test

Opinie o PSS SPOLEM USTRON

Korzystałeś z usług PSS SPOLEM USTRON? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ROMAN
Data: 2018-12-30 20:02

Wizyt: 327
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)

PSS SPOLEM USTRON

NAJGORSZY SYF W JAKIM MOGLEM PRACOWAC PRZEKRETY UKLADY OSZUSTWA JAK WYKORZYSTAC PRACOWNIKA I MU NIE ZAPLACIC TAK JEST W PIEKARNI PSS SPOLEM HERMANICE ALKOCHOL PIJE SIE SIE JUZ PRZED ROZPOCZECIEM PRACY A W TRAKCIE ALKOCHOL PJE SIE NA SZKLANKI 6 DNI W TYGODNIU PIJANSTWO JEDNA WIELKA MELINA PECZYWO NIEZJADLIWE NAWED KURY NIECHCA TEGO JESC W PIEKARNI NA PRACOWNICY NIELETNIEJ 16 LAT MOLESTOWNALIE SEXUALNE PRZEZ PANA BRYGADZISTE PREZERWATYWY LEZALY W MAGAZYNIE SUROWCOW BRAK SLUW NIKOMU NIE POLECAM TAM PRACOWAC PONIEWIERANIE PRACOWNIKAMI UBLIZANIE PRACOWNIKOM.
Autor: Reklama
30.12.2018 (miesiąc temu)

PSS SPOLEM USTRON

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Ustroń

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Specjalista ds.Sprzedaży internetowej
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:-obsługa telefoniczna oraz e-mailowa klientów-doradztwo i sprzedaż produktów z oferty,-przyjmowanie oraz wprowadzanie zamówień-generowanie dokumentów sprzedaży-wprowadzenia produktów do ofertyOd kandydatów na to stanowisko oczekujemy:-mini...
Ustroń
21.02.2018
Młodszy specjalista ds. logistyki / zarządzania magazynem
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:-komisjonowanie towaru (układanie towaru w magazynie),-załadunek oraz rozładunek towarów,-praca w systemie informatycznym sklepu,- rozpatrywanie reklamacji,- współpracę z firmami kurierskimi,- opracowywanie opisów produktowych do sklepu-w...
Ustroń
12.02.2018
Zatrudnię pracowników budowlanych
Firma budowlana zatrudni pracowników budowlanych w charakterze murarza, tynkarza oraz cieśli dachowych, Mile widziana znajomość rysunków technicznych. Oferujemy umowę o pracę na pełen etat oraz zarobki adekwatne do umiejętności. Ofertę kierujemy również do osób z za granicy - gwarantujemy mieszkanie...
Ustroń
10.02.2018
Dwujęzyczna niania szuka pracy od marca
Oferuję swoje usługi jako niania, która na życzenie klienta będzie mówić do dzieci w języku angielskim lub hiszpańskim.Chętnie pomogę też w odrabianiu lekcji i w rozwijaniu zainteresowań dziecka.Posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi nie tylko polskiej narodowości.W razie zainteresowani...
Ustroń
10.02.2018
Zatrudnię na dział mięsny - Eurospar Ustroń
Zatrudnię pracownika na dział mięsno-wędliniarski do supermarketu spożywczego w Ustroniu k/ Skoczowa. Praca na dwie zmiany. Wymagania: Mile widziane doświadczenie w handlu, uczciwość, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. ...
Ustroń
14.01.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin