test

Opinie o Radio Parada Sp z o.o. Łódź

Korzystałeś z usług Radio Parada Sp z o.o. Łódź ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): nieznajomy
Data: 2018-09-19 11:22

Wizyt: 191
Komentarzy: 1
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)

Radio Parada Sp z o.o. Łódź

Miałem wcześniej doświadczenie w pracy w radiu, nie jakieś duże, ale jednak i chyba to mi się bardziej podoba. Znacznie więcej się nauczyłem i jest ciekawiej
Autor: Reklama
19.09.2018 (4 miesiące temu)

Radio Parada Sp z o.o. Łódź

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Łódź

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Konsultant Zespołu Sprzedaży Banku Pekao S.A.
Centrum Bankowości Bezpośredniej ( CBB ) - spółka Banku Pekao S.A.Obecnie poszukujemy Kandydatów na stanowisko:Konsultant Zespołu Sprzedaży Contact Center Banku Pekao S.A.Opis stanowiska:Telefoniczny kontakt z Klientami Banku Pekao S.A.Dbałość o profesjonalny wizerunek Banku oraz zachęcanie do skorz...
Łódź
29.06.2018
Zarabiaj dodatkowo tyle, ile potrzebujesz
Profi Credit Polska S.A. Firma z branży finansowej o ugruntowanej pozycji w Polsce, poszukuje osób do współpracy w charakterze:Doradca Klienta - Doradca Finansowy Jeśli szukasz dodatkowej pracy, cenisz własną niezależność i interesuje Cię obsługa Klienta oraz sprzedaż, ta oferta w 100% jest dla Cieb...
Łódź
29.06.2018
Zatrudnię do Zakładów Bukmacherskich
Miejsce pracy:Łódź ul.Rzgowska 39Poszukujemy:energicznej,uczciwej,sumiennej,dyspozycyjnej,pozytywnie nastawionej do życia osoby na stanowisko:pracownik obsługi klientaOferujemy:-pracę w pełnym wymiarze godzinowym-atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze-atrakcyjne wynagrodzenie-szkolenia wstępne-pra...
Łódź
29.06.2018
Praca od ZARAZ - Obsługa Infolinii - umowa o pracę lub zlecenie - start 18-06 !
UWAGA – młodzi z Łodzi pilnie poszukiwani! Masz trochę czasu po zajęciach?W Twojej pracy wieje nudą? W takim razie nie czekaj i już dziś aplikuj do NAS !Obsługa INFOLINII we współpracy z OrangeSzkolenia do 18-06 do 04-07 - szkolenia płatneDo naszego oddziału w Łodzi szukamy energicznych i zmotywo...
Łódź
29.06.2018
Doradca ds. sprzedaży usług finansowych i obsługi klienta | Łódź
Jeśli interesuje Cię branża bankowo-finansowa, w której chcesz spełniać swoje ambicje zawodowe, jak i mieć realny wpływ na swoje miesięczne wynagrodzenie to zapraszamy Cię do wzięcia udziału w rekrutacji na stanowisko:Doradca ds. sprzedaży usług finansowych i obsługi klientaZakres obowiązków:- aktyw...
Łódź
29.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

kpmg

tuszakowski

test

Mip

rolmex

kalisz

mielewczyk

csa

fidess

fidess holandia

mobiltek

Amazon

malasiewicz

radomsko Leszno

lst

globus

logicsynergy

datacomp

answear

helmond hobij

btc

ekotaxi

Sug
exact

Spółka usług gorniczych

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin