test

Opinie o Kubenz Ełk

Korzystałeś z usług Kubenz Ełk? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Zorro
Data: 2018-08-10 09:16

Wizyt: 602
Komentarzy: 2
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
10.08.2018 (6 miesięcy temu)

Kubenz Ełk

Kubenz magazyn Ełk-to co tam się odwala to przekracza wszelkie normy społeczne.Poniżanie ludzi,najczęściej tych niepełnosprawnych,mobing stosowany przez prezesa,który nigdy nie śpi dlatego mógłby ktos przyjrzeć się konkretnie tej firmie ,stalking,podpieprzanie jeden drugiego,kierowniczką magazynu jest nawiedzona i histeryczna kobieta,która przeklada swoje problemy domowe na pracowników,nie umiejąca zarządzać zespołem,oprócz tego burdel,zaczynanie kilku prac na raz,w rezultacie żadna nigdy nie jest skończona,a potem prezes stosuje krzyki,opieprza,a sam nie potrafii się ogarnąć,osoby z orzeczeniem zatrudnione na stanowisku magazyniera przymuszane do innych robót,często osoby nie mogące prowadzić pojazdòw mechanicznych nie dalej niż 100 km,wysyłane w trasy po Polsce zepsutymi busami,niemiła atmosfera na magazynie,dyktatura prezesa i podpieprzającej co czwartek pracowników kierowniczki klasyfikuje ten zakład do jednego z najgorszych w regionie,nie polecam,byłem,przeżyłem,zalecana inspekcja pracy,kto chce niech próbuje
użytkownik
10 lut (9 dni temu)
10 lut (9 dni temu)
Witam!
Sądząc po "nicku" Pańskiej osoby mogę śmiało wywnioskować, że ma Pan zaburzenia osobowości, ale cóż.. nie z tego powodu postanowiłam te "wypociny" skomentować. Nie rozumiem stwierdzenia "nawiedzona i histeryczna". Zostaje mi pytanie: co Pan robił w takiej firmie znając się tak świetnie na psychologii ludzkiej? Chciałabym zobaczyć Pana na takim stanowisku pracy. Pracując z osobami które mają orzeczenie o niepełnosprawności, potrzeba wiele cierpliwości, a każdy normalny człowiek doskonale wie, że każdy ma swoje granice. Czasem, trzeba postąpić tak a nie inaczej. Więc na przyszłość radzę, aby Pan zastanowił się kilka razy zanim coś napisze w sieci, żeby właśnie uniknąć takich sytuacji. Chciałabym też poruszyć stwierdzenie "... która przekłada swoje problemy domowe na pracowników". Krąży takie stwierdzenie w sieci "nie wiem, więc wypowiem się". Był Pan w domu owej kierowniczki, że śmiało stwierdził, że ma jakieś problemy? Wchodzi Pan za przeproszeniem z brudnymi trzewikami w życie cudzej osoby i oczernia w sieci. Naprawdę, dojrzałe z Pana strony. Nie pozdrawiam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Ełk

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierownik sklepu "BIG STAR LIMITED" Ełk, Galeria Brama Mazur
„BIG STAR LIMITED” to polska Firma odzieżowa. Obecnie posiada ponad 260 sklepów w kraju i zagranicą, konsekwentnie rozwijając sieć sprzedaży. Przede wszystkim jednak „BIG STAR LIMITED” to ludzie; ambitni, zaangażowani i pełni pasji. To osoby nie bojące się podejmować nowych wyzwań. Zostań jedn...
Ełk
20.02.2018
Napiszę teksty, również SEO !
Witam, podejmę się napisania tekstów, również SEO. TYLKO UNIKALNE TREŚCICennik: Teksty SEO - od 6 zł/1000 zzsBlogi o prostej tematyce - od 10 zł/1000 zzsTeksty marketingowe - od 15 zł/1000 zzsTeksty specjalistyczne - od 22 zł/1000 zzsOferty handlowe (ulotki, broszury, mailingi) - od 30 zł/1000 zzsOp...
Ełk
10.02.2018
30latek szuka pracy z zakwaterowaniem. moze byc jako stróż
czesc szuka pracy z noclegiem moze byc stozówka lub cos innego. oby z noclegiem . cala polska...
Ełk
16.01.2018
Praca dla manicurzystki - rekrutacja. Wymagane zdjęcia prac EŁK
Szukam manicurzystki do salonu kosmetycznego. Wymagania:-umiejętność wykonywania estetycznego i trwałego manicuru zwykłego i hybrydowego-umiejętność wykonywania estetycznych i trwałych paznokci żelowych (przedłużane na szablonie/tipsie)Mile widziane osoby z umiejętnością zdobień paznokci.Proszę o pr...
Ełk
15.01.2018
Zatrudnie do montowania ogrodzeń Ełk
Zatrudnię do montowania ogrodzeń z siatki i systemowych panelowych., mile widziane doświadczenie, prawo jazdy ...
Ełk
12.01.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Alkom poznań

Biuro plus zielona Góra

przychodzka

nest studzińscy

bwi

nest Biuro plus

baltic wood

bzwbk

santander bank polska

santander

mcdonald

Coty

polcom

getin noble

sovit

wojtech

Otto Holandia

santer

puchała

micron

cognizant

hsh

csi

ozen

Elektrolux siewierz

Elektrolux

Foseko

Artur kozłowski

Artur kozlowski

Kozłowski pse
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin