test

Opinie o IKEA Industry Poland Sp. z o.o. - oddział w Wielbarku

Korzystałeś z usług IKEA Industry Poland Sp. z o.o. - oddział w Wielbarku? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): daniel
Data: 2018-10-08 17:20

Wizyt: 346
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)

IKEA Industry Poland Sp. z o.o. - oddział w Wielbarku

Dobry pracodawca, zarobki bez szału, ale po okresie próbnym jest co raz lepiej, doceniają doświadczenie i solidną pracę
Autor: Reklama
08.10.2018 (3 miesiące temu)

IKEA Industry Poland Sp. z o.o. - oddział w Wielbarku

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Oddział

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Asystent Działu Sprzedaży Samochodów Używanych- Baltic Sea Market (Płatny staż)
Staż/praktyki - Asystent Działu Sprzedaży Samochodów Używanych- Baltic Sea Market (Płatny staż) Aktualnie istnieje możliwość podjęcia płatnego stażu na stanowisku Asystenta Działu Sprzedaży Samochodów Używanych- Baltic Sea Market w firmie Volvo Trucks Polska w Młochowie k/Warszawy. Sta...
Młochów
15.05.2018
Kontroler Jakości
Kontroler Jakości Miejsce pracy: Żabia Wola (pow. grodziski) DL02 DO ZADAŃ OSOBY ZATRUDNIONEJ NA TYM STANOWISKU NALEŻEĆ BĘDZIE M.IN.: * sprawdzanie jakości warzyw i owoców z uwzględnieniem obowiązujących norm, * jakościowy odbiór artykułów świeżych, * sporządzanie raport&oacut...
Żabia Wola
13.05.2018
Pracownik Produkcji – atrakcyjna stawka
SFS International Sp. z o.o. Sp. K. działa przy międzynarodowych projektach w sektorze technicznym oraz przemyśle przetwarzającym surowce mięsne. Działamy m.in. w: Holandii, Belgii, Niemczech, Skandynawii, Polsce... Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko: Pracownik Produkcji – at...
Młochów
13.05.2018
Magazynier Grodzisk Mazowiecki 20,08 pln brutto/h
Agencja Pracy Tymczasowej RANDSTAD nr licencji 47 poszukuje pracowników do pracy tymczasowej na stanowisko: operator magazynu (kobiety i mężczyźni) oferujemy - stawka 20,08 brutto za h + 4,00 pln brutto/h , więc stawka nawet 24,08 za godziny nocne! - zatrudnienie na podstawie umowy o pracę ty...
Opypy
10.05.2018
Operator wózka widłowego/ Magazynier
SFS International Sp. z o.o. Sp. K. działa przy międzynarodowych projektach w sektorze technicznym oraz przemyśle przetwarzającym surowce mięsne. Działamy m.in. w: Holandii, Belgii, Niemczech, Skandynawii, Polsce... Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko: Operator wózka widłoweg...
Młochów
09.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

maszoński

g2a arena

leks

g2a

jasionka

Herbapol

Stalowa Wola

spedimex rzeszów

alcomex

Wuzetem

Mat Dania

mekoprint

Rothenberger

Konwerga

Konserwa

luk maz

luk maz pobiednik

warta lublin

warta

sauersand

milkpol

Fornal

Inwest-Rem

Epd

dellner

cmiel

polskie jadło

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin