test

Opinie o Cemtel Plus Ciechanów

Korzystałeś z usług Cemtel Plus Ciechanów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zainteresowany
Data: 2008-11-17 22:06

Wizyt: 7426
Komentarzy: 6
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.11.2008 (10 lat temu)
17.11.2008 (10 lat temu)

Cemtel Plus Ciechanów

Wie ktoś coś o tej firmie?
Rekrutują do telemarketingu?
Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą?
użytkownik
18.11.2008 (10 lat temu)
18.11.2008 (10 lat temu)
Krętacze. Mieli podobny biznesik w Toruniu w pośpiech wszytko zwineli i przenieśli do Ciechanowa.
Mieli umowę z Plusem, ale im wypowiedział.
Co teraz kręcą nie wiem.
RADZĘ UWAŻAĆ!!!
użytkownik
19.11.2008 (10 lat temu)
19.11.2008 (10 lat temu)
W Toruniu do była jedna wielka ściema i naciąganie klientów na zakup za 3000 zł tego co w każdym sklepie mogli kupić za 1300 zł.
Do tego tragiczna atmosfera jak w obozie koncentracyjnym, chamstwo i poniżanie na każdym kroku.
Mali ludzie, mała firemka.
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ.
użytkownik
24.11.2008 (10 lat temu)
24.11.2008 (10 lat temu)
ja pracuję w cemtelu w toruniu, z tego co czytam o ctdp to jestem w szoku, u nas tez cisną na sprzedaz ale nie ma takiego chamstwa, z tego co mi wiadomo w ciechanowie otworzyli podobno filie
użytkownik
02.09.2009 (9 lat temu)
02.09.2009 (9 lat temu)
pracowałam tam (w Ciechanowie) i potwierdzam!!! "...tragiczna atmosfera jak w obozie koncentracyjnym, chamstwo(...) Mali ludzie, mała firemka!" zwolniłam się po niecałym miesiącu i ciesze się, z tym że popełniłam błąd nie odbierając od razu swojego świadectwa pracy (bo zamknęli tą firmę na cztery spusty) i teraz muszę to zrobić przez inspektorat pracy. a tak miele się świetnie rozwijać!! nawet dostawili nowe stanowiska pracy a tu... mało tego ale odchodząc powiedziałam im w oczy, że to obóz koncentracyjny!!! i widzę że to nie tylko moje zdanie!
użytkownik
10.09.2009 (9 lat temu)
10.09.2009 (9 lat temu)
ja tez niestety tam pracowalam i wszystko co czytam jest prawda. chamstwo, chamstwo, chamstwo! na szczescie tez po miesiacu stamtad odeszlam i nigdy bym tam nie wrocila!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Ciechanów

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Gospodyni pensjonatu agroturystycznego
Samodzielnej energicznej gospodyni powierzę z zakwaterowaniem przynajmniej na sezon letni obsługę kilkupokojowego pensjonatu agroturystycznego k. Płońska (sprzątanie, kwiaty, serwis posiłków), t. 226205700...
Ciechanów
16 lut
Kierownik działu sprzedaży
W Neo Fusion Sp. z o.o. pracujemy na pozytywny wizerunek tysięcy firm i instytucji w całym kraju. Nasza agencja reklamowa dzięki doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni lat świadczy usługi na najwyższym poziome przyczyniając się do wzrostu naszych klientów. Teraz Państwo mogą dołączyć do ...
Ciechanów
14 lut
Kierownik działu sprzedaży
W Neo Fusion Sp. z o.o. pracujemy na pozytywny wizerunek tysięcy firm i instytucji w całym kraju. Nasza agencja reklamowa dzięki doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni lat świadczy usługi na najwyższym poziome przyczyniając się do wzrostu naszych klientów. Teraz Państwo mogą dołączyć do ...
Ciechanów
13 lut
Doradca telefoniczny - telemarketer, podstawa (15 zł/h brutto) + prowizja
W Neo Fusion Sp. z o.o. pracujemy na pozytywny wizerunek tysięcy firm i instytucji w całym kraju. Nasza agencja reklamowa dzięki doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni lat świadczy usługi na najwyższym poziome przyczyniając się do wzrostu naszych klientów. Teraz Państwo mogą dołączyć do ...
Ciechanów
11 lut
Kierownik działu sprzedaży
W Neo Fusion Sp. z o.o. pracujemy na pozytywny wizerunek tysięcy firm i instytucji w całym kraju. Nasza agencja reklamowa dzięki doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni lat świadczy usługi na najwyższym poziome przyczyniając się do wzrostu naszych klientów. Teraz Państwo mogą dołączyć do ...
Ciechanów
11 lut

Najpopularniejsze tematy na forum

wrigley

mlynarczyk ryszard

Juszka krzysztof
Kontakt
Juszka trans

Bury lublin

Bkf

Skraw met

dsv iss

dsv

kramel

stadionova tychy

colgate

Maflow

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin