test

Opinie o Iwo- Bau Jelenia Góra

Korzystałeś z usług Iwo- Bau Jelenia Góra? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Damian K
Data: 2018-12-24 23:10

Wizyt: 254
Komentarzy: 4
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)

Iwo- Bau Jelenia Góra

Jakie są Wasze opinie na temat tego pracodawcy. Jesteście zadowoleni?
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Osobiście jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobre pieniążki zawsze na czas czego chcieć więcej?
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Cieszę się, że jest tyle dobrych opinii na temat pracy bo jest to na prawdę bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim ludzki! A w dzisiejszych czasach niestety coraz ciężej trafić na takich przełożonych. Pieniądze, atmosfera wszystko na ogromny plus
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Ja również polecam pracę w firmie Iwo-Bau- jakby było więcej takich firm na rynku byłoby na prawdę dobrze w Polsce i ludzie nie wyjeżdżaliby za granicę. Polecam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Jelenia Góra

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Doradca Klienta
Nasza firma pomoże sprostać wyzwaniom jakie stawia Państwu jako pracodawcom rynek pracy. Dzięki naszej wieloletniej strategii i doświadczeniu w zakresie HR jesteśmy realnym wsparciem dla wielu firm i organizacji. Jesteśmy najskuteczniejszą firmą na rynku w Polsce pod względem headhuntingu, sposobów ...
Jelenia Góra
29.06.2018
Kucharz lub Kucharka
Agencja MULTIJOB Sp. z o.o. - agencja doradztwa personalnego wspiera partnerów biznesowych w rekrutacji i selekcji pracowników na stanowiska wysokiego i średniego szczebla oraz stanowiska robotnicze w Polsce, w Niemczech oraz w Holandii. cert KRAZ 12048. Dla naszego klienta, prestiżowe...
Jelenia Góra
14.05.2018
Kucharz lub Kucharka
Agencja MULTIJOB Sp. z o.o. - agencja doradztwa personalnego wspiera partnerów biznesowych w rekrutacji i selekcji pracowników na stanowiska wysokiego i średniego szczebla oraz stanowiska robotnicze w Polsce, w Niemczech oraz w Holandii. cert KRAZ 12048. Dla naszego klienta, prestiżowe...
Jelenia Góra
13.05.2018
Pracownik biura (staż)
Opis zadańkontakt przez PUP, Grażyna Łabuda, . ...
Jelenia Góra
12.05.2018
Pracownik biurowy z j.niemieckim
Poszukujemy pracownika z dobra znajomoscia j.niemieckiego do dzialu administracyjnego naszej firmy. Obsluga sekretariatu/centrala telefoniczna, rezerwowanie noclegow na terenie Niemiec. Kontakt telefoniczny: 8:00 - 18:00 lub mailowy: @ ...
Jelenia Góra
12.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

atem

hotel eva

COTY

Motorol

philips kętrzyn

ohp

frank tour

kmr

skiold

dima

agata meble

polmlek
motoprofil

tech band

tech band bielsko

Akzo Nobel

Akzonobel

Avis

Poczta polska email

Berendsen szamotuły

Merkurion

Zamek dubiecko

Hotel arlamow

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin