test

Opinie o Konsalnet Ochrona Koszalin

Korzystałeś z usług Konsalnet Ochrona Koszalin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Radhe_11
Data: 2018-05-24 14:24

Wizyt: 824
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.05.2018 (7 miesięcy temu)
24.05.2018 (7 miesięcy temu)

Konsalnet Ochrona Koszalin

Pracuję w Konsalnet Ochrona na obiekcie Tesco w Koszalinie.
Mamy sympatyczny zespół, dobrze się pracuje. Panuje miła, kulturalna atmosfera.
Menadżer troszczy się o zespół i błyskawicznie reaguje na nasze potrzeby.
Zarobki zadowalające. Możliwość dostowania grafiku do indywidualnych preferencji pracowników.Jeśli ktoś szuka stabilnej, stałej pracy, to polecam to miejsce.
Bardzo ciekawa oferta.
Autor: Reklama
24.05.2018 (7 miesięcy temu)

Konsalnet Ochrona Koszalin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Koszalin

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Magazynier
GP People jako Agencja Zatrudnienia (certyfikat KRAZ nr 9274) realizuje projekty rekrutacyjne pracy stałej i tymczasowej w całej Polsce. Przyjazna rekrutacja, otwartość na człowieka i przychylność pozwalają kandydatom komfortowo wybrać nowe możliwości rozwoju zawodowego. Aktualnie dla naszego Klient...
Koszalin
13.05.2018
Kelnerka/ osoba do sprzedaży lodów naturalnych
Poszukuję inteligentnych, błyskotliwych i pracowitych dziewcząt do pracy w restauracji/ lodziarni nad morzem. Zakwaterowanie i wyżywienie za darmo. Stawki zróżnicowane w zależności od doświadczenia i zaangażowania. Konieczna dyspozycyjność już od 24.05. Więcej informacji pod nr tel. 880 775 9...
Koszalin
13.05.2018
Koszalin - Kasjer / Pracownik magazynu
Polski HR - A-trybut S.A. został laureatem srebrnego medalu w regionie małopolskoświętokrzyskim w Konkursie Lodołamacze 2016. Polski HR - A-trybut S.A. to firma świadcząca kompleksowe usługi z zakresu zatrudnienia pracowników niepełnosprawnych. Otwierając rynek pracy na osoby niepełnosprawne,...
Koszalin
11.05.2018
Specjalista ds. rekrutacji
Synergia Konsulting (Certyfikat Agencji Zatrudnienia nr 5878) jest polską firmą doradczo – konsultingową specjalizującą się w dostarczaniu najlepszej jakości, twórczych rozwiązań z zakresu rekrutacji menedżerów oraz specjalistów najwyższej klasy. W chwili obecnej, w imieniu nas...
Koszalin
11.05.2018
Magazynier
GP People jako Agencja Zatrudnienia (certyfikat KRAZ nr 9274) realizuje projekty rekrutacyjne pracy stałej i tymczasowej w całej Polsce. Przyjazna rekrutacja, otwartość na człowieka i przychylność pozwalają kandydatom komfortowo wybrać nowe możliwości rozwoju zawodowego. Aktualnie dla naszego Klient...
Koszalin
11.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Gorzów wielkopolski

infinite data

Berlitz

Świat prasy

Pronar

jost polska

Cerpol

Heraeus

profim
hasco-lek

archicom

DeDriver TAXI

spedcont

office team

chrobok

calzedonia kraków

Konstanty Arkadiusz

bik kielce

Danone

ever cleaning

ever

maszoński

olimp labs

centrum kongresowe

g2a arena

leks

g2a

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin