test

Opinie o oziemkówka pol - argos

Korzystałeś z usług oziemkówka pol - argos? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): xyz
Data: 2010-08-02 11:13

Wizyt: 8140
Komentarzy: 324
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.08.2010 (8 lat temu)
02.08.2010 (8 lat temu)

oziemkówka pol - argos

Ludzie omijajcie z daleka pracę w zakładzie Pol - argos w Miejscowości Oziemkówka. Nie dość że pracuje się w godzinach nadliczbowych i to za friko to jeszcze po 2 miesiącach cie zwolnią bo już sezon się skończył. Wykorzystują bezrobotnych na wszystkie strony jak tylko się da. i nikt nie może nic im zrobic bo mają duże wpływ na państwową Inspekcję Pracy. także przestrzegam
autor
02.01.2017 (2 lata temu)
02.01.2017 (2 lata temu)
No to teraz jak powiadają ..." Prowadził ślepy kulawego". Raczej bliżej końca tej firmy. Jak można tak ludzi nie szanować. Z "dnia na dzień" to 60 lat temu ludzi się załatwiało.... Ktoś tam jeszcze został z kierownictwa co pracowali w 2015? Za co Sawicza wyrzucili?
autor
06.01.2017 (2 lata temu)
06.01.2017 (2 lata temu)
A Sadło i ta gruba kadrowa nadal pracują? Zaufani właściciela...
autor
07.01.2017 (2 lata temu)
07.01.2017 (2 lata temu)
Sadło tak, a kadrowa czemu gruba? jest chuda
autor
07.01.2017 (2 lata temu)
07.01.2017 (2 lata temu)
Sadło pracuje, a kadrowa jaką masz na myśli?
autor
08.01.2017 (2 lata temu)
08.01.2017 (2 lata temu)
Bez jaj - gruba była jak baleron. Napłoszek się nazywała. No chyba że dramatycznie schudła z 40kg:)
autor
09.01.2017 (2 lata temu)
09.01.2017 (2 lata temu)
pracuje ona :)
autor
09.01.2017 (2 lata temu)
09.01.2017 (2 lata temu)
Tak myślałem - bo niby gdzie by znalazła inną pracę - donosicielka.
autor
09.01.2017 (2 lata temu)
09.01.2017 (2 lata temu)
Opiszesz co zrobiła?
autor
09.01.2017 (2 lata temu)
09.01.2017 (2 lata temu)
A co tu jest do opisywania? Babsko jest zaufaną tego grubasa i mu donosi co zauważy albo usłyszy. Przecież to widać przy takiej rotacji w biurze - ludzie cały czas przychodzą i odchodzą, a wąskie grono osób cały czas tkwi na stanowiskach. Ile osób związanych z produkcją przewinęło się przez ostatnie powiedzmy 2 lata? A kto wciąż tam trwa na stanowisku?
autor
10.01.2017 (2 lata temu)
10.01.2017 (2 lata temu)
Niestety nie tylko ona jest lizuską i donosicielką. Wiele osób włazi w dupę prezesowi i jego rodzinie. Tacy tylko mają szansę zostać w firmie, reszta zostaje zwolniona lub zdegradowana...
użytkownik
02.02.2017 (2 lata temu)
02.02.2017 (2 lata temu)
Orał i pracował tam spec od systemu Graffiti. Woźny czy jakoś tak, co umiał naprawić wszystko z kompami. Ora jeszcze w w tym obozie koncentracyjnym ?
autor
02.02.2017 (2 lata temu)
02.02.2017 (2 lata temu)
a kto teraz szefuje w Oziemkówce?
autor
03.02.2017 (2 lata temu)
03.02.2017 (2 lata temu)
Szefuje Iwona Jaroń.
autor
03.02.2017 (2 lata temu)
03.02.2017 (2 lata temu)
nie jest zle, tyko marudzacych duzo.
autor
03.02.2017 (2 lata temu)
03.02.2017 (2 lata temu)
A co się stało z Verac-em dlaczego teraz jest Trantik. Skarbowy siadł??????????? nawet sklep juz z Veraca zdjęli. Ciekawie się dzieje..
autor
05.02.2017 (2 lata temu)
05.02.2017 (2 lata temu)
Da Bóg w końcu ktoś się do nich dobierze...
autor
07.02.2017 (2 lata temu)
07.02.2017 (2 lata temu)
Strona działa, a Verac zmienił nazwę na Gatigo a nie Trantic...
autor
10.02.2017 (2 lata temu)
10.02.2017 (2 lata temu)
gatigo jet archiwalny
autor
10.02.2017 (2 lata temu)
10.02.2017 (2 lata temu)
Nie ważne jaka nazwa, jak dla mnie jedna i druga firma może upaść!
autor
11.02.2017 (2 lata temu)
11.02.2017 (2 lata temu)
Grubas mąci jak tylko może, żeby nie mieć na karku wierzycieli i skarbówki. Miejmy nadzieję, że ich w końcu piekło pochłonie, parchów je...anych.
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
05.02.2018 (rok temu)
Cwaniaczki blokują stronę - praca do kitu.
A to zwykłe chamy... ile oni już osób zwolnili z DNIA NA DZIEŃ. Porażka. A wszyscy owczym pędem do komunii - widziałem ich całą rodzinkę w kościele, wszyscy przyjmowali Komunię Świętą. Żałosne!!!!! Tacy katolicy.
użytkownik
28 sty (19 dni temu)
28 sty (19 dni temu)
Ogólnie sama praca jest okey. nie narzekam
użytkownik
5 lut (11 dni temu)
5 lut (11 dni temu)
Dla mnie świetny producent i pracodawca polecam
użytkownik
29.03.2012 (6 lat temu)
29.03.2012 (6 lat temu)
a co chciał bys wiedziec o tych przekretach?
użytkownik
6 lut (10 dni temu)
6 lut (10 dni temu)
Ja pracuje w polargos i jest okey jak narazie. ludzie są w porządku bardzo

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Oziemkówka

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Kierowca autobusu
Kierowca autobusu at kontakt przez PUP, Miastków Kościelny ...
Miastków Kościelny
10.04.2018
Praca dla kierowcy kat. D
Firma UTJ Wołoszka zatrudni kierowców kategorii D. Stałe kursy rozpoczynające się z Puław, Ryk, Dęblina. Więcej informacji telefonicznie: 502-740-515 CV można przesyłać na adres: @ ...
Miastków Kościelny
09.04.2018
Dekarz
Dekarz at kontakt przez PUP, Sławiny ...
Sławiny
22.03.2018
Dekarz
Opis zadańkontakt przez PUP, Teresa Miętus, . ...
Sławiny
22.03.2018
Ośrodek Rehabilitacyjny zatrudni pielęgniarki
MEDI-system Sp. z o.o. to nowoczesna organizacja o wieloletniej tradycji i wysokich standardach. Wieloletnie doświadczenie w rehabilitacji i opiece długoterminowej stawia firmę na niekwestionowanej pozycji lidera w tych dziedzinach. Świadczymy usługi medyczne stacjonarne i ambulatoryjne w siedmiu pl...
Górzno
03.11.2017

Najpopularniejsze tematy na forum

Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Nicols

inwentaryzacja niemcy

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin