test

Opinie o BMW SMORAWIŃSKI POZNAŃ

Korzystałeś z usług BMW SMORAWIŃSKI POZNAŃ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): AAAAA
Data: 2018-10-03 17:46

Wizyt: 376
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)

BMW SMORAWIŃSKI POZNAŃ

Odradzam wszystkim kupna auta w salonie BMW Smorawiński Poznań.Handlowiec nie kompetentny wprowadził mnie w błąd sprzedając pojazd zarejestrowany jako fabrycznie nowy,po wpłaceniu zaliczki i podpisaniu umowy poinformował mnie że nie wiedział.Brak jazd testowej,brak wiedzy na temat wyposażenia,w Connected drive funkcja pogoda nie działała przy wydawaniu auta,handlowiec po informował mnie że po opuszczeniu salonu zacznie działać,ponieważ w budynku są zakłócenia,przez 3 dni wpierał mi że gaśnica jest po fotelem kierowcy,po czy kurier dhl przywiózł gaśnicę do własnoręcznego montażu.Salon opuściłem bez OC które wykupiłem u nich razem z auto casco,handlowiec zadzwonił po przejechani 70 km i zapytał czy mogę zawrócić bo za pomiał zdjęć porobić do auto casco i polisę wydać na drogę.No i się zaczeło,musiałem wysłać zdjęcia auta,on mi wysłał polisę,musiałem podpisać i znowu odesłać.Dodam że pojazd zgodnie z informacją handlowca 3 dni był przygotowywany do wydania klientowi.tylko po co ta ściema jak auto niej przygotowane tak jak powinno być.Oczywiści informowałem o tej sytuacji kierownika działu sprzedaż BMW Smorawiński Poznań.obiecał sprawdzić nie dopatrzenia podczas sprzedaż i się odezwać.Niestety nie doczekałem się przeprosin ani od handlowca ani kierownika serwisu.Poszedłem do serwisu po to żeby zostać profesjonalnie obsłużony,solidnie i rzetelnie.Tym bardziej że auto kosztowało ponad 250 tyś zł.I takie zakup robi się raz w życiu.Odradzam ten salon.
Autor: Reklama
03.10.2018 (3 miesiące temu)

BMW SMORAWIŃSKI POZNAŃ

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Poznań

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Zatrudnię kierowców kat. C+E
Zatrudnię kierowców na podwójną obsadę - kat. C+E- stała linia na BDF- zestaw tandem- wymagany ADR podstawowyProszę wyłącznie o kontakt telefoniczny605658009...
Poznań
30.06.2018
KIEROWCA BUSA-PRACA OD ZARAZ -STOCKHOLM -PRACA DLA KOBIET
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kierowcy busa - kobieta. Przewóz osób Stockholm i okolice. Oczekujemy-uczciwości, solidności, kultury osobistej i pełnego zaangażowania w wykonywaną pracę. ALJ travelwww.facebook.com/ALJtravel...
Poznań
30.06.2018
Kurier - Kierowca
Poszukuję osoby na stanowisko kuriera w firmie Fedex. Wymagania: - chęci do pracy - kultura osobista - zaświadczenie o niekaralnosci - prawo jazdy kat B Obowiązki: - dbanie o powierzone mienie - doręczanie i odbieranie przesylek - codzienne rozliczanie się z przesylek i pobrań ...
Poznań
30.06.2018
ZATRUDNIĘ KIEROWCĘ SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO
ZATRUDNIĘ KIEROWCĘ SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO- WYWROTKA MERCEDES..KIEROWCA MUSI POSIADAĆ KARTE KIEROWCY.PRACA OD ZARAZ W POZNANIU. UMOWA O PRACE....
Poznań
30.06.2018
Kierowca samochodu dostawczego do 3,5t- Transport krajowy
Zatrudnię kierowcę samochodu dostawczego do 3,5t. ,transport krajowy.Umowa o Pracę po miesięcznym okresie próbnym – atrakcyjne wynagrodzenie.Codzienne załadunki Gądki / Koninko, powroty Gądki / Koninko.Praca od poniedziałku do piątku, weekendy wolne.Dostawa do sklepów, galerii handlowych, centrów dy...
Poznań
30.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

luk maz

Rothenberger

luk maz pobiednik

warta lublin

warta

Herbapol

sauersand

milkpol

Fornal

Inwest-Rem

Epd

dellner

cmiel

polskie jadło

jan kiełbasa

biuro advance

advance

eena

cafe art

Trwa Lublin

Beliani

lsc

salus szczecin

novar

Konstanty Arkadiusz

maxpol rzeszów

okoklinik

mettler toledo

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin