test

Opinie o plus kancelaria krakow

Korzystałeś z usług plus kancelaria krakow? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): janek
Data: 2018-12-31 17:56

Wizyt: 384
Komentarzy: 3
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)

plus kancelaria krakow

uwaga na kancelarie zlodzieje!! a opinie wpisują sobie sami
użytkownik
17 sty (miesiąc temu)
17 sty (miesiąc temu)
Do wiadomości użytkownika "Janek" autora jednego z poniższych wpisów z dnia 31.12.2018 :
"Art. 212 Kodeks karny
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."
użytkownik
17 sty (miesiąc temu)
17 sty (miesiąc temu)
Pracuję dla tej Kancelarii, kładzie się tam główny nacisk na rzetelne załatwianie spraw i kulturę tak między pracownikami jak i w stosunku do klientów. W kontaktach z klientami zawsze słyszę pochlebne słowa na temat ich współpracy z kancelarią, bardzo często później za moim pośrednictwem polecają kancelarię swoim znajomym którzy ulegli wypadkom. Kancelaria Plus oferuje bardzo korzystne warunki zapisane w sposób klarowny w umowie oraz niską prowizję w porównaniu z innymi firmami. Jadąc na spotkanie jestem zawsze spokojny że wiozę ludziom uczciwą ofertę. Dlatego ta praca mimo że niełatwa i wymagająca daje mi dużo satysfakcji.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Kraków

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierowca/ recepcjonista ze statusem studenta
Poszukiwany student z angielskim i hiszpańskim Firma wynajmująca zagranicznym turystom apartamenty przy ul. Lubelskiej oraz w obrębie Rynku Głównego w Krakowie, poszukuje studenta na stanowisko: „recepcjonista-kierowca”. WYMAGANIA: - status studenta; - prawo jazdy kat. B; ...
Kraków
30.06.2018
Kierowca ze skuterem do pizzerii na Kazimierzu - dostawca pizzy
Poszukiwany dostawca pizzy do pizzerii na Kazimierzu. Dajwór 3 Pizza.Możliwość pracy stałej lub dorywczej.Podstawa plus premie.Preferowany własny skuter....
Kraków
30.06.2018
Kierowca do pizzerii!!!
Pizzeria w centrum Krakowa zatrudni kierowców na samochód firmowy bądź z własnym samochodem . Poszukujemy osób z doświadczeniem na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie 12zł netto za godzinę, dodatkowo 50 gr do kilometra przy własnym samochodzie. Posiłek pracowniczy w ciągu dnia. ...
Kraków
30.06.2018
Kierowca C+E na naczepę SILOS
Zatrudnię kierowcę kat.C+E na naczępe SILOS (przewóz materiałów sypkich)Jazda po Małopolsce.Codzienny zjazd....
Kraków
30.06.2018
ZATRUDNIMY KIEROWCĘ KAT C+E
Zatrudnimy kierowcę, kat C+E, stałe trasy Szwecja - Włochy,osoby zainteresowane proszę o kontakt tel : 531893490...
Kraków
30.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Motorol

philips kętrzyn

frank tour

kmr

skiold

dima

agata meble

polmlek
motoprofil

tech band

tech band bielsko

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin