test

Opinie o Multiwet Warszawa

Korzystałeś z usług Multiwet Warszawa ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Kamila
Data: 2018-12-22 04:13

Wizyt: 197
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)

Multiwet Warszawa

Mam bardzo złe doświadczenia z tą kliniką, zwłaszcza pani doktor Świątkiewicz, która interpretując wyniki morfologii absolutnie wskazujące na FIP, uznała, że są pocieszające, bo stosunek albumin do globulin nie wskazuje na chorobę. Jeśli tego nie wie, to mało prawdopodobne, że wie cokolwiek. Nasz kot ma Fip, leczymy go w klinice Bemowo u wspaniałych lekarzy. Nasz kot na pewno nie przeżyje, ale dr Kowalczyk pomaga nam i kotce przejść to najlepiej jak się da. Wspaniały Człowiek.
Autor: Reklama
22.12.2018 (miesiąc temu)

Multiwet Warszawa

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Warszawa

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Trade Marketing Director - international OTC company
This position aims at creating and implementing customer marketing strategy in close collaboration with Sales Director, marketing teams and other functions across the organisation. This person will manage a local team, drive the trade marketing agenda... ...
Warszawa
15.05.2018
Brand Manager
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowanie i realizację strategii marketingowej w wymiarze wizerunkowym i finansowym, Przekładanie strategii na roczny plan marketingowy oraz egzekucję aktywności marketingowych, Proaktywne monitorowanie i analizę danych rynkowyc...
Warszawa
15.05.2018
Poszukujemy osoby do Call Center! Nie sprzedaż
Dla nas liczy się wysoka jakość obsługi klienta.Klienci sami do nas dzwonią, a do naszych zadań należy:- odbieranie połączeń przychodzących;- profesjonalna telefoniczna obsługa klienta;- wprowadzanie informacji do bazy danych.Poszukujemy osób:- pozytywnie nastawionych- kreatywnych- komunikaty...
Warszawa
14.05.2018
Wynajem samochodów dla uber
UBER PARTNER POSZUKUJE KIEROWCÓW Poszukujemy aktywnych kierowców jeżdżących dla UBER lub osób bez doświadczenia, proponujemy dogodne warunki współpracy. Wszystkie koszty eksploatacyjne i serwisowe są po naszej stronie. KOSZTY PALIWA PO STRONIE KIEROWCY Oferujmy: wygodne...
Warszawa
14.05.2018
Pracownik biurowy
Zatrudnimy rzetelną, skrupulatną osobę do pomocy przy pracach biurowych.Do głównych obowiązków będzie należało:- wprowadzanie danych do systemu- skanowanie dokumentacji- inne prace biuroweOferujemy:- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie- umowa zlecenie dla osób studiujący...
Warszawa
14.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

COTY

Motorol

philips kętrzyn

ohp

frank tour

kmr

skiold

dima

agata meble

polmlek
motoprofil

tech band

tech band bielsko

Akzo Nobel

Akzonobel

atem

Avis

Poczta polska email

Berendsen szamotuły

Merkurion

Zamek dubiecko

Hotel arlamow

Głowackiego Lewiatan

Głowackiego
internet plus
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin