test

Opinie o Two-M sp. z o.o. ul. Spokojna 22, Gdynia OSZUŚCI

Korzystałeś z usług Two-M sp. z o.o. ul. Spokojna 22, Gdynia OSZUŚCI? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Marian
Data: 2018-06-27 22:38

Wizyt: 850
Komentarzy: 3
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)

Two-M sp. z o.o. ul. Spokojna 22, Gdynia OSZUŚCI

Szanowni koledzy, pulpet wyprowadził z firmy grube miliony wraz z K.B. począwszy od telefonów po pojazdy i gotówkę. Okradał kierowców obciążając ich bezprawnie ogromnymi kwotami, ubezpieczenie płaciło za szkody a grubas obciążenia od kierowców ładował w kieszeń. Wyłudził paliwa i wiele innych towarów na 8 milionów złotych.
Tego oszusta trzeba posłać do kryminału, poszkodowani zjednoczcie się i zgłaszajcie się do prokuratury. Dlaczego SZ. uciekł wraz z rodziną do Szczecina? Panowie z GiGi Cargo radzę wziąć pod uwagę postępowanie Sz. i nie ufać mu bo on nawet rano jak mówi dzień dobry to łże jak pies.
autor
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
Przepraszam psy, że je obraziłem.
użytkownik
23 sty (24 dni temu)
23 sty (24 dni temu)
Jak zwykle ta sama HISTORIA
W poprzednich zawsze byli winni WSPÓLNICY bo w miedzyczasie BŁAZNA aresztowali A pózniej nie poczuwał się do oddania DŁUGÓW i wynagrodzenia bo ,, WSZYSCY SĄ WINNI WYSOKI SĄDZIE TYLKO NIE JA ,,
SZKODA ŻE TEN TYPEK Z FENIKOWSKIEGO NIE MA ODWAGI POWIEDZIEĆ ŻE OSZUKAŁ GAJOWEGO I JAK ROBIŁ SPOTKANIA NA WICZLIŃSKIEJ GDY MONIKI JUZ NIE BYŁO W FIRMIE.
DOWODY SĄ BO KSIEGOWOŚĆ ROBIŁA KSERO JEGO FAKTUR I INNYCH DOKLEJANEK NA VPN GDYZ RADZIAK TO CIENIZNA

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Gdynia

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Przedstawiciel Klienta Gdańsk - OSTATNIE DNI REKRUTACJI! Nie czekaj!
Profi Credit Polska S.A.KIM JESTEŚMY?Jesteśmy jedną z największych firm pożyczkowych. Na polskim rynku prowadzimy swoją działalność od 2004 roku, jako prężnie funkcjonująca i stale rozwijająca się firma.Spółka stale zatrudnia wykwalifikowanych fachowców tworzących kompetentny i otwarty na potrzeby ...
Gdynia
29.06.2018
Dział Marketingu - od zaraz/Gdynia
Na rynku działamy od 5 lat i zajmujemy się przede wszystkim prowadzeniem kampanii marketingowych dla wielu międzynarodowych firm i korporacji. Nieco pytań i odpowiedzi z naszej strony: • Obawiasz się, że nie masz doświadczenia? Niepotrzebnie, wystarczy zapał do działania, a wyniki z naszą...
Gdynia
29.06.2018
Kierownik obiektu do firmy sprzątającej
Firma z wieloletnim doświadczeniem w branży sprzątającej zatrudni kierownika obiektu. Doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane. Oferta skierowana jest do osób zamieszkałych na terenie Trójmiasta lub w bliskiej okolicy. Oferujemy umowę zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę. O...
Gdynia
29.06.2018
Przebudowa sklepu sportowego Gdynia
Potrzebujesz gotówki na już?Uczysz się lub studiujesz i chcesz pogodzić naukę z pracą?Jesteś osobą pracującą i szukasz dodatkowego zajęcia na kilka godzin dziennie lub na weekend?A może jednak szukasz pracy w większym wymiarze godzin?Mamy dla Ciebie idealną ofertę!Sam decydujesz, kiedy pracujesz.Job...
Gdynia
29.06.2018
Opiekun/ Terapeuta poszukiwany!
Nadzieja Opieka Pielęgniarstwo Rehabilitacja Sp. z o.o. pracowników do świadczenia specjalistycznych usług opiekuńczych na terenie Gdyni. Poszukujemy: - pracownika socjalnego, - psychologa, - pedagoga, - logopedy, - terapeuty zajęciowego, - pielęgniarki, - asystenta osoby niepełnosprawn...
Gdynia
29.06.2018

Najpopularniejsze tematy na forum

Kppd szczecinek

Medim

Zpd kalisz pomorski

Metaltech mirosławiec

Plum

Nicols

inwentaryzacja niemcy

wts

westa clean

westa

Polska grupa farmaceutyczna

Kirchhoff Gniezno

Kirchoff

lekam

celther

Informatronik Łukasz Budzisz

poznań job

goslik

east power

fundacja fly

Gliwice

timler

abb łódź
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin