test

Opinie o METROHOUSE WROCŁAW KSIĘCIA WITOLDA 49

Korzystałeś z usług METROHOUSE WROCŁAW KSIĘCIA WITOLDA 49? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ameba
Data: 2017-11-24 16:07

Wizyt: 846
Komentarzy: 2
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.11.2017 (rok temu)
24.11.2017 (rok temu)

METROHOUSE WROCŁAW KSIĘCIA WITOLDA 49

Zanim podejmiesz pracę w TEJ agencji zastanów się kilka, a nawet kilkanaście razy. Pierwsza sprawa to oferta, dzięki której nie sprzedajesz, a co za tym idzie? NIE ZARABIASZ, ale zawsze musisz być punktualnie w biurze, mimo, że to zlecenie. Pracujesz 3, 4, 5 miesiąc, nie dostajesz ani złotówki, ale musisz robić godziny w biurze jak na umowie o pracę. Na początku wszystko super, milutko itd, a gdy tylko coś się zaczyna komplikować, chcesz odejść z pracy, to przeżywasz koszmar! Mnóstwo problemów, niesamowicie wysokie KARY UMOWNE, straszenie sądami itd. Jednym słowem jest to czyhanie na to, że może pójdziesz do konkurencji i będziesz musiał płacić jeszcze wyższe kary umowne, posyłanie innych ludzi, aby wyciągnęli informacje. ŻENADA. Naprawdę porażka. Firma zarabia na odchodzących pracownikach.

ODRADZAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!
użytkownik
29 sty (19 dni temu)
29 sty (19 dni temu)
Odradzam współpracę z firmą metrohaus. Zero wiedzy i pomocy dla klienta. Pracownicy a szczególnie pani Iwona nie ma bladego pojęcia o podstawowych rzeczach. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Wrocław

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierowca krajowy C+E wyjazdy z Wrocławia
Zatrudnię kierowcę krajowego C+E wyjazdy z Wrocławia....
Wrocław
30.06.2018
Praca kurier kat. B
Zatrudnię kierowcę w charakterze kuriera w firmie Inpost. Rejon doręczeń Wrocław-Rynek. Praca od poniedziałku do piątku. Wymagane prawo jazdy kat. B. Siedziba firmy znajduje się w Bykowie. Zainteresowane osoby proszę o przesłanie swoich CV bądź kontakt telefoniczny. ...
Wrocław
30.06.2018
AmRest - Kierowca/Dostawca - służbowy skuter/trójkołowiec/rower/auto
Poszukujemy pracowników na cały etat oraz weekendy (pt- ndz).Kierowca - Dostawca dla największego operatora w Polsce.Oferujemy:• Super elastyczny grafik, możliwość pracy w krótkich okresach w ciągu całego dnia i tygodnia .• Pozytywną atmosferę pracy• Wysokie premie dla najlepszych• Stabilne zatrudni...
Wrocław
30.06.2018
Pracownik do hurtowni warzyw i owoców
Zatrudnimy pracownika(mężczyzna)z czynnym prawem jazdy kat.B do hurtowni warzyw i owoców znajdującej się na ulicy Obornickiej.Praca od godziny 2 w nocy.Wynagrodzenie 3200 zł na rękę.Więcej szczegółów pod nr telefonu 501 334 632.Proszę o kontakt tylko osoby zdecydowane na dłuższą współpracę....
Wrocław
30.06.2018
Kierowca kat. B / Dostawca
Agencja Zatrudnienia HR SIGMA jest wpisana do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod numerem 9591. Agencja pośrednictwa pracy HR SIGMA poszukuje dla Klienta kandydatów do pracy na stanowisko : Kierowca busa kat.B / Dostawca Miejsce pracy: Wrocław Zadania: - dbanie o wizerunek firmy, ...
Wrocław
30.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Motorol

philips kętrzyn

frank tour

kmr

skiold

dima
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin