test

Opinie o Radio Parada Sp z o.o. Łódź

Korzystałeś z usług Radio Parada Sp z o.o. Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): fascination
Data: 2018-09-21 15:05

Wizyt: 382
Komentarzy: 2
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.09.2018 (3 miesiące temu)
21.09.2018 (3 miesiące temu)

Radio Parada Sp z o.o. Łódź

Zawsze chciałem pracować w radiu :) Parada to dla mnie duża szansa na karierę!
użytkownik
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
Zawsze fascynowała mnie praca w radiu, można powiedzieć, że dzięki Radiu Parada spełniłam swoje dziecięce marzenia

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Łódź

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Konsultant Zespołu Sprzedaży Banku Pekao S.A.
Centrum Bankowości Bezpośredniej ( CBB ) - spółka Banku Pekao S.A.Obecnie poszukujemy Kandydatów na stanowisko:Konsultant Zespołu Sprzedaży Contact Center Banku Pekao S.A.Opis stanowiska:Telefoniczny kontakt z Klientami Banku Pekao S.A.Dbałość o profesjonalny wizerunek Banku oraz zachęcanie do skorz...
Łódź
29.06.2018
Zarabiaj dodatkowo tyle, ile potrzebujesz
Profi Credit Polska S.A. Firma z branży finansowej o ugruntowanej pozycji w Polsce, poszukuje osób do współpracy w charakterze:Doradca Klienta - Doradca Finansowy Jeśli szukasz dodatkowej pracy, cenisz własną niezależność i interesuje Cię obsługa Klienta oraz sprzedaż, ta oferta w 100% jest dla Cieb...
Łódź
29.06.2018
Zatrudnię do Zakładów Bukmacherskich
Miejsce pracy:Łódź ul.Rzgowska 39Poszukujemy:energicznej,uczciwej,sumiennej,dyspozycyjnej,pozytywnie nastawionej do życia osoby na stanowisko:pracownik obsługi klientaOferujemy:-pracę w pełnym wymiarze godzinowym-atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze-atrakcyjne wynagrodzenie-szkolenia wstępne-pra...
Łódź
29.06.2018
Praca od ZARAZ - Obsługa Infolinii - umowa o pracę lub zlecenie - start 18-06 !
UWAGA – młodzi z Łodzi pilnie poszukiwani! Masz trochę czasu po zajęciach?W Twojej pracy wieje nudą? W takim razie nie czekaj i już dziś aplikuj do NAS !Obsługa INFOLINII we współpracy z OrangeSzkolenia do 18-06 do 04-07 - szkolenia płatneDo naszego oddziału w Łodzi szukamy energicznych i zmotywo...
Łódź
29.06.2018
Doradca ds. sprzedaży usług finansowych i obsługi klienta | Łódź
Jeśli interesuje Cię branża bankowo-finansowa, w której chcesz spełniać swoje ambicje zawodowe, jak i mieć realny wpływ na swoje miesięczne wynagrodzenie to zapraszamy Cię do wzięcia udziału w rekrutacji na stanowisko:Doradca ds. sprzedaży usług finansowych i obsługi klientaZakres obowiązków:- aktyw...
Łódź
29.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Trwa Lublin

Beliani

lsc

salus szczecin

novar

Konstanty Arkadiusz

maxpol rzeszów

okoklinik

mettler toledo

przeworsk

okomed

Torrecid

bat augustów

hendi

polski holding inwestycyjny

steel box

Polska wywiadownia gospodarcza

Randstad kielce

alab laboratoria

alab

poweron

Fronhoffs

affidea

hutchinson

Iwona Oleksiak

Beetsma Jasło

regulacji energetyki

BFF polska

magellan

bff

bank spółdzielczy

aquapark reda

semeko

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin