test

Opinie o Boltim-Pek

Korzystałeś z usług Boltim-Pek? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ...
Data: 2010-10-02 02:58

Wizyt: 8676
Komentarzy: 21
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.10.2010 (8 lat temu)
02.10.2010 (8 lat temu)

Boltim-Pek

Boltim-Pek
użytkownik
02.10.2010 (8 lat temu)
02.10.2010 (8 lat temu)
Co myślicie ???
użytkownik
02.02.2012 (7 lat temu)
02.02.2012 (7 lat temu)
Ja bym proponował trzymać się z daleka od tego tak zwanego tatarka , który jest tam wytwarzany - ponieważ surowiec czyli mięso używane do jego produkcji pochodzi z krów , które ledwie stoją na nogach z powodu różnych przypadłości - ale za to cena takiego surowca jest niska co pozwala na niski koszt wyprodukowania czegoś co nazywają tatarem w rzeczywistości to masa naszpikowana chemicznymi cudami z zakresu masarstwa jest tego na rynku w bród.
użytkownik
07.06.2012 (6 lat temu)
07.06.2012 (6 lat temu)
widze ze ktos kto pisze takie bzdury niema zielonego pojecia o charakterze pracy w firmie a tym bardziej o technologi wytwarzania produktu jedyne czego mu nie brakuje to wolnego czasu na stukanie w klawiature. moja rada-stuknij sie w glowe.
użytkownik
08.07.2012 (6 lat temu)
08.07.2012 (6 lat temu)
Te majster bronisz swojej dupy co żebyś kurwa oczy mydlił temu alkoholikowi to na wakacje pojedziesz a reszta niech zapierdala na kuronia a potem nazat do tyry co. ROBICIE TAM WIELKĄ CHAŁĘ MIĘSO JEST JEDNYM CHORYM BŁOTEM JAZDA PO BANDZIE I KUPCZENIE CUDZYM ŻYCIEM JAK MOŻNA BY BYŁO TO BYŚ KURWA I KALOSZE WRZUCIŁ DO TEGO TATARKA JA WIEM TYLKO MASZYNA BY SIĘ ZAPCHAŁA I DZIURA W DUPIE MUROWANA OD SZEFA NIE.
użytkownik
08.07.2012 (6 lat temu)
08.07.2012 (6 lat temu)
Ludzie przecież to jeden wielki klub alkocholików wóda się leje do śniadania zamiast mleka a szef sam przywozi jeszcze w dodatku jeżdzi po kielichu i namawia do tego innych.
użytkownik
04.08.2012 (6 lat temu)
04.08.2012 (6 lat temu)
Powiem tak na jednej zmianie jest tak jak powinno być a na drugiej szkoda gadać dają w palnik od samego południa do ciemnej nocy jak to wpływa na wyroby (jeśli można nazwać tak ten syf) nie trudno się domyślić.Ale jak z chorej chabaniny zrobić dobry produkt skoro już od początku produkcja skazana jest na syf tak że nie polecam tatarka z mięsa krowy , która ledwie stoi na nogach z powodu toczących ją chorób i infekcji.Jak się robi w takim surowcu napić się trzeba dla odkażenia.
użytkownik
15.10.2012 (6 lat temu)
15.10.2012 (6 lat temu)
Widzę że ktoś tu chyba nie dał rady bo trzeba było pracować, teraz się żali i wymyśla historie o radioaktywnych krowach. Nie przesadzajcie jak ktoś się czuje niegotowy do pracy i wolałby posiedzieć to jest pewnie sporo innych miejsc gdzie może to robić. co do produktu to spożywam nieludzko duże ilości boltimtatara przygotowując się do zawodów w fazie budowania siły i póki co jestem nadczłowiekiem czego i wam życzę suchary. Co do śniadań i zamiany mleka w wóde to niestety nie doświadczyłem cudu nie byłem częstowany, wolę mleko. pomijając fakt że zajmowałem się swoim stanowiskiem pracy a nie szukałem rzeczy na które mógłbym się pożalić. Szef - dobry typ z pomysłami, sprawnie kieruje firmą co wielu osobom przeszkadza bo woleliby członem gruchy strącać.
użytkownik
03.11.2014 (4 lata temu)
03.11.2014 (4 lata temu)
No nie wiem... Wypowiem się jako klient. Ja tam jadam tatara tej firmy od 15 lat i nic mi nie jest. Teraz spróbowałem nóżek i znalazłem się na tej stronie, szukając innych produktów BOLTIM-PEKu... Dlaczego? Bo smakowo i jakościowo biją na łeb całą konkurencję na rynku, a wszystkie sokołowy czy inne henryki kanie ostatnio na moim stole były wieki temu. Produkty BOLTIM-PEKu od wielu lat są eliminowane z różnych sieci sklepów (kiedyś mogłem kupić tego tatara w sieci Mokpol - później wygryzł go Sokołów ze swoim twardym ścierwem). Widać korporacjom nie na rękę sukces mniejszej firmy, która robi coś lepszego, i nasyłają płatnych pisaczy komentarzy w internecie... Na miejscu firmy zainteresowałbym tym prokuratora.
użytkownik
06.11.2014 (4 lata temu)
06.11.2014 (4 lata temu)
Dla mnie to dziadostwo i nic wiec a o estetyce produktu nawet nie wspomne iak psu z gardla wyciagniety. Mokpol to elegancka sieć i wie co robi klient ma tam smak . Ja jem innego tatara i nie muszę go reklamować. Tu chyna sama firma próbuje sił w mokpolu przez pisanie glupot jaki to wspanialy produkt hahaha . Jakość życzę . Klient nie jest glupi . A i czasem pojemniczki wybuchają z super jakości ;-)
użytkownik
5 lut (13 dni temu)
5 lut (13 dni temu)
Zakupiłam befsztyk tatarski - z E300, E303, E296 i inna chemia. Na patelni powstała gumiasta mortadela, wyrzuciłam dla bezdomnych kotów.
użytkownik
21.11.2014 (4 lata temu)
21.11.2014 (4 lata temu)
Jako klient muszę pochwalić tatar z tej firmy który ostatnio trafił w moje ręce. Dlaczego? Otóż dlatego, że jak położy się go na patelnię, to robi BRĄZOWY JAK SMAŻONA WOŁOWINA a nie RÓŻOWY jak ten szajs z sokołowa. Polecam video pewngo kucharza, który osobiście sprawdza sokołowskiego tatara, z czego wynikła niezła afera. Że już nie wspomnę o biedronkowym szajsie, gdzie więcej zapychaczy niz mięsa, jak zresztą wszystko z tego marketu. Oczywiście najlepszy jest świeży tatar, przed chwilą zrobiony z kupionej polędwicy, no ale nie zawsze ma się czas, żeby się w to bawić. Najlepszym wśród tych kupnych jest zdecydownie ten od boltimpeka, choć trochę dla mnie za pikantny to i tak jest tam najwięcej mięsa w mięsie. Zawsze muszą być jakieś dodatki, żeby mięso kupione w sklepie było nie zepsute i bez bakterii! Może i jestem na biotechnologii, gdzie mamy mikrobiologię, ale taka wiedza nie jest tajemna dla nikogo, kto miał do czynienia żywnością poza obiadkami u mamusi! No ale lepiej piszczeć przed każdym chemicznym związkiem niż sprawdzić w książce o żywieniu (takiej studenckiej a nie popłuczyny celebrytów i pseudodietetyków z koziej pupki). Niewykształceni ludzie to hańba dla narodu, można manipulować wami jak dziećmi, jak się wam napisze, że coś jest ekologiczne czy bezgmo, to byście na to fortunę wydali, a skład takich warzyw jak je badamy jest TAKI SAM, to tylko chwyt marketingowy. No ale trzeba czytać coś poza faktem i pudelkiem czy bzdurami pawlikowskiej i choć trochę ruszyć mózgiem.
Co do mówcy powyżej to mam pytanie jakiego on to supertatara je, to nic złego się dzielić co warto kupić, jak go więcej go będą produkować skoro więcej osób zacheconych go kupi. To logiczne dla każdego normalnego człowieka, nobla za trzymanie tego info w szufladzie nie dostaniesz. No chyba, że jesz byle co teraz wstyd ci przyznać to blefujesz, takie cebulaczkowe "wiem, ale nie powiem". Tylko się za to nie obraź mentalna panienko, teraz bez zdjęć albo filmu nikt ci nie uwierzy w twoje rewelacje, chyba tylko genialny inaczej, co do sokołowa jest wideo, a jak coś nie pasuje w produkcie to się zdjecie robi i pokazuje innym, ja tak robię
użytkownik
02.03.2015 (3 lata temu)
02.03.2015 (3 lata temu)
Tak zwany befsztyk tatarski zakupiłem od Boltim-Pek sc i gdybym zjadł to bym się może otruł. Dzień po dacie produkcji był w stanie wielu odcieni czerwieni, przeważał kolor bordo plus brąz. Wewnątrz tatara była masa mięsna świeża zmieszana ze starym mięsem, co właśnie widoczne było po odsłonięciu wierzchniej warstwy tatara. Całość obficie nafaszerowana pieprzem żeby nie było chyba czuć "zapachu". Fakt, kupowałem wcześniej te befsztyki bez zastrzeżeń, ale to co chcieli mi teraz wcisnąć, to zamach na moje życie. Sporządziłem fotki i opis produktu aby przesłać zawiadomienie do Sanepidu, ale przedtem chciałem się skontaktować z producentem. Zero kontaktu, żaden telefon nie odpowiada, nie ma nigdzie adresu mailowego do korespondencji elektronicznej, co nie spotykane jest w innych firmach. Jeden dzień czekam na wiadomość od Boltim-Pek sc, może czytają to forum z krytycznymi uwagami na temat swojej niebezpiecznej produkcji a potem wysyłam pismo do Sanepidu w sprawie kontroli firmy.
użytkownik
08.04.2015 (3 lata temu)
08.04.2015 (3 lata temu)
Gabi kretynie jeden , a nie pomyślałeś że producent nie ma wpływu na sklepy i terminy przydatności tam sprzedawane . Komuchu jeden najlepiej od razu donos napisać ., chciałbym cię spotkać na pasach dla pieszych na pewno bym nie hamował , warto by było za zawiasy.,.,
użytkownik
19.05.2015 (3 lata temu)
19.05.2015 (3 lata temu)
Pomieszane mięso świeże ze starym... Hahahaha ty cymbale... Normalne, ze jak zdjales warstwę to dostales się do Miesa które nie miało dostępu do tlenu.. Na wierzchu miało ,wiec stad inny kolor.. Doksztalc się deblu..
użytkownik
05.09.2015 (3 lata temu)
05.09.2015 (3 lata temu)
Wczoraj kupiłem tego tatara. Masakra nie wytrzymuje daty przydatności do spożycia. Gdzie jest sanepid !!!! Nie dał bym nawet psu.
użytkownik
11.09.2015 (3 lata temu)
11.09.2015 (3 lata temu)
A ja wracając właśnie z roboty kupiłem tatara w jednym ze sklepów na warszawskiej Pradze i bez kitu zachwyciłem się tak, że szukam informacji o innych wyrobach tej firmy. Nie wiem, czy pracownicy piją, nie wiem czy szef łajza czy nie, ale tatar pierwsza klasa.
użytkownik
11.09.2015 (3 lata temu)
11.09.2015 (3 lata temu)
Ble ochyda !!!
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
jak żek tam krajoł te wołowke to nie roz się gila miało a łapska brune to sru z kolby gluta w mioncho i ciul a reszta to co inaczy robi nieroz żek widzoł jak z chaiżla wyszoł kupsko nawalił wody nie spuszczoł i łapów nie ochlasną ino za woła się łapoł a może jeszcze w klopie się frendzlim bawił kto go tam wi a ludzie wpierdzielają to dziadostwo i godaja że dobre
użytkownik
28.09.2016 (2 lata temu)
28.09.2016 (2 lata temu)
A ja jem galaretę i PYCHA, gdzie można kupić w Warszawie
użytkownik
26.11.2016 (2 lata temu)
26.11.2016 (2 lata temu)
Napiszę krótko , najlepszy wyrób na rynku i 2 miejsca w województwie za produkt z różnych branż nie dostaje się za kicz .Pozdreawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Otto

Super zoo

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin