test

Opinie o Telepromo - najgorsze call center.

Korzystałeś z usług Telepromo - najgorsze call center.? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2018-08-01 15:46

Wizyt: 3453
Komentarzy: 57
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
01.08.2018 (6 miesięcy temu)

Telepromo - najgorsze call center.

To dawne eco vital, masakra, kary, kary, zakompleksiona kadra, niepewni wypłat pracownicy, ponoć już się przenoszą na Ukrainę. Nie polecam a wręcz odradzam.
użytkownik
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
Prawda! firma dla masochistów.
użytkownik
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
02.08.2018 (6 miesięcy temu)
Nic więcej, tylko fakty: 1. To dawne eco vital, "słynne" ze zwolnienia z dnia na dzień swoich pracowników, nie wiem jak skończyły się ich boje o należne im pieniądze ale myślę, że niezbyt dobrze. 2. Kary za błędy są duże (nawet 50 pln) a co jest błędem nie jest sprecyzowane. 3. Kadra nerwowa i sprawiająca wrażenie albo chorej na adhd albo wciągającej proszek absolutnie nie mająca pojęcia o prowadzeniu skutecznej rozmowy. 3. Podobno już otworzyli oddział na Ukrainie więc pewnie zamkną wszystko w Polsce starym zwyczajem zostawiając "swoich" pracowników z ręką w nocniku.
użytkownik
03.08.2018 (6 miesięcy temu)
03.08.2018 (6 miesięcy temu)
Tele-DNO, moja opinia.
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
Podobno już wkrótce znikną z Polski a przeniosą się na Ukrainę, pewnie znowu kilkaset osób obudzi się z ręką w nocniku... Odradzam z całego serca. Nie popełniajcie mojego błędu. Teraz dalej pracuje na słuchawce ale w prawdziwym call center a nie krzaczorku zmieniającym nazwy i traktującym ludzi jak zera.
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
naprawdę gorszej firmy telemarketingowej chyba nie ma, wszystko na minus "kadra", lęk o wypłatę, stres, na szczęście są firmy gdzie na normalnych zasadach można pracować na słuchawce ale na pewno nie jest to tele-promo...
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Takiego dziadostwa, stresu, negatywnego ciśnienia na wynik i braku szacunku do szarego pracownika nie spotkałam w żadnej dotychczasowej pracy. ODRADZAM.
użytkownik
09.08.2018 (6 miesięcy temu)
09.08.2018 (6 miesięcy temu)
To dawne Eco Vital, ostrzegam wszystkich, pewnie znów zwolnią kilkaset osób, zmienią nazwę i poszukają kolejnych ofiar...
użytkownik
11.08.2018 (6 miesięcy temu)
11.08.2018 (6 miesięcy temu)
Ta "firma" to jedna wielka pomyłka, zmieniają nazwy ale sposób działania i oszukiwania oraz traktowania pracowników nic się nie zmienił. Odradzam. Zdecydowanie.
użytkownik
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
Chcesz pracować? To poszukaj jakiejkolwiek innej firmy. Tutaj możesz się tylko zniechęcić i nabawić wrzodów.
użytkownik
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
Podobno już jedną nogą na Ukrainie. Odradzam.
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
Wszystko fajnie tylko na fb... żenada, ucinają pensje za wydumane błędy i zachowanie, najgorsze call center, potwierdzam i odradzam.
użytkownik
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
Niewiarygodna firma.
użytkownik
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
Po przepracowaniu miesiąca, przy wypłacie okazało się, że dostałam 150 złoty mniej... Za błędy o których nie wiedziałam.
użytkownik
22.08.2018 (5 miesięcy temu)
22.08.2018 (5 miesięcy temu)
Tego krzaczora, hybrydy zmieniającej nazwy, nie polecam nikomu.
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jedyne co się zmieniło to nazwa, gnój pozostał.
użytkownik
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jeśli chcesz naprawdę przekonać się co to znaczy firma z "kadrą" bez pojęcia, co znaczy stres czy dostaniesz tyle ile zarobiłaś, co znaczy nasłuchać się przekleństw i pretensji. Idź tam.
użytkownik
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
To jest rzeźnia.
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Praca 7 dni w tygodniu do późnej nocy. Chamska "kadra" po gimnazjum. Wszystko to wielka ściema. Odradzam.
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Śmieszna sprawa :) Obecnie szukam pracy w call center i tak sobie śmigam po necie, sprawdzam, czytam opinie, googluję, zauważyłem, że wasza firma kopiuje negatywne opinie na swój temat, i po niewielkich przeróbkach (polegających na błędnej pisowni :)))) wrzuca je na stronę lub google maps innej firmy. To jest zabawne i strasznie cienkie. Ale przynajmniej wiem, że nie chcę u was pracować. Natomiast "osoby" dające po 5 gwiazdek założyły sobie maila tylko po to by dać pochwalną 1 opinię. Interesujące :D Dalej! "Biegnijcie" szybko uzupełnić ją "ocenami" miejsc, o których nie macie pojęcia. Żeby nie było... Na googlach też to wkleję.
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
Witam szanownych zadowolonych :)) pracowników. Skoro tyle pozytywnych opinii, zadowolenia i cudowności tych dziesiątków by nie powiedzieć setek "osób" to czemu tylko ledwo 2 gwiazdki? IP zabrakło? Czy może jest tak: pozytywne opinie namiętnie wklepuje jedna/dwie te same osoby? Pytania bez odpowiedzi...
Jedyne co potraficie to zrzucać winę na "lenią (sic!) i śmierdzielom" lub konkurencję. Nie bierzecie pod uwagę zwyczajnych osób (kilkuset) które jeszcze jako ECO VITAL zrobiliście na szaro?
Czy nie może wam przyjść do głowy, że naprawdę jesteście do kitu i na telemarketingu znacie się tyle co na ortografii (poziom podstawówki)? Na zmanipulowanej google (czy fb) opinii przeczytałem następujące kłamstwo "Człowieka dobrej woli...", który to na początku swoich "rozważań" pisze, że jest byłym pracownikiem tele promo, na koniec zaś, że ciągle pracuje. Tak to jest jak się nie mówi prawdy. Można się pogubić... Ponadto pisze, że za 180 godzin w miesiącu (przy stawce 11,70/h) każdy dostaje tam 2500 netto :)) naprawdę ludzi macie za idiotów? Wystarczy pomnożyć... W jednym ma rację: karma wraca! Niech będzie przygotowany na falę odpadków i szlamu, która go zaleje.
Nie jestem pracownikiem konkurencji :) tylko byłym waszym, wystrychniętym na dudka i was po prostu nie trawię. Chcę ostrzec innych. W pogłoskach mówiących o waszych przenosinach na Ukrainę musi być wiele z prawdy, bo po co ten kierownik co tylko kur...de :) potrafi wybełkotać? Czy nie było nikogo godnego z szanownego i wykształconego grona obecnej kadry:)? Dobrze radzę opuścić tą firmę nim zatonie razem z załogą, bo kapitan już pewnie bezpieczny, tak jak kiedyś odpłynął z eco vital do tele promo tak niebawem do, jak zaproponował Sky, GŁUCHOJ TELEFON.
użytkownik
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
Uciekajcie póki nie zmienią nazwy i nie zrobią was na szaro!!!
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
dramat, urządzają "łapanki" pod biurami innych call center :)))
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Jest taka piosenka T.LOVE "JEST SUPER, JEST SUPER, WIĘC O CO CI CHODZI???" 2 gwiazdki na 6 na gowork. To nie fb którym można manipulować. KTO MA OCZY NIECH PATRZY kto ma rozum niech myśli. Wszystko na temat. Nie dajcie się złapać na batonika. W trawie piszczy, że już działa oddział na Ukrainie. DORADZAM EWAKUACJĘ.
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
"Kadra" już się EWAKUUJE.
użytkownik
02.10.2018 (4 miesiące temu)
02.10.2018 (4 miesiące temu)
M a s a k r a. Tylko naiwna, niepełnoletnia dzieciarnia może chcieć jeszcze tam pracować.
użytkownik
18.10.2018 (4 miesiące temu)
18.10.2018 (4 miesiące temu)
Mam odmienne zdanie na ten temat, zarobki są w porządku, elastyczny czas pracy + premia
Pracuję już 1,5 roku i nie narzekam.
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
To dawne eco vital i to już jest powodem dyskwalifikacji.
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Absolutna porażka! Począwszy od umowy (10 stron!!!!) a to tylko zlecenie... Nie można się zwolnić wcześniej niż po przepracowaniu 2 mcy, kary masakryczne nawet do 300 złotych, ucinają na czym mogą. Wielki przekręt!!!! ODRADZAM.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Pracuje w Telepromo i zarobki są b dobre, elastyczny grafik :) Polecam!
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
DNO! OSZUKUJĄ PRZY WYPŁATACH I MOWIĄ, ŻE POTRĄCAJĄ ZA BŁEDY O KTRYCH NIE MIAŁAŚ POJĘCIA. ZATRUDNIAJĄ DZIECI. USUWAJĄ (TAM GDZIE MOGĄ) OPINIE.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Usuwają negatywne i prawdziwe opinie na portalach na których mogą. Ta "firma" to żenada.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Kadra już ukraińska... Zatrudniają kusząc wysokimi stawkami, których NIKT nie dostaje bo niemożliwe jest wyrobienie takich norm, tną i picują przy wypłatach, trenerzy z łapanek, zatrudniają nawet dzieci. Umowa zlecenia ale m u s i s z przepracować minimum 2 miesiące bo inaczej kara może być większa niż zarobek. Odradzam i ostrzegam.
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem w innej, lepszej i wiarygodnej firmie. Ponieważ jestem niekompetentny i nielojalny to lepiej nadaje się do pracy w Tele Promo. Dzieci łatwiej oszukiwać.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Tu jest niepewność! Kręcą przy wypłatach!
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Dzieci, które tu pracują są bardzo zadowolone z batoników i zdjęć na fejsie.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Prawda jest brutalna. To słynne ECO VITAL które jednego dnia pozbawiło pracy i robiąc w balona ponad 200 osób. Telepromo to tylko nowa nazwa. "Pan" ten sam.
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Prawda jest taka
telepromo to kloaka...
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Praca bardziej wykańczająca niż niejedna fizyczna, kadra ma cie za śmiecia i wykrzykuje swoje "rady" zamiast wspomóc, olbrzymie kary finansowe, rotacja jak na karuzeli, jednym słowem masakra, to nie jest call center tylko psychiatryk.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Szambo przy tej firmie to sklep z perfumami.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Najgorszy miesiąc w moim życiu. Nie odeszłam wcześniej tylko poczekałam do wypłaty... Okazało się, że za "błędy"... ucięli mi prawie 400 złotych. Tragedia. Piszą, że stawki nawet do 20 za godzinę ale równie dobrze mogli napisać, że teoretycznie możliwe i 100 złotych. Szczerze odradzam.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Przez 10 min to co najwyżej możesz skorzystać z toalety , godzinę opowiadając ludziom banialuki , kampania zmienia się co jakieś 15min jak już nikt z wybranej miejscowości nie chce przyjść na pokaz garów za np. 6000 tys. zł non , o nagrodach odkurzacza stop klepiesz regułkę o nagrodach odkurzaczach itp. Nie ma żadnej UMOWY O ROZWIĄZANIU ZA POROZUMIENIEM STRON tak jak w tych biednych firmach które nie płacą za nowego pracownika . ODCHODZISZ Z DNIA NA DZIEŃ I "firma" zatrudnia nowe mięso armatnie nie obrażając osób które się przyjęły do "pracy" w tej KLAOCE.
użytkownik
9 sty (miesiąc temu)
9 sty (miesiąc temu)
Prawda jest taka zarówno na goworku jak i fb to wielka ściema i kontrola, usuwają negatywne opinie. Jest tak nie znasz dnia i godziny, kary pieniężne za byle co, kadra z łapanki a nad wszystkim Ukraiński cham, zatrudniają dzieci, można wygrać batona albo inne słodycze. To nie jest call center tylko podróbka.
użytkownik
14 sty (miesiąc temu)
14 sty (miesiąc temu)
PSEUDO PRACA I FIRMA!!! Picują na kasie!!!!
użytkownik
17 sty (miesiąc temu)
17 sty (miesiąc temu)
Oszukują i ucinają pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
18 sty (miesiąc temu)
18 sty (miesiąc temu)
TA FIRMA PRZYNOSI WSTYD CAŁEMU TELEMARKETINGOWI!!! CHCESZ PRACOWAĆ? WSZĘDZIE TYLKO NIE TAM.
użytkownik
22 sty (28 dni temu)
22 sty (28 dni temu)
Przepracowałam miesiąc... Nie była to moja pierwsza praca na słuchawce ale najgorsza. Takiej nerwowej atmosfery nie ma nigdzie. Kary za wszystko i w każdej chwili mogą ci kazać iść do domu. Trenerzy z przypadku a kierownik Ukrainiec to cham i gbur. Odradzam. Jeśli już chcesz pracować w telemarketingu to wszędzie tylko nie w telepromo.
użytkownik
25 sty (24 dni temu)
25 sty (24 dni temu)
Oszuści naciągają starszych ludzi, firma dla ludzi bez zasad.
użytkownik
29 sty (21 dni temu)
29 sty (21 dni temu)
Robota w każdym call center podobna dlatego ważna cała reszta a z tą w telepromo jest fatalnie, kadra z łapanki (byli tacy co "awansowali" po tygodniu nie mając o żadnym telemarketingu pojęcia ale posiadając wysoko cenioną cechę tzn lizusostwo i wazeliniarstwo) nikt nie wie o co chodzi i za co można być ukaranym finansowo, no i kierownik z Ukrainy to już maksymalna porażka fakt w przeklinaniu nie ma sobie równych.
użytkownik
31 sty (19 dni temu)
31 sty (19 dni temu)
Ostrzegam i odradzam!!! Rąbią na wypłacie!!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

STRABAG

Biuro plus

asplex

bzwbk

fortunat nałęczów

delfo tychy

Torrecid

merkury

bwi

eko-okna

Alkom poznań

Biuro plus zielona Góra

przychodzka

nest studzińscy

nest

baltic wood

santander bank polska

santander

mcdonald

Coty

polcom

getin noble

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin