którzy przyjeżdżają do pracy mówiąc że COŚ POTRAFIĄ ZROBIĆ
No ale rzeczywistość jest inna bo nie POTRAFIĄ NIC.
Ponieważ kupili swoje uprawnienia lub jadą na jakieś legendzie że kiedyś coś i gdzieś widzieli jak ktoś coś robił.Jedyne co robią to piszą bzdury na portalach trzeba w domu coś powiedzieć i nie to że nie potrafię nic że piję i że nie mam ochoty pracować w pracy tylko w niej śpię i dopisuję godziny.
Najłatwiej jest powiedzieć z płaczem "OSZUKALI MNIE"
Tylko kto kogo ???
użytkownik
02.10.2018 (3 miesiące temu)
02.10.2018 (3 miesiące temu)
Pnie K. Prosze o kontakt jesli ktos pana oszukal w mojej firmie. Byl pan kontaktowany przez mojego prawnika i jakos te oszustwa nie trafily do sadu.
Za nie potwierdzone i falszywe oskarzania na oficjalnych forach bedzie pan podany do sadu.
użytkownik
02.10.2018 (3 miesiące temu)
02.10.2018 (3 miesiące temu)
Panie Dariuszu K. Prosze o kontakt jesli ktos pana oszukal w mojej firmie. Byl pan kontaktowany przez mojego prawnika i jakos te oszustwa nie trafily do sadu.
Za nie potwierdzone i falszywe oskarzania na oficjalnych forach bedzie pan podany do sadu.
użytkownik
16.10.2018 (3 miesiące temu)
16.10.2018 (3 miesiące temu)
Znam wlasciciela. Bylem zatrudniony w firmie. Teraz mam wlasna firme - dostalem pomoc. POLECAM !
Jak sie nie chleje alkoholu czy popala zielska, jest sie uczciwym, lojalnym i pracuje dobrze
nigdy nie ma z ta firma problemow.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Szwecja

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 25 km od centrum miejscowości
Doradca Klienta
Nasza firma pomoże sprostać wyzwaniom jakie stawia Państwu jako pracodawcom rynek pracy. Dzięki naszej wieloletniej strategii i doświadczeniu w zakresie HR jesteśmy realnym wsparciem dla wielu firm i organizacji. Jesteśmy najskuteczniejszą firmą na rynku w Polsce pod względem headhuntingu, sposobów ...
Piła
29.06.2018
Kontroler poboru energii - inkasent
Jesteśmy firmą świadczącą usługi w zakresie outsourcingu i leasingu pracowniczego, rekrutacji, doradztwa personalnego oraz pracy tymczasowej. Dla naszego Klient, zajmującego się wytwarzaniem, dystrybucją i handlem energią elektryczną oraz świadczeniem usług w zakresie elektroenergetyki poszukujemy p...
Jastrowie
13.05.2018
Magazynier (pracownik kompletacji)
Dino to polska dynamicznie rozwijająca się sieć marketów spożywczych. W związku z otwarciami nowych marketów tworzymy kolejne miejsca pracy. Dołącz do Dino rzetelnego pracodawcy! Obecnie poszukujemy osób na stanowisko: Magazynier (pracownik kompletacji) Osoba zatrudniona na t...
Jastrowie
11.05.2018
Magazynier - kompletacja (Mroźnia)
Dino to polska dynamicznie rozwijająca się sieć marketów spożywczych. W związku z otwarciami nowych marketów tworzymy kolejne miejsca pracy. Dołącz do Dino rzetelnego pracodawcy! Obecnie poszukujemy osób na stanowisko: Magazynier - kompletacja (chłodnia) Osoba zatrudniona na...
Jastrowie
11.05.2018
Magazynier - kompletacja (Mroźnia)
Dino to polska dynamicznie rozwijająca się sieć marketów spożywczych. W związku z otwarciami nowych marketów tworzymy kolejne miejsca pracy. Dołącz do Dino rzetelnego pracodawcy! Obecnie poszukujemy osób na stanowisko: Magazynier - kompletacja (chłodnia) Osoba zatrudniona na...
Jastrowie
10.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

kpmg

tuszakowski

test

Mip

rolmex

kalisz

mielewczyk

csa

fidess

fidess holandia

mobiltek

Amazon

malasiewicz

radomsko Leszno

lst

globus

logicsynergy

datacomp

answear

helmond hobij

btc

ekotaxi

Sug
exact

Spółka usług gorniczych

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin