test

Opinie o Praebeo SP. Z O.O.

Korzystałeś z usług Praebeo SP. Z O.O.? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Aneta i Maciek
Data: 2018-11-22 11:59

Wizyt: 901
Komentarzy: 47
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)

Praebeo SP. Z O.O.

Praebeo Praebeo

ul. Lambady 4 Warszawa
Firma rzetelna polecany z mężem współprace z nimi :)
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam jestem mama na etacie powiem szczerze myślałam że wpakuje sie w bago wchodząc w projekt ale działamy razem już 2 lata staram się teraz o 2 auto z faktu że samej jest cieżko wychować dziecko ale dodatek 600 zł miesięcznie zawsze zmniejsza rachunki ,śmiało mogę polecić
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam mój znajomy współpracuje z tą firmą już od 2 lat ma 3 auta jest zadowolony ja jestem w trakcie załatwiania z żoną formalności moge podać numer do kolegi ,kolega sam z chęcią poleca firmę z faktu że są rzetelni a kto nie chce zarabiac to jego problem my będziemy działać ,a jeśli ktoś nie chce to nie ma co kogo na siłę uszczęśliwiać pozdrawiam
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam nie wiem z kim styczność miała część z osób wypowiadających się na forum sam z początku wynajmowałem auto w firmie praebo ,rok czasu chciałem zobaczyć jak wygląda współpraca , na chwile obecną mam 3 auto w inwestycji a auto dla sb mam praktycznie za darmo pozdrawiam niedowiarków ,panie i panowie nie te czasy na oszustwa prawda taka że nasze prawo mechanika za 10 zł potrafią gnębić że żarówkę wymienił więc jak czytam że ludzie piszą że ta firma oszukuje ludzi a sam z nimi współpracuje to śmieje się jak nie wiem co ,zamkneli by ich już dawno .
Osobiście polecam !!!!!
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Wynajmuję od firmy Praebeo Auto już 5 msc opłata za auto nie jest duża,auto w świetnym stanie mogę śmiało polecić
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Złodzieje i tyle w temacie!
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Mózgiem tego gówna jest Leśniewski łysawy grubas po 40, od wielu lat skutecznie oszukuje ludzi, a organy ścigania nieskutecznie go sądzą. Dobrze że zebrała się w końcu duża grupa pokrzywdzonych i przygotowywany jest zbiorczy akt oskarżenia. Może w końcu ta szuja pójdzie siedzieć.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Przecie to je jaka prowokacja konkurencyji
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Władze pomorskiego Prawa i Sprawiedliwości wykluczyły w poniedziałek wieczorem z partii radnego powiatowego PiS z Kościerzyny Dariusza Jantę za jego wpis w internecie dotyczący zamordowanego prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza. We wtorek, 15 stycznia, przed godziną 1. w nocy znajomy radnego napisał na profilu Janty na Facebooku wiadomość dotyczącą śmierci prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza. "Panie Dariuszu, dziś taki piękny dzień, że trzeba się napić ze szczęścia (...) oby więcej takich Adamowiczów było!!!" - stwierdził. "Ja już wypiłem, ale muszę ostrożnie, gdyż 12 dni temu miałem w nocy drugi zawał. Wkurza mnie to wchodzenie w odbyt przez niektórych czołowych polityków" - odpisał samorządowiec. (http://www.tvn24.pl)
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Ferie zimowe 2019 rozpoczęte, ale nie wszędzie. Zgodnie z wyznaczonymi terminami rozpoczęły się w pierwszych województwach już 14 stycznia i potrwają aż do 24 lutego. Na feriach są już uczniowie: kujawsko-pomorskiego, lubuskiego, Małopolski, świętokrzyskiego, Wielkopolski, podlaskiego i warmińsko-mazurskiego. W kolejnych tygodniach ferie rozpoczynają się w innych województwach. Zaplanuj ferie szkolne już teraz. Terminy ferii zimowych 2019 są cztery, podobnie jak w poprzednich latach, ale wypadają w nowych terminach. Zebraliśmy w jednym miejscu informacje na temat ferii zimowych w roku szkolnym 2018/2019 we wszystkich województwach w kraju. Warto pamiętać, że pierwszy termin ferii zimowych to już 14 stycznia. Aby nie przepełniać stoków narciarskich, terminy ferii zimowych 2019 są cztery - od połowy stycznia do końca lutego.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Ferie zimowe czyli przerwa semestralna została tradycyjnie podzielona na cztery terminy, w których odbywają się ferie dla poszczególnych województw. Dzięki temu dzieci z różnych regionów mogą spotkać się na zimowiskach, poznać rówieśników z innych województw i nawiązać przyjaźnie.

W jakich terminach odbywają się ferie 2019?

Terminy ferii zimowych Ferie zimowe 2019:

14 stycznia - 27 stycznia
kujawsko-pomorskie
lubuskie
małopolskie
świętokrzyskie
wielkopolskie

21 stycznia - 3 lutego
podlaskie
warmińsko-mazurskie

28 stycznia - 10 lutego
dolnośląskie
mazowieckie
opolskie
zachodniopomorskie

11 lutego - 24 lutego
lubelskie
łódzkie
podkarpackie
pomorskie
śląskie
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Robiłem wywiad z pacjentką, starszą panią kiedy poczułem, że puściła bardzo zjadliwego bąka. Starałem się zachowywać profesjonalnie i nic nie powiedziałem. Chwilę później przyszedł ordynator i wyraźnie się skrzywił na wejściu. Staruszka powiedziała "Proszę nie zwracać uwagi na zapach, pana kolega właśnie puścił głośnego bąka".
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Ostatnio jechałem tramwajem i oczywiście przyplątała się do mnie jakaś gruba stara baba z pretensjami, że jej miejsca nie ustąpiłem. Siedziałem na końcu w miejscu z trzema siedzeniami z czego dwa były wolne, więc uprzejmie ją o tym poinformowałem. Na to baba zaczęła mnie opieprzać, że jaka ta dzisiejsza młodzież niewychowana itd. Nagle podszedł do nas mały chłopczyk i powiedział:
- Na pewno zmieści się pani na tych dwóch siedzeniach. Trzeba wierzyć w siebie.
Większość pasażerów nie powstrzymywała się od śmiechu, a speszona baba wysiadła na następnym przystanku.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Zabawialiśmy się z dziewczyną w najlepsze i nie usłyszeliśmy, że jej rodzice wrócili w międzyczasie do domu. Jej matka z za drzwi zapytała: "Co Ty tam robisz córuś?"na co ukochana bez chwili wahania odkrzyczała "Udaję!".
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Teściowa dała mi do ręki kiełbasę i tonem nie znoszącym sprzeciwu powiedziała: "Spróbuj!"Byłam pewna, że to jej własny wyrób i jest dumna z efektu, ale szybko musiałam wypluć kęsa bo smak był nie do zniesienia. Teściowa podsumowała degustację słowami: "Dziękuję, tak mi się wydawało, że jest mocno przeterminowana".
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Moja mama miała problemy z zawrotami głowy i zaburzeniami równowagi. Lekarz ją przebadał i przypisał tabletki przeciwzawrotne. Niestety parę dni minęło, a objawy się jedynie pogarszały więc wróciliśmy do lekarza, który nie mógł uwierzyć, że leki nie działają. Poprosił o pokazanie tabletek, żeby sprawdzić czy bierze odpowiednią dawkę. Okazało się, że mama omyłkowo łykała tabletki na prostatę psa, bo pojemniczek był łudząco podobny.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
W święta przyznałam się mamie, że po latach psychicznego i fizycznego znęcania ze strony męża zdecydowałam się w końcu na rozwód. Moja mama powiedziała, że rozumie mnie, ale bardzo się martwi, że on może zerwać z nimi kontakt po rozwodzie.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Jestem studentką mieszkającą w akademiku. Praktycznie wszyscy, którzy tu mieszkają po wizycie w domu rodzinnym wracają z zapasami jedzenia. U mnie sprawa wygląda ciut inaczej. Jadąc w odwiedziny do rodziców muszę zabierać swój prowiant jeśli chcę coś u nich zjeść.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Wczoraj były urodziny mojej dziewczyny. Postanowiłem zrobić jej niespodziankę. W tajemnicy zaprosiłem wszystkich znajomych do niej. Czekaliśmy po ciemku w jej mieszkaniu, aż wróci z pracy. Otworzyły się drzwi do mieszkania, słychać było męski głos: "Mam na Ciebie straszna ochotę". "Ja na Ciebie też. Ten kutas zapomniał o moich urodzinach i poszedł na mecz z kumplami, więc możemy poświętować razem w łóżku"
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Dzisiaj tata zapytał, czy może pożyczyć moją golarkę elektryczną, bo chce zrobić niespodziankę mamie. Widząc jego długą i mocno zapuszczoną brodę chętnie się zgodziłem. Za pół godziny wyszedł z łazienki z brodą dokładnie taką, jaka była.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Jestem studentką weterynarii. Dzisiaj w ramach ćwiczeń dostałam zadanie masturbacji świni w celu pobrania próbki spermy. Jestem 19-letnią dziewicą, która swoją pierwszą przygodę erotyczną zaliczyła z knurem.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Robiliśmy z mężem zakupy w hipermarkecie. Dostrzegliśmy bardzo korzystną promocję papieru toaletowego, którego zawsze używamy. Kupiliśmy dwie zgrzewki (każda po 8 rolek), przy kasie wzięłam je pod pachę. Odchodząc od kasy zauważyłam aptekę. Przypomniało mi się że mam uzupełnić apteczkę więc niewiele myśląc weszłam do apteki i trzymając dwie paki papieru poprosiłam o skuteczny środek na biegunkę. Mina ludzi w aptece bezcenna.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Dziś dowiedziałem się, że studentka, którą zatrudniłem jako korepetytorkę dla mojego syna jest w rzeczywistości jego dziewczyną. Od trzech tygodni płaciłem jej 30 zł za godzinę za to, że dymała mojego syna w jego pokoju.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Dzisiaj razem z moją dziewczyną postanowiliśmy troszkę pobaraszkować pod nieobecność rodziców. Nie dałem się długo prosić, patrząc na jej piękny wypięty tyłeczek. R*cham sobie, r*cham, ale nagle moja dziewczyna poprosiła mnie o hasło do krzyżówki, którą rozwiązywała w czasie naszego seksu...
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Jakieś 10 lat temu poszedłem do sklepu po zapalniczkę. Ostatnia padła podczas palenia zioła, a że chciałoby się jeszcze zapalić jakiegoś papierosa to trzeba kupić. Stoję w kolejce zjarany jak cholera i powtarzam w myślach, że mam kupić zapalniczkę, co chwila zapominam po co ja tu w ogóle przyszedłem, kolejka długa jak dupa węża, gapię się po ścianach i myślę o tej zapalniczce. W końcu, jakby po dwóch dniach, co pewnie trwało 5 minut - moja kolej! Stoję, gapię się na sprzedawczynię, po co ja tu jestem? Co mam zamiar sobie kupić? A, zapalniczka. "Poproszę zapalniczkę". No i baba zrobiła coś najgłupszego co tylko mogła, pyta "a jaki kolor?". No kuuuuu...
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Ostatnio byliśmy na domówce u znajomego, który ma basen w piwnicy. Po pewnym czasie postanowiliśmy się wykąpać, ale że nikt nie miał kostiumów, więc zostałam w bieliźnie i koszulce. Pech chciał, że tego dnia założyłam majtki z zestawu, które kiedyś dostałam od koleżanek na urodziny (każda para podpisana innym dniem tygodnia). Na sobotniej imprezie paradowałam w majtkach z napisem "Środa"
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Wczoraj całowałam się z moim chłopakiem i mój kolczyk zaplątał się w jego sumiaste wąsy.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Przez ostatnie dwa lata byłam pewna, że pilot do garażu działa beznadziejnie. Mimo wymiany baterii i tak musiałam podjeżdżać bardo blisko żeby działał. Po dwóch latach mąż ze śmiechem uświadomił mi, że przez cały czas trzymałam go do góry nogami.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Przybiegł do mnie 3-letni synek i zapytał czy wiem ile pasty mieści się w tubce. Już wtedy przeczuwałem tragedię, ale ostrożnie powiedziałem, że nie mam pojęcia. Młody dumny, że może mnie czegoś nauczyć powiedział, że od umywalki w łazience aż do lodówki.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Trzy tygodnie temu rzuciłem palenie i wciąż mam nerwicę natręctw związaną z rękami. Ciągle coś drapię, skubię, miętolę, etc. Wczoraj na imprezie rodzinnej gadałem z ciotką i stukałem palcem w kanapę. Po dłuższej chwili ciocia zapytała czy mógłbym przestać bo to sprawia, że czuje się niekomfortowo. Dopiero wtedy do mnie dotarło, że stukałem nie w kanapę, a w jej udo.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Zapytałam chłopaka czy chciałby żebym do zabaw łóżkowych się za kogoś przebrała. Wymienił trzy stroje, które szczególnie by go kręciły - pielęgniarki, nauczycielki i urzędniczki. Czyli dokładnie trzy profesje, którymi parają się jego dwie siostry i mama. Aż dziwne, że nie wymienił policjanta, czyli zawodu swojego taty.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Spotykam się z obecnym chłopakiem już 3 miesiące, ale nie miałam jeszcze okazji poznać jego rodziców. Ostatnio wykradłam od niego zapasowy klucz i chciałam go zaskoczyć nago w łóżku, ale ledwo przyszłam w drzwiach pojawił się ukochany ze swoimi rodzicami. Zaskoczony przedstawił mnie jako swoją panią do sprzątania.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Dzisiaj zobaczyłam jak mama zmywa kurze szmatką w znajomy wzorek. Zapytałam skąd ma tą szmatkę, na co ona tylko machnęła ręką i powiedziała, że to ze starej koszulki, która jej się walała po szafie. Tej samej koszulki, którą dostała ode mnie niecały rok wcześniej na urodziny.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Moja dziewczyna regularnie brudzi pół łazienki pastą do zębów. Z natury jestem bardzo wyluzowany i bezkonfliktowy, ale jak trzeci dzień z rzędu trafiłem na zapaskudzoną pastą podłogę to nie wytrzymałem i jej nagadałem. Ona się popłakała i powiedziała, że od kiedy pod choinkę dostała szczoteczkę elektryczną to nie może myć zębów nad umywalką jak kiedyś bo przecież z urządzeniami elektrycznymi nie można się zbliżać na mniej niż metr do wody.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Moja koleżanka z pracy pojechała z mężem w góry. Spali w drewnianym domku pośrodku niczego. Zasypało ich tak, że przez dwa dni nie mogli się ruszyć nigdzie autem. Koleżanka ma bardzo wrażliwe usta, a pech chciał, że zapomniała pomadki. Wysmarowała usta masłem bo wyczytała kiedyś w internecie, że to tani zamiennik pomadki. Może by się to faktycznie sprawdziło gdyby akurat nie wybrała słonego masła. Usta jej tak popękały, że tydzień po powrocie nadal wygląda jak potwór.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Zawsze bardzo lubiłam dzieci dlatego nikogo nie zdziwiło kiedy zostałam opiekunką w przedszkolu. Pierwszego dnia poszłam pełna entuzjazmu, który szybko zgasł kiedy jeden chłopiec włożył mi palec w oko, a drugi natychmiast połknął soczewkę, która mi wypadła.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
W sobotę skończyłam 18 lat i urządziłam wielką imprezę dla znajomych. W niedzielę po raz pierwszy wypełniłam formalny dokument w swoim własnym imieniu. Zgłoszenie kradzieży telefonu na policję, potrzebne aby dostać ubezpieczenie.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Moja dziewczyna daje mi ostatnio dużo rad jak postępować z dziewczynami. Myślałem, że chodzi o podtrzymanie romantyzmu w naszym związku, ale dzisiaj powiedziała, że chce mnie nauczyć flirtować żeby łatwiej mi było znaleźć dziewczynę po tym jak się rozstaniemy.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Moja dziewczyna urządziła mi awanturę bo sprzątając po imprezie wywaliłem kostki lodu do zlewu zamiast do kosza na śmieci. Krzyczała na mnie 20 minut zanim dotarło do niej dlaczego to zrobiłem.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Pracowałam jako kelnerka na weselu. Był pokaz fajerwerków, w trakcie którego roznosiłam gościom szampana i panna młoda wyraźnie się nie mogła zdecydować czy wziąć kieliszek czy nie. Uśmiechnęłam się i powiedziałam, że wesele ma się raz w życiu i niech korzysta. Wszyscy naokoło zaczęli się śmiać. Okazało się, że to już trzeci ślub pana młodego, a drugi panny młodej.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Spędzałem weekend u dziewczyny. Wieczorem kiedy wszyscy już poszli spać, a my oglądaliśmy telewizję powiedziałem do niej: "Chcę się z Tobą kochać, tu i teraz, co Ty na to?". Spojrzała na mnie przerażonym głosem i ruchem głowy pokazała jej mamę, która siedziała w fotelu za nami i rozwiązywała sobie po cichutku krzyżówkę.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Mam nadzwyczaj silny sen. W domu mam taki budzik, że sąsiad czasem wali w ścianę bo budzi się przede mną. Ostatnio wracając z delegacji przysnąłem na lotnisku paręnaście metrów od mojej bramki. Wyczytywali moje nazwisko przez megafon, ale mnie to nie obudziło. Samolot poleciał beze mnie.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Robiłem wywiad z pacjentką, starszą panią kiedy poczułem, że puściła bardzo zjadliwego bąka. Starałem się zachowywać profesjonalnie i nic nie powiedziałem. Chwilę później przyszedł ordynator i wyraźnie się skrzywił na wejściu. Staruszka powiedziała "Proszę nie zwracać uwagi na zapach, pana kolega właśnie puścił głośnego bąka".
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Ostatnio jechałem tramwajem i oczywiście przyplątała się do mnie jakaś gruba stara baba z pretensjami, że jej miejsca nie ustąpiłem. Siedziałem na końcu w miejscu z trzema siedzeniami z czego dwa były wolne, więc uprzejmie ją o tym poinformowałem. Na to baba zaczęła mnie opieprzać, że jaka ta dzisiejsza młodzież niewychowana itd. Nagle podszedł do nas mały chłopczyk i powiedział:
- Na pewno zmieści się pani na tych dwóch siedzeniach. Trzeba wierzyć w siebie.
Większość pasażerów nie powstrzymywała się od śmiechu, a speszona baba wysiadła na następnym przystanku.
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Zabawialiśmy się z dziewczyną w najlepsze i nie usłyszeliśmy, że jej rodzice wrócili w międzyczasie do domu. Jej matka z za drzwi zapytała: "Co Ty tam robisz córuś?"na co ukochana bez chwili wahania odkrzyczała "Udaję!".
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Teściowa dała mi do ręki kiełbasę i tonem nie znoszącym sprzeciwu powiedziała: "Spróbuj!"Byłam pewna, że to jej własny wyrób i jest dumna z efektu, ale szybko musiałam wypluć kęsa bo smak był nie do zniesienia. Teściowa podsumowała degustację słowami: "Dziękuję, tak mi się wydawało, że jest mocno przeterminowana".
użytkownik
28 sty (21 dni temu)
28 sty (21 dni temu)
Moja mama miała problemy z zawrotami głowy i zaburzeniami równowagi. Lekarz ją przebadał i przypisał tabletki przeciwzawrotne. Niestety parę dni minęło, a objawy się jedynie pogarszały więc wróciliśmy do lekarza, który nie mógł uwierzyć, że leki nie działają. Poprosił o pokazanie tabletek, żeby sprawdzić czy bierze odpowiednią dawkę. Okazało się, że mama omyłkowo łykała tabletki na prostatę psa, bo pojemniczek był łudząco podobny.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin