test

Opinie o Ceramika Tubądzin Ozorków

Korzystałeś z usług Ceramika Tubądzin Ozorków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): xxx
Data: 2008-10-05 20:19

Wizyt: 40378
Komentarzy: 9992
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.10.2008 (10 lat temu)
05.10.2008 (10 lat temu)

Ceramika Tubądzin Ozorków

Ceramika Tubądzin Ozorków

Jak wam sie pracuje w Ceramice Tubadzin?
autor
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
co wy o tych czarnulkach ?temat chcecie nawiązac .Uwierzcie, niema o kim .Czarnulka a solarium to dwa rożne pojecia .Poco mi samochód stary a wdodatku ZURZYTY ,dlaczego?bo miało dużo właścicieli i jest zajerzdzony
autor
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
mowa oczyw ście o mozajkowej solarnej
autor
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
Naucz się pisać bo ciężko cię zrozumieć a ameryki nie odkryłeś bo na mozaice każde auto to rupieć i w dodatku z dużym przebiegiem.Dwie może trzy tylko fury mają przebieg średni.
autor
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
sygnet 07 zglos sie
autor
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
beeełoooodbiuuuur beeeełooodbiur
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
sygnety w gore nadchodzi kiciarz ze swa komora
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
kiciarz dobry jak sie go słucha to mi majty w gumie strzelaja ze smichu a ta jego nie mniej zabawna
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Lubicie obraźać koleźanki z pracy....tylko dlaczego mieszanie w kieszeniach spodni gdy z nimi rozmawiacie..? Usta mówią co innego. ..a ręce w kieszeniach teź.....źal mi Was...
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Lubicie obraźać koleźanki z pracy. ...tylko dlaczego mieszacie w kieszeniach jak z nimi rozmawiacie. .Usta mówią co innego a ręce w kieszeniach teź. ..Źal mi Was. ..
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
napisz po nazwisku któremu jęzor lata na twój widok a nie ogólnie piszesz
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Sam się podpisz imieniem i nazwiskiem ....
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
beeeeee beeeeeeee
autor
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Pustaki.
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
Żal mi Was jak czytam te śmieszne wpisy na poziomie 0 do tych bardziej ogarnietych poszukajcie innej pracy wcale teraz źle nie płacą te 200 PLN mniej ale po 8h i normalna praca ja pracowałem u Was i mogę powiedzieć ze najgorszą robotą jaką miałem pozdrawiam bliźniaczki niech piszą o Was co chcą ale tułaczki macie cudne
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
rogi beee
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
łoooooodbiuuuuuurrrrrrrrrrrrr
użytkownik
03.03.2017 (rok temu)
Zwyczaj noszenia biżuterii przez mężczyzn zanikł w Polsce komunistycznej, w której objawy mody burżuazyjnej nie były dobrze widziane, a przeciętny człowiek nie mógł nawet marzyć o kupnie sygnetu czy pierścienia. Przedwojenne pierścienie herbowe, często dziedziczone przez kolejne pokolenia zniknęły z ulic i kawiarni, złote sygnety zaś stały się domeną świata przestępczego...
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
SYGNETOWIEC jak ktoś go tu oczernia jest dla mnie super kolega a do tego niezłe ciacho
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
Kto to napisał że maja cudne chyba rozwalone przez pół Tubądzina i do dziś daja
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
oczka też mają jak u renatki beger
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
Odwalcie się od tych dziewczyn. .nie źyjemy w średniowieczu. ..kaźdy ma prawo zaspokajać swoje potrzeby...A Ty wal konia w wc... albo swoją rozlazłą małźonkę..
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
Pewnie mu zal ze zadna go nie chce
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
w tubadzinie co druga albo nie- jedna na dziesięć może nie daje na boku nie wiem czemu pracujące tu dziewczyny choc nawet mające mężów też tutaj tak pieknie przyprawiają im poroża ja jako kolega tych porożców patrze tak na nich z politowaniem i dziwi mnie fakt że każdy wie kto- to znaczy kogo małżonka i zkim sie puszcza ale nigdy żaden kolega mu nie powie -ty a ta twoja to daje temu i temu, panuje dziwna zmowa milczenia i pora może ją przełamać
autor
03.03.2017 (rok temu)
03.03.2017 (rok temu)
ciacho z sygnetem spi na nockach z impetem
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
Tajeminice poliszzlynela a dziewczyny sie teraz zawstydzom ale to prawda bo kazdy wie o moniach, aAnetach Renatach czy tłustychwłosisskkah gosiuli.
użytkownik
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
cuś bliżej można ?
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
mugłbym dodać jeszcze kilka pozycii ten zakład mnie sie podoba
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
Ten zakład to raj .Nie ma co narzekać. Wystarczy iść na L4 i już mamy płatny długi urlopik.Każdy co ma głowę na karku odrobi sobie z nawiązką zabrane pieniadze za zwolnienie i dorobi o wiele więcej niż pensja.Raj nie ma co i to bez końca co u niektórych.
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
O żebyś Ty drogi do domu nie znalazł.
użytkownik
04.03.2017 (rok temu)
można też i zwiedzać nasze polskie piękne góry jak Kołek, prawda ? już drugi miesiąc bąki zbija chorowitek jeden a niektorzy i niektore to na zwolnieniach i za granicę pryskaja bravo bravo a ja bede za was tu zapier...lał
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
To jest fakt,takich leszczy powinni w momencie wyłapać.
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
chce rudą macie takie?
autor
04.03.2017 (rok temu)
04.03.2017 (rok temu)
Ruda tańczy jak szalona...
autor
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
pewnie szmatlace
użytkownik
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
Wszyscy jedziecie na jednym wozie, ale jedno drugiemu dupę obrabia dobrze wiadomo że 80% załogi jest zadłużona w parabankach po uszy za te swoje mercedesy. Jedno na drugiego patrzeć nie może ale zgrywa dobrego koleżkę a za plecami dupę obrabia ludzie do h...ja jasnego żeby nie ta zasrana ceramika to do gara nie mielibyście co włożyć nie mówiąc już o tych zachodnich szybkich wozach - na kolana hołoto i do roboty a nie p...rdolić kocopołki - pan derektor z kierownikiem się dorobić muszą a jak będziecie p...olić po kontach zamiast płytki pilnować to h.j z tego bedzie wielki i znowu wam trza bedzie śrube dokręcić pachoły jedne zrozumiano !!!
autor
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
A Ty kim jesteś hołoto. ..?Mocne słowa...wróciłeś z koncertu Dźemu...najebałeś się i piszesz w pijackim amoku chyba. ..
autor
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
a prawdę pisze własnie !!!! bo sługusami jesteście/my i tyle ! niedługo nam przerwy pozabieraja wogóle, okna zaspawają a myć po pracy będziemy się we własnym pocie i g...o kto sie odezwie.Co niektórzy sami uczą postaw skruszonych pachołów i pokazują że człowiek wiele może zrzec sie na konto Pana, wymienił bym tu wielu takich lizidupców co tylko zapier...ją by kierowniczka uszczęśliwić a nie patrzy na to że je..ie od niego na kilometr
autor
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
Zapach potu i brak higieny osobistej przekracza wszelkie wyobrazenia ale kazdy wielkiego pana udaje co drugi sie nie myje po robocie a o przepraniu zapoconej koszulki juz nie wspomne jak wy mozecie na drugi dzien zalozyc na siebie te smierduchy
użytkownik
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
w zeszłym roku i poprzednim nie byłem na zwolnieniu i co dastałem w zamian?a nic wiec aliwedercziroma gutbajauwizerdejn idę na l4 i fru w góry i na mazury a wy upocone ćwoczki zapier..ać bym na czas swój zasiłek otrzymał,pa pa
autor
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
To spier..aj nikt Cię nie trzyma.
autor
06.03.2017 (rok temu)
06.03.2017 (rok temu)
a ty mi nie rządź tylko płytkę poleruj albo pałkę kierownikowi sługusie
użytkownik
06.03.2017 (rok temu)
06.03.2017 (rok temu)
witam
może ktoś powiedzieć coś na temat stanowiska specjalisty ds. analiz finansowych w tej firmie? prośba o jakąkolwiek użyteczną informację
pozdrawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Ozorków

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Specjalista ds. BHP i ochrony środowiska
Dla naszego Klienta z okolicy Łodzi - firmy produkcyjnej z branży wyposażenia i wykończenia wnętrz poszukujemy obecnie osoby zainteresowanej podjęciem pracy na stanowisku: Specjalista ds. BHP i Ochrony ŚrodowiskaObowiązki: nadzór oraz koordynacja polityki firmy w zakresie BHP, ochrony środowiska i ...
Ozorków
11.02.2018
Praca monteży okien oraz pomocnicy
ZATRUDNIĘ MONTAŻYSTÓW OKIEN ORAZ POMOCNIKÓW WYNAGRODZENIE OD 12 DO 16 ZŁ NA RĘKĘ. Tel. 690509996...
Ozorków
10.02.2018
Kucharz/ Kucharka/ Pomoc Kuchni !!!
W związku z rozwojem firmy poszukujemy osób do pracy na stanowisku kucharza/ kucharki.Do zadań kucharza/kucharki należy przygotowywanie posiłków według standardów jakie panują w naszym lokalu oraz dbanie o czystość na swoim stanowisku pracy.Oferujemy umowę o pracę w przyjaznych, niestresujących waru...
Ozorków
10.01.2018
Tooling Engineer
Tooling EngineerOzorkówZakres obowiązków:- modernizacja narzędzi w celu zoptymalizowania produkcji oraz kosztów,- tworzenie niezbędnych projektów oraz dokumentacji (3D, 2D etc.),- przeglądy oraz naprawa narzędzi, modułów, części,- kontrola jakości przychodzących elementów,- wspieranie zespołu techni...
Ozorków
16.12.2017
programista, informatyk, elektronik
Informatyk programista/elektronik z wykształcenia, z doświadczenia monter elektroniki.Szukam pracy pełnoetatowej, na terenie Łodzi lub Warszawy w branży informatycznej.Jestem zainteresowany pracą, która zapewni mi godziwe wynagrodzenie na poziomie 4000-5000 zł netto/mies.:Moje umiejętności to:- znaj...
Ozorków
14.12.2017

Najpopularniejsze tematy na forum

Gorzów wielkopolski

Konstanty Arkadiusz

AGORA

vgl

infinite data

Berlitz

Świat prasy

Pronar

jost polska

Cerpol

Heraeus

profim
hasco-lek

archicom

DeDriver TAXI

spedcont

office team

chrobok

calzedonia kraków

bik kielce

Danone

ever cleaning

ever

maszoński

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin