test

Opinie o Bolarus S.A. Bochnia

Korzystałeś z usług Bolarus S.A. Bochnia? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): barto
Data: 2018-11-08 18:06

Wizyt: 832
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)

Bolarus S.A. Bochnia

Miałem okazję pracować w firmie w zbliżonej branży i niestety, ale warunki nie były zbyt opłacalne, nie spodziewałem się, że zainteresowanie się pracą w bolarusie będzie dla mnie taką zmianą. O wiele lepsze warunki zatrudnienia, co do atmosfery to również jak najbardziej pozytywnie, także polecam!
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
może ciężko w to uwierzyć, ale mimo trzydziestki na karku, to pierwsza praca, która daje mi poczucie stabilizacji, dobry pracodawca, polecam!
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Jasne zasady, stabilne warunki, zgrani ludzie, na tą pracę nie da się narzekać!
użytkownik
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca nie jest jakoś bardzo ciężka, pracowałam w różnych miejscach, głównie fizycznie, więc byłam gotowa na to, że może być ciężko i tu, ale pozytywnie się zaskoczyłam
użytkownik
16.11.2018 (2 miesiące temu)
16.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje na produkcji, nie jest to może praca marzeń grunt, że są pieniądze i normalna umowa.
użytkownik
19.11.2018 (miesiąc temu)
19.11.2018 (miesiąc temu)
Nie ma na co narzekać za bardzo. Zarabiam nie najgorsze pieniądze, sama praca też nie jest dla mnie męcząca, więc polecam
użytkownik
20.11.2018 (miesiąc temu)
20.11.2018 (miesiąc temu)
Jeden z moich lepszych pracodawców, sporo sie można nauczyć i jak sie chce to i dobrze zarabiać mówie z własnego doświadczenia
użytkownik
21.11.2018 (miesiąc temu)
21.11.2018 (miesiąc temu)
Firma się rozwija, daje też możliwość rozwoju pracownikom, więc nie mogę złego słowa powiedzieć

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Bochnia

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierowca busa -trasy międzynarodowe
Firma transportowa zatrudni kierowców, międzynarodówka, prawo jazdy kategorii B.. Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu aut dostawczych,uczciwość, dyspozycyjność, chęci do pracy.Zainteresowane osoby prosimy wysyłać CVwięcej informacji pod numerem telefonu -784473776...
Bochnia
30.06.2018
Pracownik do montażu stolarki aluminiowej i elewacji wentylowanej
Firma produkująca i montująca aluminium zatrudni pracowników z Polski do montażu stolarki aluminiowej oraz elewacji wentylowanej. Mile widziane doświadczenie a także chęci. Siedziba firmy mieści się w Łapanowie a miejsce pracy to głównie Kraków i okolice.Więcej informacji udzielę telefonicznie...
Bochnia
28.06.2018
SuchyTynkSystem (STS) oferuję pracę! WYKOŃCZENIA WNĘTRZ!!!
Firma SuchyTynkSystem (STS) poszukuję pracowników na stanowisko:-specjalista od wykończeń wnętrz-pomocnik budowlanyOferujemy: -umowę o pracę-szkolenia (możliwość awansów i rozwoju)-stały czas pracy od poniedziałku do piątku-dojazd i powrót samochodem firmowym-wysokie zarobki (dodatkowe umiejętności ...
Bochnia
28.06.2018
Przyjmę do pracy. Produkcja rolet i bram. Montaż rolet i bram.
PRACA SZUKA CZŁOWIEKA !!!Przyjmiemy do pracy na stanowisko montażysty oraz do produkcji rolet i bram!Miejsce pracy:Łąkta Dolna i okoliceWymagania:- chęć do pracy :),- brak lęku wysokości - prawo jazdy kat.BPraca w pełnym wymiarze godzin.Więcej info pod nr tel. 786-135-163 ...
Bochnia
28.06.2018
Zatrudnimy elektryka, szukamy elektryka, elektryk od zaraz - Stanisławice, k. Bochni
Działająca 25 lat na rynku firma Rakstal S.C. zajmuje się profesjonalną konstrukcją, montażem i naprawą bram przesuwnych, bram wjazdowych, garażowych, szlabanów itp. W związku z rozwojem poszukujemy pracownika na stanowisko ELEKTRYK. Miejsce pracy: Stanisławice, Kłaj, k/Bochni - woj. małopolski...
Bochnia
28.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

cafe art

Trwa Lublin

Beliani

lsc

salus szczecin

novar

Konstanty Arkadiusz

maxpol rzeszów

okoklinik

mettler toledo

przeworsk

okomed

Torrecid

bat augustów

hendi

polski holding inwestycyjny

steel box

Polska wywiadownia gospodarcza

Randstad kielce

alab laboratoria

alab

poweron

Fronhoffs

affidea

hutchinson

Iwona Oleksiak

Beetsma Jasło

regulacji energetyki

BFF polska

magellan

bff

bank spółdzielczy

aquapark reda

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin