test

Opinie o Metal-spaw Grzegorz Patryk

Korzystałeś z usług Metal-spaw Grzegorz Patryk ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Tomasz G.
Data: 2018-12-29 12:34

Wizyt: 371
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)

Metal-spaw Grzegorz Patryk

Byłem pracownikiem tej firmy ,na moje szczęście krótko. Pracowałem na działalności przez METAL SPAW w firmie ZRE bez umowy na zwykle słowo,które okazało się tylko słowem. Pan Grzegorz obiecywał ino gruszki na wierzbie. Moje szczęście że na zakładzie było kilka innych firm gdzie mogłem przejąć. Oczywiście wysluchujac że ja nie mogę, że ja jestem jego pracownikiem?-własnością czy co?. Oczywiście bardzo robił mi pod górkę, wydzwaniajac po kierownikach że ja jestem (usunięte przez administratora) warty, dlatego nie polecam pracy w tej firmie ,na moje szczęście dobrze że znałem się z chłopakami którzy stanęli za mną i kierownik pozwolił mi przejść do innej firmy zewnętrznej.

 
Autor: Reklama
29.12.2018 (miesiąc temu)

Metal-spaw Grzegorz Patryk

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Grzegorz

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Zatrudnię osobę do układania kostce brukowej
Witam zatrudnię osobę do pracy z Chełmży i okolic do układania kostki brukowej itp. Wymagane prawo jazdy kat.B .Praca od zaraz .Więcej informacji pod nr. 510 942 507 ...
Chełmża
28.06.2018
Pracownik obsługi
Pracownik obsługi - Restauracja McDonald's w Malankowie prowadzi rekrutację na stanowisko Pracownik Obsługi Pracownik obsługi Numer referencyjny: Malankowo Do Waszych zadań należeć będzie - przygotowanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów ...
Malankowo
05.05.2018
Psycholog
Zatrudni\u0119 psychologa szkolnego od 01.09.2018 r. w wymiarze niepe\u0142nym tj. 6/22 tygodniowo. CV prosz\u0119 przes\u0142a\u0107 na adres: [email protected] </a></p> ...
Chełmża
20.04.2018
Promotor produktu
Miejsce pracy: Chełmża, KUJAWSKO-POMORSKIE Zakres obowiązków: rozdawanie materiałów informacyjnych Rodzaj umowy: Umowa zlecenie Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar czasu pracy: nie dotyczy Liczba godzin pracy w tygodniu: nie dotyczy Data rozpoczęcia: 27.11.2017 Data za...
Chełmża
22.11.2017
Pracownik produkcji - chełmża
Obecnie dla naszego klienta, jednego z marketów poszukujemy kandydata na stanowisko: PRACOWNIK PRODUKCJI Miejsce pracy CHEŁMŻA Zakres obowiązków: • SZLIFOWANIE, POLEROWANIE ELEMENTÓW MEBLOWYCH • OBSŁUGA MASZYN DO OBRÓBKI METALI oferujemy : -... ...
Chełmża
19.10.2017

Najpopularniejsze tematy na forum

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Otto

Super zoo

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin