test

Opinie o pphu sorel sp.z o.o. wola

Korzystałeś z usług pphu sorel sp.z o.o. wola? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-09-13 13:10

Wizyt: 6868
Komentarzy: 2
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.09.2011 (7 lat temu)
13.09.2011 (7 lat temu)

pphu sorel sp.z o.o. wola

Chciałbym się dowiedzieć jak się pracuje w tej firmie,powiedziano mi ,że pierwszy dzień za darmo,3 kolejne za 3 zł za godzine a potem umowa na okres próbny,a kolejna na czas określony.
użytkownik
21.02.2018 (11 miesięcy temu)
Praca jest dobra, współpracownicy pomagają, zarabki są dobre i nie ma co narzekac :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Wola

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Doradca klienta
Doradca klienta at kontakt przez PUP, Świętosław ...
Świętosław
18.04.2018
Makowiska
, umowa na czas próbny, dyspozycyjność, doświadczenie, prawo jazdy kat. C+Eopis dodatkowy: OPERATOR DŹWIGU Firma REGAN poszukuje pracowników na stanowisko operatora dźwigu (żurawia). Kandydaci na stanowiska operatora muszą posiadać aktualne uprawnienia do obsługi dźwigu oraz prawo jazd...
Makowiska
09.12.2017
Ogłoszenia w odległości do 25 km od centrum miejscowości
Pracownik produkcyjno-magazynowy
Szukasz pracy w stabilnej firmie? Koniecznie skontaktuje się z nami! Zatrudnimy 20 osób na stanowiska produkcyjne w znanej firmie zajmującej się produkcją art. higienicznych. OFERUJEMY: - wynagrodzenie 1800 - 2100 netto - zawsze wypłacane w terminie - umowę o pracę tymczasową z długą perspekt...
Kowalewo Pomorskie
15.05.2018
Zatrudnimy Kasjera-Sprzedawcę
Market Lewiatan w Czernikowie zatrudni osobę na stanowisko Kasjer-Sprzedawca. Oferujemy: - stabilne zatrudnienie - miłą atmosferę pracy - dodatkowe premie za brak absencji i za sprzedaż - paczki na święta - szkolenia - możliwość awansu Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV poprzez portal le...
Czernikowo
14.05.2018
Malarz
INTERIMAX należy do grupy HRBC. Jako Agencja Pracy Tymczasowej, realizujemy projekty dla polskich i zagranicznych przedsiębiorstw. Jeśli poszukujesz nowych wyzwań i możliwości pracy - nasza oferta jest dla Ciebie! Numer certyfikatu agencji: 13276. Branża: Budownictwo Kraj: Francja Region / wojew&oac...
Lubanie
14.05.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

STRABAG

Alfa płock

Biuro plus

asplex

bzwbk

fortunat nałęczów

delfo tychy

Torrecid

merkury

bwi

eko-okna

Alkom poznań

Biuro plus zielona Góra

przychodzka

nest studzińscy

nest

baltic wood

santander bank polska

santander

mcdonald

Coty

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin