test

Opinie o Piekarnia/cukiernia Otrębusy AK

Korzystałeś z usług Piekarnia/cukiernia Otrębusy AK? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Katarzynkaa
Data: 2018-10-29 18:09

Wizyt: 502
Komentarzy: 2
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)

Piekarnia/cukiernia Otrębusy AK

Czy ktoś pracuje i może polecić? Widziałam ogłoszenia i chciałabym zapytać co i jak :) Jak z godzinami pracy ?
użytkownik
30 sty (18 dni temu)
30 sty (18 dni temu)
Pracuję i jest OK, fajny zespół mi sie trafił. Nawet jak jest dużo pracy to nie ma osoby, która by nie pomagała, wszyscy starają się dla dobra ogółu. Jak się tak zastanowię to jeszcze nie pracowałam w miejscu, gdzie panowałaby tak przyjazna atmosfera :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Otrębusy

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Konsultant Biura Obsługi Klienta
• telefoniczne prowadzenie rozmów z kandydatami oraz pracodawcami• udzielanie informacji o portalu rekrutacyjnym oraz bieżące rozwiązywanie sprawzgłaszanych przez kandydatów oraz pracodawców• wprowadzenie profili kandydatów do portalu rekrutacyjnego (uzupełnianieniekomple...
Otrębusy
18.04.2018
Księgowa
• sporządzanie comiesięcznych deklaracji podatkowych PIT-4, CIT-2, VAT-7• sporządzanie comiesięcznych deklaracji dla PFRON - DEK-II, INF• prowadzenie ewidencji i rozliczeń ZFRON• wyliczanie i sporządzanie deklaracji rocznych podatku od nieruchomości icomiesięczne księgowanie tego podatku• księgowani...
Otrębusy
21.03.2018
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Specjalista ds. obsługi Klienta
Profi Credit Polska S.A. Specjalista ds. obsługi klientaPoszukujemy osób do obsługi KlientówWymagamy:- profesjonalizmu;- odpowiedzialności;- motywacji;- realizacji zadań.Oferujemy:- atrakcyjne wynagrodzenie;- stałą umowę- stanowisko w pełni wyposażonym biurze w centrum miasta;- wszystkie niezbędne n...
Ożarów Mazowiecki
29.06.2018
Specjalista ds. Obsługi Klienta- branża Logistyczna, 17,50zł/h Pruszków
MK INTERIM Sp.z o.o.MK INTERIM jest Agencją Pracy Tymczasowej wpisaną do krajowego rejestru pod numerem 9305. Powstała na początku 2013 roku. Tworzy ją kreatywny zespół specjalistów, posiadający ponad dziesięcioletnie doświadczenie w branży HR. Wyjątkowość MK INTERIM polega na fachowym i bardzo elas...
Pruszków
29.06.2018
Stacja paliw w Nadarzynie zatrudni kasjera-sprzedawcę
Zatrudnimy sprzedawców na stację paliw w Nadarzynie. OFERUJEMY: - pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku; - umowę o pracę lub umowę zlecenie (dla studentów); - wymiar czasu pracy dostosowany do Twoich potrzeb – cały lub część etatu; - pracę zmianową - 12h; - elastyczny grafik; - płacę ...
Pruszków
29.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Motorol

philips kętrzyn

ohp

frank tour

kmr

skiold

dima

agata meble

polmlek
motoprofil

tech band

tech band bielsko

Akzo Nobel

Akzonobel

atem

Avis

Poczta polska email

Berendsen szamotuły

Merkurion

Zamek dubiecko

Hotel arlamow

Głowackiego Lewiatan

Głowackiego
internet plus

Assa Abloy Entrance Systems

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin