test

Opinie o Pralnia marex2 ul piastowska 47 kraków

Korzystałeś z usług Pralnia marex2 ul piastowska 47 kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pralnia wodna marex2 ul piastowska 47 kraków
Data: 2017-11-04 22:38

Wizyt: 1108
Komentarzy: 3
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.11.2017 (rok temu)

Pralnia marex2 ul piastowska 47 kraków

Na rozmowie nic nie mowiono o jakis normach 250 kg. Maglowania poscieli. Dowiedzialam sie. 2 dnia o jaks kg .to nic. To ze przerwa trwa 15 min to ujdzie ale osoba ktora pierze czyli stoi na pralce defakto przerwy niema jak osoby. Na maglu schodza na przerwe i beygadzistka to jeblam szokiem czemu nie maja bo by sie.nie wyrobily w swoich obowiazkach. Ludzie sa po pare dni i uciekaja bo nerwowo nie wytrzymuja co tam sie wyrabia .kierowniczka z pozoru mila ale to pozory .potrafi isc i pwrfidnie policzyc kg w zeszycie .jedyny plus kierowniczki to to ze da wolne kiedy chcesz.no bo ludzie maja umowe zlecenie .mowi ze niekrzyczy raz.slyszalam jak starsza kobite opierdolila za pracownika nowego. Zamykajac drzwi do gabinetu. Stare pracownice chodza skarza do kierowniczki tylko poto zeby byl spokoj na maglu. Studenci sa otwarci i mowia co widza xo baba robi i opowiadaja dalej jakie sa obserwacje w tej firmie . Takto praca jak na maglu pracuje sie w 2 os sprawdza czy niema plam jak sa to sie odrzuxa posciel.uwaga oto tez kierowniczka sie doczepie ze jest duzo odrzutow poscieli. Jak brudne to brudne powinno sie wyprac a nie kazac wpychac na hotel a pozniej sie czepiac ze duzo zwrotow wrocilo .na brygadzistki chyba poto zeby wyrzywac sie na nich:-( brygadzistki spoko babki tak przynajmniej zweryfikowalam. Nie krzycza
użytkownik
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
wspólczuje tym kto tam pracuje
użytkownik
25 sty (22 dni temu)
25 sty (22 dni temu)
Powinieneś raczej zazdrościć, bo komentowany przez Ciebie wpis jest mocno nieaktualny. Od stycznia 2018 pralnia ma nowego właściciela i jest zupełnie inaczej. Teraz powinieneś szukać informacji raczej na portalu nalepsza-praca.pl, gdyby taki był.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Kraków

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierowca/ recepcjonista ze statusem studenta
Poszukiwany student z angielskim i hiszpańskim Firma wynajmująca zagranicznym turystom apartamenty przy ul. Lubelskiej oraz w obrębie Rynku Głównego w Krakowie, poszukuje studenta na stanowisko: „recepcjonista-kierowca”. WYMAGANIA: - status studenta; - prawo jazdy kat. B; ...
Kraków
30.06.2018
Kierowca ze skuterem do pizzerii na Kazimierzu - dostawca pizzy
Poszukiwany dostawca pizzy do pizzerii na Kazimierzu. Dajwór 3 Pizza.Możliwość pracy stałej lub dorywczej.Podstawa plus premie.Preferowany własny skuter....
Kraków
30.06.2018
Kierowca do pizzerii!!!
Pizzeria w centrum Krakowa zatrudni kierowców na samochód firmowy bądź z własnym samochodem . Poszukujemy osób z doświadczeniem na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie 12zł netto za godzinę, dodatkowo 50 gr do kilometra przy własnym samochodzie. Posiłek pracowniczy w ciągu dnia. ...
Kraków
30.06.2018
Kierowca C+E na naczepę SILOS
Zatrudnię kierowcę kat.C+E na naczępe SILOS (przewóz materiałów sypkich)Jazda po Małopolsce.Codzienny zjazd....
Kraków
30.06.2018
ZATRUDNIMY KIEROWCĘ KAT C+E
Zatrudnimy kierowcę, kat C+E, stałe trasy Szwecja - Włochy,osoby zainteresowane proszę o kontakt tel : 531893490...
Kraków
30.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Medim

Nicols

inwentaryzacja niemcy

wts

westa clean

westa

Polska grupa farmaceutyczna

Kirchhoff Gniezno

Kirchoff

lekam

celther

Informatronik Łukasz Budzisz

poznań job

goslik

east power

fundacja fly

Gliwice

timler

abb łódź

aspol

job talent

mila

Expo team

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin