test

Opinie o Genoplast rokocin brzozowa 10

Korzystałeś z usług Genoplast rokocin brzozowa 10? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Nie polecam
Data: 2018-07-05 14:34

Wizyt: 603
Komentarzy: 5
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)

Genoplast rokocin brzozowa 10

tmosfera w pracy bardzo słaba! Pan Tomasz, mówi w czasie rozmowy kwalifikacyjnej co innego. A jak już się pracuje to się okazuje że nie tak miało wyglądać. Umowy najlepiej to by dał na zlecenie do końca życia. A umowa o pracę to najniższa krajowa A reszta pod stołem. Po okresie próbnym miało być legal A dalej pod stołem wypłata. Jak twierdzi sam pracodawca po co odkładać do ZUS jak z tego nic nie będzie. Nadgodziny jeszcze ciekawiej! Nadgodziny bezpłatne: nie musisz siedzieć po godzinach ale wszytko musisz zdążyć czyli żeby ogarnąć trzeba zostać po pracy. Myślałem że za taką wypłatę będzie spoko ale wymagania jakbyś 4.000 dostawał.
użytkownik
21 sty (27 dni temu)
21 sty (27 dni temu)
Działalność firmy Global Information LTD, która jest kontynuacją podmiotów wywodzących się z polski, obecnie zarejestrowanej na Wyspach Marshalla, wyczerpuje znamiona co najmniej kilku przestępstw. Administrator wskazanych stron nie rozpatruje wniosków i żądań dotyczących opublikowanych treści, które w przeważającej większości stanowią naruszenie dobrego imienia, pomówienia i zniesławiają osoby i firmy z wykorzystaniem anonimowych wypowiedzi skierowanych do polskich użytkowników Internetu. Korespondencja kierowana na adres firmy, który wskazuje na opuszczony budynek, wraca jest do nadawców. Korespondencja elektroniczna kierowana do administratora pozostaje również bez odpowiedzi. W istocie każda próba procedowania spraw związanych z naruszenie dóbr osobistych i działaniem na szkodę firm jest ignorowana co w zestawieniu z prezentowaną możliwością odpłatnego usuwania treści stanowi formę przymusu płacenia za usuwanie treści naruszających dobre imię osób i firm.
użytkownik
21 sty (27 dni temu)
21 sty (27 dni temu)
Działalność firmy Global Information LTD, która jest kontynuacją podmiotów gospodarczych wywodzących się z Polski, obecnie zarejestrowanej na Wyspach Marshalla, wyczerpuje znamiona co najmniej kilku przestępstw. Administrator wskazanych wyżej stron internetowych nie rozpatruje wniosków i żądań dotyczących opublikowanych treści. Wykorzystując anonimowe wypowiedzi adresowane do polskich użytkowników Internetu Global Information LTD narusza dobre imię osób i firm, często prowadząc swoim działaniem do pomówień i zniesławień. Próba złożenia wniosku dotyczących naruszenia dóbr osobistych i działaniem na szkodę osób i firm w związku z nieprawidłowymi danymi kontaktowych kończy się nie powodzeniem. Należy zauważyć, iż korespondencja przesłana na adres Global LTD zostaje odesłana do nadawcy m.in. z powodu nie zgodnego z rzeczywistości adresu tj. siedziba firmy miałaby mieścić się w opuszczonym budynku. Podobne korespondecja elektroniczna domniemując prawidłowo dostarczona, pozostaje bez odpowiedzi.
Istota procederu stosowanego przez Global LTD polega na wyłącznie odpłatnej formie usuwania treści. Usunięcie naruszających dobre imię osób lub firm danych jest możliwe włącznie po wpłaceniu określonej kwoty co w ocenie ekspertów PReal’s wyczerpuje znamiona przestępstwa wyłudzenia pieniędzy.
użytkownik
21 sty (27 dni temu)
21 sty (27 dni temu)
Prowadzone przez PReal’s przez ostatnie dwa lata intensywne prace mające na celu ustalenie rzeczywistego właściciela/właścicieli stron przybliżyły nas do miejsca, w którym możemy zaoferować firmom wsparcie w skutecznej ochronie wizerunku, która swoim zasięgiem obejmuje wskazane strony.

Wszystkich poszkodowanych prosimy o kontakt. Nasze działania wspiera zespół doświadczonych prawników, radców prawnych i adwokatów, którzy razem z ekspertami PReal’s zapewnią Państwu kompleksową obsługę opartą na wiedzy i doświadczeniu, a także materiale dowodowym, które pozwolą na skuteczne egzekwowanie prawa. Jesteśmy także przygotowani na procedowanie spraw związanych z dochodzeniem zadośćuczynienia i odszkodowania za straty poniesione w następstwie działalności administratora stron.
użytkownik
21 sty (27 dni temu)
21 sty (27 dni temu)
Zgodnie z definicją art. 212 § 1 Kodeksu karnego zniesławienie polega na pomawianiu o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zniesławić można nie tylko pojedynczą osobę fizyczną, ale także grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej. Zniesławienie musi odnosić się do postępowania (np. głosimy, że pan X prowadzi bardzo niemoralne życie) lub właściwości (np. ogłaszamy, że pan Y jest narkomanem lub stwierdzamy, że działanie spółki A jest pozbawione profesjonalizmu). Warto zauważyć, że aby pociągnąć sprawcę do odpowiedzialności, pomówienie nie musi odnieść zamierzonego skutku w postaci utraty zaufania do pokrzywdzonego lub jego poniżenie. Wystarczającym jest, że czyjaś wypowiedź może potencjalnie spowodować taką sytuację. Przekazana informacja powinna wywoływać obiektywne poczucie poniżenia, bowiem odbierane go jedynie przez osobę, do której odnosi się dana wypowiedź nie wypełnia znamion zniesławienia.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Brzozowa

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Wychowanie fizyczne
Poszukujemy nauczyciela wychowania fizycznego. Praca w szkole podstawowej. Cv prosimy przesy\u0142a\u0107 na adres [email protected]</a> </p>\n </p> ...
Popowo
07.05.2018
Murarz - praca w austrii (również dla duetów)
Dlaczego Active Medica Personal: Posiadamy certyfikat Agencji zatrudnienia o numerze 12912 Jesteśmy już 5 lat na rynku Współpracujemy z wieloma zagranicznymi firmami Pomogliśmy już wielu kandydatom Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa oraz możliwość nadgodzin) Umowa o pracę z aus...
Bagienice
07.04.2018
Bufetowa
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Nowe Bagienice.. 11-700 Nowe Bagienice, Nowe Bagienice 26, Bożena Łozińska, Handel i Usługi Gastronomiczne Bożena Łozińska, 2017-12-08. ...
Bagienice
10.11.2017
Ogłoszenia w odległości do 25 km od centrum miejscowości
Kierwnik Sklepu Arhelan w Goniądzu
Arhelan to w 100% polska, dynamicznie rozwijająca się sieć sklepów spożywczych. Działamy od ponad 25 lat w województwie podlaskim oraz warmińsko-mazurskim. W 67 marketach pracuje 1200 pracowników. Jesteśmy solidnym i społecznie odpowiedzialnym pracodawcą. Naszym pracownikom ofe...
Goniądz
11.05.2018
Ochrona na obiekcie stałym, z orzeczeniem - Osówiec
Grupa Kapitałowa Inter Group zatrudni pilnie Panów jako Pracowników Ochrony, posiadających orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, na teren Osówca (obiekt stały). Oferujemy: -umowę o pracę na pełen etat; - przeszkolenie; - pełne umundurowanie; - pracę w systemie zmianowym;...
Osowiec
08.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Motorol

philips kętrzyn

frank tour

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin