test

Opinie o Burmistrz Ozorkowa

Korzystałeś z usług Burmistrz Ozorkowa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): 5%
Data: 2008-10-28 16:31

Wizyt: 9660
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.10.2008 (10 lat temu)
28.10.2008 (10 lat temu)

Burmistrz Ozorkowa

Co powiecie na temat (g)Bura Ozorkowa? :P
człowieka niesamowicie wykształconego i mądrego i inteligĘtnego :)

Wygrał jakiś konkurs ekolider a KOSZY KUR*A NIE MA! PACAN.
użytkownik
28.10.2008 (10 lat temu)
28.10.2008 (10 lat temu)
nie wiem wlasnie jakim cudem nasze miasto wygralo taki konkurs. Ale jak pokazaly ostatnie badania - - Ozorków jest najgorzej zarządzanym miastem w kategorii gminy miejskie. Ciagle mam wrazenie, ze jest on poprostu dobrym pozorantem, a nie dobrym burmistrzem
użytkownik
30.10.2008 (10 lat temu)
30.10.2008 (10 lat temu)
faktycznie patrze na ten 'wspanialy' Ozorkow i sie zastanawiam co sie zmienilo?-NIC komletnie nic i chociaz cale zycie tam mieszkalam to musze powiedziec kompletna dziura (zapewne ostane za t skrytykowana...)czemu w innych okolicznych miastach baaaa powiem nawet wsiach maja lepiej niz u nas w Ozo no oz najwidoczniej tzw. burmistrz-mistrzunio nie kwapi sie do tego by miasto wygladalo godnie i bylo zadbane, czemu nie ma zadnych rozrywek dla mlodych ludzi a potem sie dziwia ze ta mlodziez to tak rozrabia albo ze na lawkach siedza i chlaja...ehhh panie burmistrzu skoro podja sie pan tej pracy niech pan cos zrobi bo moim skromnym zdaniem uwazam ze jak sie juz bierze takie pieniazki to trzeba sie wywiazac ze swoich obowiazkow a jak chce sie latwe pieniazki -takie jak pan bierze-no to sorry powinien ktos panu podciaz skrzydelka
użytkownik
01.11.2008 (10 lat temu)
01.11.2008 (10 lat temu)
Jak nic nie robi co wy piszecie a ogrodzenie kościoła w miescie ? a skrzyzowanie przy kościele na górce ? nawet bedzie nowy parking no oczywicie po stronie kościoła no i jest piekne miejsce z kostki brukowej na obraz. To nie jest prawda ze nic nie robi <lol>
użytkownik
05.11.2008 (10 lat temu)
05.11.2008 (10 lat temu)
na temat naszego burmistrza to ja sie wypowiadac lepiej nie bede bo trzeba by było całe ocenzyrowac ;/ jak dla mnie to miasto to runina obiecane było przez wielmorznego Pana Gizińskiego albo plac zabaw dla dzieci albo skate park albo remont parku ;/ i co z tego jedo wielkie Gów....;/
użytkownik
09.11.2008 (10 lat temu)
09.11.2008 (10 lat temu)
Ten cały pan to normalnie porażka jest tacy jak oni prowadzą do upadku a nie rozwoju miasta...
użytkownik
11.11.2008 (10 lat temu)
11.11.2008 (10 lat temu)
ozorkow wyglada jak zwykla dziura gdzies w polsce,zero zadbanych budynkow ,zero jakiejkolwiek ingerencjii coby to miasto co badz jakos wygladalo/no kwiatki posadzili na placu co i tak wyglada jakby byl swiezo po wojnie -wstyd/,centralny plac w miescie......ech.....masakra normalnie,wystarczy spojrzec na leczyce,tam czlowiek czuje sie jak w miescie a nie jak w dziurze z menelami i cwaniakami stajacymi pod stodola w swoich turbo 1.6 i podziwiajacymi piekne fele z allegro za 500 czy 900zl.Pewnie zbierali cale zycie by w koncu zaczac cos bzykac a teraz pokazuja jakie to wielkie maja oni paly,a poza ozorkowem to swiata nie widzieli i te miasteczko to dla nich cale zycie.Dziewuchy gnajcie pod stodole,tam super samce zajezdzaja z wieczora na tarlo!
użytkownik
11.11.2008 (10 lat temu)
11.11.2008 (10 lat temu)
Normalnie Ci TUNINGOWCY spod stodoły to są chłopaki kozaki...Pokazują co oni tam pod maską nie mają normalnie show robią proponuje do programu "Mam talent" się zgłosić tak potrafią upiękrzać w słowa te swoje demony prętkości :) Pozdro chłopaki troche więcej samokrytyki życze :)
użytkownik
12.11.2008 (10 lat temu)
12.11.2008 (10 lat temu)
hhehe,no maja standardy pod maska ale tlumik ala ryczacy jelen siedzi,wiec buczy spod rury i tjuning jest,do tego kilka naklejek i heja,master's of the night.Pol biedy gdyby to byli normalni ludzie,ale to zwykle buraski niestety,ale no coz...tjuning sciaga samice nawet z najdalszych regionow
użytkownik
12.11.2008 (10 lat temu)
12.11.2008 (10 lat temu)
ciekawy jestem,kiedy sie ktorys z nich odezwie....moze umieja czytac i ktorys z tych pacankow rzuci tu swoje k.... ma....h....jeb.....itd,zablyszcza na terenie miateczka,swoja droga mam nie rzadnego ryczywola ale i tak kazdego z biegu stodolowca biore jak chce ale coz,tlumik standard ,jedynie pod maska cos syczy i na szczescie nie musze tego pokazywac.Panowie dzialanie nie pozorowanie,to wam kilku cm w dlugosci fallusa nie doda
użytkownik
12.11.2008 (10 lat temu)
12.11.2008 (10 lat temu)
a moze se kupie nakladke na tlumik i bede tam zajezdzal z wieczora......:D:D:D:D:D
użytkownik
13.11.2008 (10 lat temu)
13.11.2008 (10 lat temu)
co do urzędu to jaki burdel na górze taki na dole,najlepsi są panowie radni bezradni,biorą kase i raz w miesiącu spotykają się na kawie.
użytkownik
15.11.2008 (10 lat temu)
15.11.2008 (10 lat temu)
Chciałam spytać co sądzicie o organizacji pracy przy układaniu kostki na ul.Zgierskiej.Ostatnio nie miałam możliwości przejechania tą ulicą.To był slalom między jężdżącą koparką a cieżarówką.Silniejszy przetrwa.Nie miałabym szans.Uważam że wszystko do czasu-jak się coś stanie to wtedy będzie wielkie halo i dopiero zamkną przejazd ulicą Zgierską.Zamiast od razu to zrobić.Wtedy burmistrz jako osoba odpowiedzialna za to wszystko -rozłoży ręce i powie przepraszam ale wtedy będzie za pózno.
użytkownik
15.11.2008 (10 lat temu)
15.11.2008 (10 lat temu)
co za firma układa tą kostke na Zgierskiej.Chyba wygrali ten przetarg po znajomości a firma dopiero się uczy jak to się robi.Jeszcze nie skończyli a chodnik i niektóre wjazdy nadaja się już do poprawki.Zapraszam burmistrza na spacer tym wypasionym chodnikiem-zasypanym piaskiem -jak na plaży -którego nie ma kto uprzątnąc.
użytkownik
16.11.2008 (10 lat temu)
16.11.2008 (10 lat temu)
Ludzie co wy chcecie przecież to wy głosowaliście, to wy swoimi głosami pozwalacie na to żeby durnie i imbecyle rządzili tym miastem jeżeli buduje się obwodnice dla tirów na strefę to gdzie jest przejazd przez Bzurę. Skrzyżowanie na górce jest piękne nie zaprzeczam ale inne ulice wołają o pomstę do nieba np.: Ul. Malinowa, Brzoskwiniowa i wiele innych "pięknych" miejsc ozorkowa. Ale co tu wymagać od człowieka który nie potrafi panować nad własnymi pracownikami.
Lenistwo, głupota, nieudolność, niekompetencje, arogancje i buta pracowników urzędu miasta Ozorkowa przechodzi wszelkie wyobrażenia. Ci ludzie zapomnieli że są dla petentów a wydaje się że są tylko sami dla siebie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

cafe art

Trwa Lublin

Beliani

lsc

salus szczecin

novar

Konstanty Arkadiusz

maxpol rzeszów

okoklinik

mettler toledo

przeworsk

okomed

Torrecid

bat augustów

hendi

polski holding inwestycyjny

steel box

Polska wywiadownia gospodarcza

Randstad kielce

alab laboratoria

alab

poweron

Fronhoffs

affidea

hutchinson

Iwona Oleksiak

Beetsma Jasło

regulacji energetyki

BFF polska

magellan

bff

bank spółdzielczy

aquapark reda

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin