test

Opinie o Macpol Maciej Prasolik, ul. Szarych Szeregów 9 b, Tarczyn

Korzystałeś z usług Macpol Maciej Prasolik, ul. Szarych Szeregów 9 b, Tarczyn? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Paweł
Data: 2018-10-31 01:02

Wizyt: 355
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.10.2018 (2 miesiące temu)
31.10.2018 (2 miesiące temu)

Macpol Maciej Prasolik, ul. Szarych Szeregów 9 b, Tarczyn

Wraz ze swoim łysym przydupasem Sławusiem Jagiełłą kiwają ludzi. Zwyczajnie kradną, oszukują, naciągają na koszty rzekomo przywiezionego materiału, choć w rzeczywistości materiał z budowy wywożą, a na budowę trafiają zużyte opakowania, worki po klejach, za które domagają się płatności. Podnoszą stawki w trakcie fatalnie prowadzonych prac, ciągnących się bez końca, aż klient ma dosyć i nie zgadza się na dalsze podnoszenie cen. Wtedy naliczają kompletnie nierzeczywiste rachunki i zaczynają zastraszać, grozić, niszczyć budynek, by wymusić haracz. Zgłaszać policji i gonić z budowy.
Autor: Reklama
31.10.2018 (2 miesiące temu)

Macpol Maciej Prasolik, ul. Szarych Szeregów 9 b, Tarczyn

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Tarczyn

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierowca kat. C
Firma transportowa z okolic Tarczyna poszukuje kierowcy w transporcie krajowym. Prawo jazdy kategorii C. Oferujemy : * umowe o prace * jazda w pojedynczej obsadzie * pracę na terenie kraju Wymagane : * aktualne badania lekarskie i psychotechniczne * kurs na przewóz rzeczy * punktualność * dys...
Tarczyn
10.05.2018
Kucharz obsługujący stanowisko grillowe
Obiekt konferencyjno-rekreacyjny Rancho pod Bocianem w związku z rozpoczęciem sezonu imprez plenerowych poszukuje osób do pracy jako SAMODZIELNY KUCHARZ OBSŁUGUJĄCY STANOWISKO. GRILLOWEMiejsce pracy: Przypki, ko. TarczynaOFERUJEMY:- praca w systemie 2/2- stawka godzinowa 15 zł netto- pracę w ...
Tarczyn
09.05.2018
Płatny staż
PRACA W MICHROWIE Opis oferty pracy: Zakres obowiązków: - kontrolowanie kompletności i poprawności dokumentacji sprzedaży - terminowe wystawianie faktur oraz faktur korygujących (cena, rabat, ilość) - bieżąca obsługa klienta wewnętrznego i zewnętrznego Oczekiwania: - w trakcie studió...
Tarczyn
04.05.2018
Doradca Klienta
Jesteśmy Narodowym Operatorem Pocztowym i największym pracodawcą w kraju, zatrudniającym na umowę o pracę prawie 80 000 Pracowników. Znajdujemy się w pierwszej 50 najlepszych pracodawców w Polsce. Poczta Polska S.A.poszukuje kandydatek/kandydatów na stanowisko: Doradca KlientaMi...
Tarczyn
23.04.2018
Doradca Klienta
U nas zyskasz: stabilne zatrudnienie oraz umowę o pracę, stałą pensję zawsze na czas oraz wynagrodzenie prowizyjne, trzynastą pensję i dodatek stażowy, dofinansowanie do wypoczynku i wydarzeń kulturalnych, atrakcyjne warunki zakupu prywatnej opieki medycznej i karty Multisport, możliwość rozw...
Tarczyn
14.04.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Millennium bank
wody polskie Zduńska Wola euro rtv

sempertrans

opel szpot

huuuge

wrocław

metaal flex

vac service

rossmann

Eme aero

viavox

shell Michał

Michał Valeo

Michał magazyn

Chaczapuri

Intrograf

Guardian

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin