test

Opinie o Metlife Poznań

Korzystałeś z usług Metlife Poznań ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Były pracownik Metlife
Data: 2018-06-12 23:42

Wizyt: 601
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
12.06.2018 (8 miesięcy temu)

Metlife Poznań

Widzę ze sporo jest starych wpisów , byłem agentem w oddziale poznańskim nie polecam , mój kierownik nakłaniał mnie do spisywania umów na rodzine , jak jeździł ze mną na asysty to wymagał połowy pieniędzy ze składki zapłaconej od klienta . Non stop straszenie jak klient nie zapłaci to ze zabiorą mi debiut , emaile w nocy , non stop telefony , kolega nawet nie wiedział ze nasz kierownik pisze na niego polisy , mówił ze to dla jego dobra żeby go nie zwolniło , jak chciał o tym powiedzieć straszyli go dyscyplinarka ,, odeszłam po tej aferze do innego Towarzystwa . Omijające Poznań szerokim łukiem nie dajcie się nabrać na ogłoszenia na kierowników to szukają zwykłych agentów . A jak będziecie chcieli odejść to będą dzwonić i proponować wam stanowisko kierownika albo żebyście zostali jeszcze miesiąc bo nie maja stanów osobowych . Pozdrawiam P
Autor: Reklama
12.06.2018 (8 miesięcy temu)

Metlife Poznań

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Poznań

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Zatrudnię kierowców kat. C+E
Zatrudnię kierowców na podwójną obsadę - kat. C+E- stała linia na BDF- zestaw tandem- wymagany ADR podstawowyProszę wyłącznie o kontakt telefoniczny605658009...
Poznań
30.06.2018
KIEROWCA BUSA-PRACA OD ZARAZ -STOCKHOLM -PRACA DLA KOBIET
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kierowcy busa - kobieta. Przewóz osób Stockholm i okolice. Oczekujemy-uczciwości, solidności, kultury osobistej i pełnego zaangażowania w wykonywaną pracę. ALJ travelwww.facebook.com/ALJtravel...
Poznań
30.06.2018
Kurier - Kierowca
Poszukuję osoby na stanowisko kuriera w firmie Fedex. Wymagania: - chęci do pracy - kultura osobista - zaświadczenie o niekaralnosci - prawo jazdy kat B Obowiązki: - dbanie o powierzone mienie - doręczanie i odbieranie przesylek - codzienne rozliczanie się z przesylek i pobrań ...
Poznań
30.06.2018
ZATRUDNIĘ KIEROWCĘ SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO
ZATRUDNIĘ KIEROWCĘ SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO- WYWROTKA MERCEDES..KIEROWCA MUSI POSIADAĆ KARTE KIEROWCY.PRACA OD ZARAZ W POZNANIU. UMOWA O PRACE....
Poznań
30.06.2018
Kierowca samochodu dostawczego do 3,5t- Transport krajowy
Zatrudnię kierowcę samochodu dostawczego do 3,5t. ,transport krajowy.Umowa o Pracę po miesięcznym okresie próbnym – atrakcyjne wynagrodzenie.Codzienne załadunki Gądki / Koninko, powroty Gądki / Koninko.Praca od poniedziałku do piątku, weekendy wolne.Dostawa do sklepów, galerii handlowych, centrów dy...
Poznań
30.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

lidl itmagination

limbor

agora

reac

Valeo skawina

medlab

agrolok

gtc

pzu pesa

bista

rgis wrocław

strabag

huuuge games

Alfa płock

Biuro plus

asplex

bzwbk

fortunat nałęczów

delfo tychy

Torrecid

merkury
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin