test

Opinie o OpusCapita Solutions Toruń

Korzystałeś z usług OpusCapita Solutions Toruń? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): byly pracownik
Data: 2018-10-30 18:33

Wizyt: 367
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.10.2018 (2 miesiące temu)
30.10.2018 (2 miesiące temu)

OpusCapita Solutions Toruń

Tragedia. Uklady, ukladziki, knucia, podstolowe uklady, brak mozliwosci rozwoju, brak podwyzek, tylko ciagle knucie i obgadywanie i walka szczurow. Nie polecam.
Autor: Reklama
30.10.2018 (2 miesiące temu)

OpusCapita Solutions Toruń

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Toruń

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Doradca klienta w salonie mody męskiej KUBENZ- Atrium Copernicus
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: -realizacje celów sprzedażowych -zagwarantowanie najwyższych standardów obsługi klienta -wizerunek salonu firmowego zgodny z wymogami marki Od kandydatów oczekujemy: -doświadczenia w branży -umiejętności pracy na wskaźnikach s...
Toruń
29.06.2018
Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży Telefonicznej
Jeśli:Jesteś osobą komunikatywnąPosiadasz doświadczenie w sprzedaży i obsłudze telefonicznej klientaInteresują Cię zagadnienia technicznePakiet Office nie jest Ci obcy :)Możemy Ci zaoferować:Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracęAtrakcyjne wynagrodzenie, składające się ze stałe...
Toruń
29.06.2018
Manager Zespołu Sprzedażowego na Kujawsko-pomorskie, Dolnośląskie
Firma Fortum zajmująca się sprzedażą Energii i Gazu do Klienta Biznesowego poszukuję doświadczonego Managera Zespołu Sprzedażowego na dolnośląsk oraz kujawsko-pomorskieSzukamy osoby z pasją do sprzedaży oraz z umiejętnościami zarządzania zespołem.Umowa zlecenie bądź Umowa o współpracę ( podstawa + p...
Toruń
29.06.2018
ZATRUDNIĘ MECHANIKA WULKANIZATORA
ZAKŁAD MECHANIKI SAMOCHODOWEJ I OPONIARSKI ZATRUDNI PRACOWNIKA NA STANOWISKO MECHANIK-WULKANIZATOR. ZAKŁAD W TORUNIU NA UL. RYDYGIERA 55....
Toruń
29.06.2018
Praca sitodruk Toruń umowa o pracę
Przyjmę do pracy w firmie drukarskiej w Toruniu. Najlepiej widziana osoba z doświadczeniem drukarskim w sitodruku lub osoba chętna do szkolenia i szybko się ucząca. Praca w pełnym etacie, jednozmianowa, umowa o pracę. Wynagrodzenie do ustalenia. Wykształcenie nie gra roli. ...
Toruń
29.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Jastrzębska

Jsk

Millennium bank
wody polskie Zduńska Wola euro rtv

sempertrans

opel szpot

huuuge

wrocław

metaal flex

vac service

rossmann

Eme aero

viavox

shell Michał

Michał Valeo

Michał magazyn

Chaczapuri

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin