test

Opinie o LSI Software S.A. Łódź

Korzystałeś z usług LSI Software S.A. Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jimmy
Data: 2012-06-11 10:43

Wizyt: 14728
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.06.2012 (6 lat temu)
11.06.2012 (6 lat temu)

LSI Software S.A. Łódź

LSI Software S.A. w Łodzi to solidna szkoła przetrwania.
W firmie panuje kilka zasad "nie znasz dnia ani godziny", "może jutro nie trzeba będzie wstać do pracy", "nagrodą jest brak kary"...
Niestety atmosfera w firmie jest bardzo trudna i jak to bywa w życiu "Ryba psuje się od głowy", despotyczny Prezes (Big Boss), który dzisiaj Cię lubi, jutro Cię zwalnia ale ogólnie cały czas daje Ci do zrozumienia, że ma Cię w dupie i z takim plebsem jak Ty nie ma o czym rozmawiać.
Prezes to Prezes ale hitem jest "prezesowa" czyli Pani Dyrektor od... no właśnie nie bardzo wiadomo od czego. Na pozór miła i sympatyczna zawsze uśmiechnięta ... nie znam nikogo kto Panią Dyrektor zirytował dwa razy bo po pierwszej irytacji człowiek znika z firmy. Irytacja może nastąpić w każdym momencie i z każdego powodu tu nie ma jasnej reguły :)
Generalnie firma dobra ale tylko dla twardzieli, którzy chcą się czegoś nauczyć w dziedzinie sprzętu i rozwiązań IT. Ci którzy chcą zarabiać rozsądną kasę niestety powinni skreślić LSI z listy pracodawców. Brak jakiegokolwiek socjalu (no może poza herbatą z automatu).

Pozdrawiam wszystkich wytrwałych, ja dałem radę 3 lata i dziękuję wszystkim Bogom, że już nie muszę pracować dla LSI Software S.A.
użytkownik
09.04.2014 (4 lata temu)
09.04.2014 (4 lata temu)
Jeżeli macie zamiar składać aplikację do tej firmy to szczerze odradzam. Wymienię tylko kilka argumentów:
- nerwowa atmosfera
- totalny chaos
- brak pewności zatrudniania
- pracownik jest zdany na humory prezesa
- brak miejsca na merytoryczną dyskusję
- przestarzała technologia (w większości projektów).

Mam porównanie z innych firm informatycznych. Po LSI każda kolejna praca jest rajem.
użytkownik
19.04.2014 (4 lata temu)
19.04.2014 (4 lata temu)
Zgadzam się z "Byłym pracownikiem". Chyba nigdzie nie jest gorzej :)
użytkownik
11.05.2014 (4 lata temu)
11.05.2014 (4 lata temu)
odradzam i zycze tym ktorzy tam siedza by sie nie zastanawiali, sa firmy, gdzie nie ma
- atmosfery strachu, mozesz mowic i myslec co czujesz
-chaosu decyzyjnego
- wiecznego zwalniania i zatrudniania w b.krotkim okresie czasu
- humorow Siewiery i wielkiego ucha HR-u
- inwigilacji

zgadzam sie z przedmówcami ze sa miejsca gdzie jest duuuuzo lepiej
użytkownik
30.01.2015 (3 lata temu)
30.01.2015 (3 lata temu)
Jeszcze gorzej było być prezesem spółki podleglej (SOFTECH). Tutaj skala humoru prezesa i przekrętów była znacznie większa.
użytkownik
31.01.2015 (3 lata temu)
31.01.2015 (3 lata temu)
A mi tam pracuje się dobrze...
użytkownik
10.04.2015 (3 lata temu)
10.04.2015 (3 lata temu)
A mi tam pracuje się dobrze... chłopcy...
użytkownik
24.06.2015 (3 lata temu)
24.06.2015 (3 lata temu)
Dzięki za szczere opnie, gdybym nie wiedział o tym wcześniej to pewnie znowu wpadłbym w niezłe bagno. Do tej pory wydawało mi się że firmy w których programuje się w Delphi są o wiele bardziej przyjazne od pozostałej reszty ale jak widać wszędzie są pewne wyjątki.
użytkownik
13.08.2015 (3 lata temu)
13.08.2015 (3 lata temu)
Nie zgodzę się z opinią o przestarzałym sprzęcie. Wszystkie urządzenia wielokrotnie
testowane, najnowsze, o doskonałej wręcz jakości. Jako praktykant nie spotkałem się
dotychczas z taką dbałością o szczegóły. Atmosfera także miła, dla mnie całość na 5+.
użytkownik
13.08.2015 (3 lata temu)
13.08.2015 (3 lata temu)
Atmosfera jest miła, a szef jest osobą wymagającą, a nie nieznoszącą sprzeciwu.
Współpraca przebiega sympatycznie, bez zarzutów i jakichkolwiek problemow. Nie widzę
potwierdzenia negatywnych komentarzy w rzeczywistości.
użytkownik
27.02.2016 (2 lata temu)
27.02.2016 (2 lata temu)
*wyznania seksualne
użytkownik
27.02.2016 (2 lata temu)
27.02.2016 (2 lata temu)
Odradzam kobieta, niestety poza tym wszystkim co piszecie dochodza zbreźne teksty góry... nie trzeba mowic o kogo chodzi. Spogladanie na piersi, komentarze, seksualne zaproszenia bleee nie polecam dla dziewczyn moza narabic sobie problemow przez zbokow
użytkownik
17.06.2016 (2 lata temu)
17.06.2016 (2 lata temu)
Prezio to złodziej i gówno(zjad) oraz eunuch dlatego stosuje mobbing!!!
użytkownik
30.08.2016 (2 lata temu)
30.08.2016 (2 lata temu)
Co za matoły umieszczały niektóre z tych tekstów.
Ze świecą szukać takiej pracy. Jestem tu ponad dwa lata i jest bardzo dobrze.
Musieliście być naprawdę beznajdziejni skoro Wam podziękowali i teraz jedyne co Wam zostało to żalenie się innym (i to anonimowo).

Witamy w Polsce :-)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Łódź

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Konsultant Zespołu Sprzedaży Banku Pekao S.A.
Centrum Bankowości Bezpośredniej ( CBB ) - spółka Banku Pekao S.A.Obecnie poszukujemy Kandydatów na stanowisko:Konsultant Zespołu Sprzedaży Contact Center Banku Pekao S.A.Opis stanowiska:Telefoniczny kontakt z Klientami Banku Pekao S.A.Dbałość o profesjonalny wizerunek Banku oraz zachęcanie do skorz...
Łódź
29 cze
Zarabiaj dodatkowo tyle, ile potrzebujesz
Profi Credit Polska S.A. Firma z branży finansowej o ugruntowanej pozycji w Polsce, poszukuje osób do współpracy w charakterze:Doradca Klienta - Doradca Finansowy Jeśli szukasz dodatkowej pracy, cenisz własną niezależność i interesuje Cię obsługa Klienta oraz sprzedaż, ta oferta w 100% jest dla Cieb...
Łódź
29 cze
Zatrudnię do Zakładów Bukmacherskich
Miejsce pracy:Łódź ul.Rzgowska 39Poszukujemy:energicznej,uczciwej,sumiennej,dyspozycyjnej,pozytywnie nastawionej do życia osoby na stanowisko:pracownik obsługi klientaOferujemy:-pracę w pełnym wymiarze godzinowym-atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze-atrakcyjne wynagrodzenie-szkolenia wstępne-pra...
Łódź
29 cze
Praca od ZARAZ - Obsługa Infolinii - umowa o pracę lub zlecenie - start 18-06 !
UWAGA – młodzi z Łodzi pilnie poszukiwani! Masz trochę czasu po zajęciach?W Twojej pracy wieje nudą? W takim razie nie czekaj i już dziś aplikuj do NAS !Obsługa INFOLINII we współpracy z OrangeSzkolenia do 18-06 do 04-07 - szkolenia płatneDo naszego oddziału w Łodzi szukamy energicznych i zmotywo...
Łódź
29 cze
Doradca ds. sprzedaży usług finansowych i obsługi klienta | Łódź
Jeśli interesuje Cię branża bankowo-finansowa, w której chcesz spełniać swoje ambicje zawodowe, jak i mieć realny wpływ na swoje miesięczne wynagrodzenie to zapraszamy Cię do wzięcia udziału w rekrutacji na stanowisko:Doradca ds. sprzedaży usług finansowych i obsługi klientaZakres obowiązków:- aktyw...
Łódź
29 cze

Najpopularniejsze tematy na forum

wrigley

mlynarczyk ryszard

Juszka krzysztof
Kontakt
Juszka trans

Bury lublin

Bkf

Skraw met

dsv iss

dsv

kramel

stadionova tychy

colgate

Maflow

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin